Cadeau ziet er top uit en super snelle levering

Geweldig!

Het product was heel mooi met gravering. Daarnaast was het ook een snelle levering! Dikke 10 hoor!!

Perfect.

Ik heb DRKS pas nieuw ontdekt, dit was 3 weken terug. In die 3 weken heb ik al 3 dingen besteld omdat ik zo tevreden ben over wat DRKS maakt. Zo speciaal maar ook zo snel. Wordt mooi en netjes ingepakt, echt prachtig. Ik ga ook zeker meer bestellen want heb nog een aantal dingen op het oog. Bedankt DRKS!

Breed assortiment en vlotte levering

DRKS heeft een breed en gevarieerd assortiment. Prijzen zijn in overeenstemming met de geleverde kwaliteit. Gebruiksvriendelijke website. Een zeer vlotte levering van de bestelling welke smaakvol is ingepakt.

Prima product en levering

Snelle levering, prachtige ketting

Customizes ketting laten maken als cadeau. Super mooi gegraveerd! Mijn eigen tekst zit achter het kettinkje waardoor je dit niet los kwijt kan raken. Daarnaast was de levering ook snel ondanks dat het door de brievenbus gaat!

Heel mooi!

De verpakking was heel mooi, de tekst was in het pakje bedrukt nu nog alleen afgeven als cadeau!

Super leuk cadeau

Heel snel bezorgt. En ziet er geweldig uit!!!

Zeer snelle en goeie service

Het materiaal is zeer verzorgd en mooi. Het pakketje is snel toegekomen en was mooi ingepakt

Geweldig vaderdag cadeau!

Heel goed geholpen. Ik had nog wat vragen en deze zijn netjes beantwoord via de mail. Het armbandje was snel binnen en in een mooi doosje verpakt. Ook de gravering staat er heel mooi op. Nu nog hopen dat hij past, daar komen we op vaderdag achter!

Bestelling volgende dag binnen

Uitstekend!

Meer dan 5 bestellingen geplaatst! Enorm content!!! AANRADER

Zeer mooie, degelijke heren armband, mooi gegraveerd, zeer snelle levering, echte aanrader!

Zeer mooie, degelijke heren armband, mooi gegraveerd, goed verpakt, snelle levering, een echte aanrader. Nu hopen dat de armband van een goeie kwaliteit is en dus stevig genoeg is en lang mee gaat, maar dat weten we pas met de tijd. Ik hou jullie op de hoogte. Vr. Groeten.

Zeer tevreden!

Ik was zeer tevreden van het mooie resultaat en het was snel geleverd!

Ruime keuze en snelle levering

Er is veel keuze op de website. De levering gaat erg snel! Enkel jammer dat je onmiddellijk na je bestelling niets meer kan wijzigen eraan. De klantendienst is goed bereikbaar. Standaard gratis verzending zou een grote meerwaarde zijn.

Wauw!

Super snelle levering, mooie kwaliteit. Orgineel cadeautje om te geven.

Super mooi en snel gemaakt!

Zeker voor herhaling vatbaar

Mooi product, snel geleverd!

Netjes en snel geleverd

Voldoet aan de verwachtingen en komt overeen met de foto in de webshop

Het was een fantastisch cadeau!!

Het cadeau was een schot in de roos. Het was heel mooi ontworpen en afgewerkt.

Super snel. Super leuk en super om te mogen geven als persoonlijk vadeau

Wauw!

Wat een mooie ketting!! Goede en snelle service ook. Echt een aanrader! Ik ben er super blij mee.

Ik heb een armbandje besteld voor bij de bijpassende oorbellen, die mijn dochter had gekocht bij jullie voor haar bruiloft. Mijn bestelling werd ook snel bezorgd. Morgen is het zover, de grote dag! Wat zal ze stralen met haar mooie sieraden. Dus bij deze vind ik en mijn dochter het geweldig!!!

Mooie spullen top echt

Goede betaalbare kwaliteit en snel geleverd.

Mooie mogelijkheid om iemand iets persoonlijks cadeau te geven.

Buskesdries 3

6673DP Andelst