Heel goed!

Erg tevreden!

Heel erg tevreden

Ik zocht al heel lang een leuk armbandje met bij passende oorbellen, omdat ik eind oktober ga trouwen. Aangezien ik hele dunne polsen heb was het nogal moeilijk zoeken. Er was veel keuze met armbandjes wat ik ook gewoon pas. Ben er heel erg blij mee, kan niet wachten tot het oktober is!

Supersnelle prachtige service

Donderdagavond besteld. Zaterdag in huis. Precies zoals gevraagd afgeleverd!!

Top service!

Levering op 1 dag tijd. Armband is mooie kwaliteit. product voldoet perfect aan de omschrijving.

Mooie gravering van de materialen alsook zeer snelle levering. Super tevreden!

Geweldig!

Super snelle levering, en echt super mooi! Zeker een aanrader!

Makkelijk te bestellen en erg snel in huis.

Ontzettend mooi product

Super mooie manchetknopen besteld, door Hemelvaart duurde het een dagje langer maar buiten dat om dus super snel geleverd!

Makkelijk bestellen, betalen. Netjes op de hoogte gehouden betreffende de levering. Product zoals omschreven en verwacht.

Mooi gedaan en top in orde

Ik kon mijn sieraad helemaal persoonlijk maken en het is echt super mooi gewordrn! Heel makkelijk te maken. Het was de volgende dag al in huis!!!!!! Echt top service:)

Mooie schep

Goed gegraveerd en snel binnen. Top service

Blij met mijn gegraveerd armbandje

Ik heb een armbandje besteld met de initialen van mij en mijn vriend en ben blij met het resultaat. Ook verzorgd verzonden en een doosje bij gekregen

Goede service.. Snelle levering.. Mooi ingepakt..

Snelle levering, Het kado is mooi en stijlvol ingepakt. De website is erg overzichtelijk en het bedrijf heeft veel verschillende keuzes. Fijn dat er achteraf betaald kan worden, zo kun je het product eerst thuis bekijken. Prijs en kwaliteit is goed.

Mooi waar voor je geld!

Mijn sieraden zijn mooi verpakt en netjes bezorgd. Ik ga stralen op onze bruiloft.

Ik vond het heel snel geleverd en heel goede kwaliteit!!!

Uitmuntend !!

Voor Moederdag heb ik bij jullie sleutelhangers (voor vrouw en moeder)besteld met de namen van onze kinderen erin met een ❤️Symbool. Mijn vrouw en moeder zijn er ontzettend trots op is. Iets wat hun dierbaar en tastbaar is. Onze Moederdag kon niet meer stuk! Bedankt voor de service en het leveren van topproducten met hoogwaardige afwerking.

Hele goede service

Ik ben zeker tevreden met de hulp van de collaga's en kwaliteit van de sieraad.

Super leuk als kado met eigen tekst erbij! Meteen naar persoon zelf laten versturen en ingepakt en wel,,,,,,, Hoe leuk!

Prachtige sieraden set

Deze set is precies wat ik in gedachte heb voor bij mijn Trouwjurk op mijn huwelijksdag! De rosé gouden sieraden zijn nog mooier dan op de foto's, erg chique! Enorm zin om ze te gaan dragen!

Super service

Ik had een kimono nodig voor mijn trouw op 1 dag tijd was dit geleverd zoals afgesproken super mooi en goede kwaliteit!

geweldig

Het was mooi op tijd geleverd. Het zag er goed uit.

mooie spullen,snelle levering

Leuke spullen en soms met korting

Mooi product, snelle levering

Valt wel kleiner uit als verwacht

Buskesdries 3

6673DP Andelst