Prachtig

Prachtige mooie armband, met mooie gravering! Heel erg blij mee. Wordt mooi verpakt in een klein doosje en daarin een briefje met een tekst, als je dat wilt. Heel mooi om cadeau te geven!

Prachtig

Super snelle levering en het ziet er erg mooi uit

Een lieve oma heel erg blij gemaakt met een super spiegeltje!!

Zeer snelle levering van een prachtige spiegeltje!! De gravering precies zoals verwacht, mooi duidelijk in het midden, goed leesbaar in het rosé goud en mooi afgewerkt. Geweldig als cadeautje voor iemand van wie je houdt om naast een mooi innerlijk ook een mooi uiterlijk te kunnen bekijken. Echt een aanbeveling!

Super snelle levering

Snel geleverd en echt super mooi!! Echt een aanrader.

Snelle levering.

Sieraden en speltherapie voor in het haar zagen er precies zo uit als op de foto! Ben er erg blij mee.

Super mooi

Ketting voor vaderdag met naam van de dochter erop. Zeer mooi gegraveerd. Snelle service.

Super mooi

Hele mooie armband en kwaliteit is top

Slechte kwaliteit

Na een paar dagen dragen viel t armbandje zo van mijn pols! Bleek afgebroken te zijn.

Helemaal in orde

Alles was duidelijk op de site was snel geleverd en is super mooi wel iets kleiner dan verwacht

Mooie artikeltjes en snelle levering!

Wij zijn heel blij met de mooie artikelen die wij besteld hebben! Ze werden daarnaast ook ontzettend snel geleverd! :-) Helemaal top!

Ik heb een armband besteld. De levering was snel. De kwaliteit is perfect

Geweldig snel geleverd en armband is stoer!

Voor vaderdag een armband besteld. De levering was super snel en de armband is stoer voor papa. Ik ben benieuwd wat hij ervan gaat vinden!

Het is een geweldige service, super snel en mooi en netjes verpakt. Artikel was precies zoals beschreven en mooie gravering!

Mooi graveerbare vaderdag armband besteld, mooie kwaliteit en snelle levering. In 2016 de sierraden voor mijn bruiloft ook via Drks besteld en laten maken, blijven nog steeds erg mooi.

Onduidelijk over afmeting armband

De aanduiding voor de afmeting armband is erg onduidelijk om zelf een inschatting te maken . Ik had maat 18 nodig alleen valt deze veel te groot nu voor degenen . Hierover misschien een tabel plaatsen of duidelijkere overzicht qua tekst ? Alvast bedankt Erol van den Bergh

Bestelling was ondanks graveren. Heel snel bezorgd. Was ook mooi verpakt, in een mooi doosje.

Supersnelle en goede service en kwaliteit

Mooie collectie en steeds kwaliteit en een goede service

Fantastisch product mogen kopen bij DRKS voor vaderdag. Mooi gegraveerd. En als een mooi cadeautje verpakt en een snelle service.

Dankzij jullie heb ik nog op tijd een extra cadeau gevonden!

Zeer snelle levering! Alles op de site was ook zeer duidelijk en het was leuk dat ik naast een persoonlijk boodschap, ook kon kiezen uit twee symbooltjes. Tenslotte had ik ook nog gevraagd om mijn cadeautje in te pakken, en dit was dik in orde. Merci

Een armbandje met naam besteld voor mijn beste vriendin die net bevallen is van haar prachtige zoontje. Het was heel mooi gegraveerd en zij is er super blij mee!

Geweldig!

Goede service! Vandaag besteld morgen in huis! ☺️

Mooi product zoals op de foto en snel geleverd.

Mooi product en snel in huis. Ik had een houten sleutelhanger laten bedrukken, erg mooi geworden.

Snelle service en mega mooie armband

Mooie ketting

Fijne service, snelle levering en super mooie ketting in ontvangst mogen nemen!

Snelle levering en nette producten

De levering was er in 3 werkdagen, op zaterdag besteld. De gravering was netjes en de armband is van mooie kwaliteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst