GEWELDIG!!!!

Dit was de eerste keer dat we hier iets hebben besteld. We dachten dat we al te laat waren voor het vaderdag cadeau, maar een dag later hadden we het al binnen!!!superleuk ingepakt en het ziet er geweldig uit! Wij zijn meer dan dik tevreden!!! Een 10+.:::

Super snelle levering, mooi product

Site is makkelijk in gebruik. Ik liet iets graveren, ontwerpprogramma is heel gebruiksvriendelijk.

Snelle levering en product is zoals beschreven

Ik heb voor Vaderdag een armband met namen besteld. De armband was precies zoals beschreven was, ben er heel blij mee! Ik zal zeker in de toekomst nog meer bestelling

Mooie producent en snelle levering

Mooie armband voor vaderdag met gravering! Erg tevreden en snelle levering!

Heel mooi

Ziet er erg mooi uit! Leuk om zo veel aan de armband te kunnen personaliseren.

Sieraden zijn mooi, maar communicatie slecht. Hebben nooit gereageerd op een vraag die ik heb gestuurd.

Supermooie producten

Supermooie producten en supersnelle levering! Je vindt zeker iets in het ruime assortiment.

Mooie kwaliteit

Snelle levering, mooi armbandje en duidelijk gegraveerd.

Super leuk

Super leuk, en super snel ontvangen. Ik ben er echt heel blij mee hopen dan vriendlief (papa) hem ook super gaat vinden

Top product + bezorging.

Nog mooier dan de fotos!

Meerdere keren iets besteld en zoals altijd wordt het snel geleverd. Netjes ingepakt en gegraveerd.

Snelle levering, mooie webshop overzichtelijk en gewoon super

Superblij met onze armbandjes (moeder/dochter)

Goede kwaliteit

Zeer goed geholpen en snel geleverd

Goede ervaring

Snelle levering, mooi product, mooie gravering

super!!

hele snelle correcte levering, snelle reactie op mails, mooie kwaliteit

Beter dan verwacht!

Ik zag mooie oorbellen en een ketting voor op mijn trouwjurk. Ik zag ze mooi glinsteren op de foto. Toen ik ze aankreeg waren ze nog beter dan ik me kon voorstellen!!

Fijne duidelijke site

Pakketje was er binnen een dag al. En duidelijke fijne site waarin alles goed te vinden was

Snel, mooi, simpel

De site is duidelijk en die sieraden zijn super! Dit is de 2de keer dat ik iets koop en laat graveren. Ik kan niet wachten totdat het is geleverd.

Geweldig wat een leuke sieraden

Helaas, eigen fout, heb ik een armband voor mijn man zijn verjaardag besteld te klein. Mijn kleinzoon van 13 heeft hem nu om, staat geweldig. hij is trots om de armband van opa. Mijn vraag is hebben jullie ook zulke leuke armbanden voor mannen die meer als 22cm zijn?

Snel en netjes geleverd!

Cadeautje besteld super goed ingepakt en mooi. Snelle levering

Betaalbaar en prachtig!

Het bestelproces was prima te doen, cadeau was snel in huis en de gravering is perfect!

Super service!

Snelle levering en het product dat ik besteld had zag er ook mooi uit en was ook netjes verpakt in een sjieke doos! Ik kende drks helemaal niet, maar een vriendin verwees me er naar. Inmiddels heb ik een wenslijst gemaakt van wat ik nog meer wil bestellen voor ons bruiloft:-)

Mooie armband

Mooie armband, mooi gegraveerd, snel geleverd.., mooi ingepakt.. altijd leuk om zoiets als cadeau te kunnen geven.

Buskesdries 3

6673DP Andelst