Snelle levering en super mooie ketting

Glimmend mooi!

Setje gekocht als trouwjuwelen. Levering was snel en verzorgd. Juwelen zagen er schitterend uit. Ze zullen mij doen stralen! Stiekem laten uitschijnen hier thuis dat ik nog een setje wil als verjaardagscadeau ;)

Kwaliteit en mooi. Snel geleverd. Top.

Kwaliteit en mooi. Snel geleverd. Top

Super tevreden!!

Heel erg mooi. Voldeed aan alle verwachtingen. Wij bestellen zeker nog eens!

Super ervaring! Heel blij

De oorbellen die ik bestelde zijn zoals op de foto, heel mooi en fijn, goeie kwaliteit en super vlotte levering. Niet twijfelen gewoon bestellen!

Snelle levering, netjes verpakt, goed op de hoogte gehouden van de zending

Mooie actie, leuk ingepakt, snel verzonden, goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Niets op aan te merken, leuke gepersonaliseerde juweeltjes ++ super snelle levering

Mooi en snel

Ging kijken op de site,bestelde en in zeer korte tijd had ik het ook al thuis, super gewoon, en een hele mooie armband.

Snel, betrouwbaar en top service

Ze zijn heel snel, we waren ontzettend blij met kwaliteit en product. Top!!!!

Fijne webshop!

Online bij deze webshop terecht gekomen. Producten zijn erg mooi en de kwaliteit is goed. Verzending was erg snel, de volgende dag zat het in mijn brievenbus. Netjes verpakt.

Top...betaalbaar en snelle levering!!

Dit is de 2e keer dat ik bij DRKS hebt besteld. Vorige jaar een gepersonaliseerde armband voor Vaderdag voor mijn man. Mooi kwaliteit en hij was er heel blij mee. Nu weer een geboorte armband voor mijn vriendin met haar naam, geboortedatum en geboortesteen. Ze had tranen in haar ogen zo mooi vond ze het. Wat ik helemaal leuk vind is dat je het doosje ook kan personaliseren met een leuke tekst/boodschap. Kortom goede service!

Redelijk

Geboortedatum verkeerd vermeld. Beetje jammer. Hierover een mail gestuurd en na 1 dag reactie dat er een nieuw blokje wordt opgestuurd. Gaat weer een aantal dagen overheen voordat die binnen is. Dat is een beetje jammer. Verder mooi product, letters zijn wel stickers dus erop geplakt.

Snel, goede kwaliteit, mooi product en super mooi verpakt!!

Zeker aan te raden. Snel en professioneel.

Eind van de middag besteld, volgende dag al gegraveerd in huis. Top!

Voor het eerst op deze website besteld. Erg fijn dat het mogelijk is maar 1 pen gegraveerd te bestellen i.p.v. een minimaal aantal. Tevens met een hoger aantal letters. Mooi verpakt. Heel blij mee!

Super mooi en snel

Goede kwaliteit en een super snelle levering.

Super snelle en duidelijke service

Ik had een prachtige ring besteld en de volgende dag had ik hem gelijk! Met super duidelijke mailtjes van wanneer ik hem kreeg! En wat ben ik tevreden over de super mooie ring

Super snelle service en levering

Voor de verjaardag van mijn moeder had ik een setje oorbellen besteld met een persoonlijke boodschap erbij wat erg in de smaak viel.

Super snel en naar wens geleverd!

Eenvoudig om te bestellen. Bestelling helemaal naar wens bezorgd en snel geleverd! Mooie kwaliteit voor een mooie prijs! Echte aanrader!

Mooi gemaakt en snel geleverd

Ik vond het fijn dat het de volgende dag al in huis was en dat de armband erg leek zoals op de foto's op de site. Wel vond ik het doosje voor de armband te klein.

Topservice!

Ik had 's namiddags een armbandje met gravering besteld en de volgende dag had ik het pakketje in de voormiddag al ontvangen. Super tevreden van de snelle service en uiteraard van het resultaat!

Super mooie producten en heel erg snel in

Ik heb nu twee keer iets besteld en we zijn er heel erg blij mee mooie unieke producten en super snel in huis PS ook mooi ingepakt.

Snelle service !

Een zeer snelle service! Zeker een aanrader

Super mooi en uniek

Ik had een zakhorloge besteld met gravering. Deze is heel mooi geworden. Echt een uniek cadeau.

Extreem tevreden van kwaliteit én service!

Dit is reeds de 5de keer dat ik besteld heb bij DRKS. Telkens opnieuw zéér tevreden van de kwaliteit! Maar niet enkel van de kwaliteit... De levering is supersnel én verzorgd! Ook de vriendelijke service zou niet beter kunnen! Ik kreeg onmiddellijk een (positief) antwoord op mijn vraag! Méér dan een aanrader, NIET twijfelen om hier te bestellen! Ik ga dat in de toekomst zeker nog doen!

Snelle levering.goed product

Goede en snelle levering met een goed product

Buskesdries 3

6673DP Andelst