Geweldige service

Op dinsdag besteld en inderdaad netjes gegraveerd donderdag in huis. Super service en een mooi product. Heel blij mee.

Geweldige graveerwerk

Ik heb leuke dingen besteld voor mijn trouwdag alles werd kostenloos gegraveerd en in goede kwaliteit geleverd. Het zat leuk verpakt in cadeau doosjes. Zeer tevreden.

Aanrader !!

De product die ik heb besteld was erg snel bij mij thuis en ziet er zoo mooi uit! Super blij mee en echt een aanrader om hier iets te kopen!

SUPER!!!!!!!!!

Prachtige leder armband gekocht als kado voor mijn broer die 50 jaar is geworden! De binnenkant laten graveren met de datum en ABRAHAM!!!!! Mezelf een prachtig armbandje kado gedaan met de namen van de kinderen. Kom zeker bij u terug en ik zal u bij een ieder aanbevelen!!! BEDANKT!!!!!

Het is net zo mooi als op het plaatje! Ze zijn ook heel snel.

Geweldig, snel binnen en supermooi

Ik heb een armbandje besteld voor moederdag ingegraveerd met de letters van haar 3 kids. Het was supersnel binnen en het is precies zoals in het plaatje. Dankzij de moederdag aanbieding kreeg ik 20% korting (altijd leuk) en ook de verzending was gratis. Ik zou DRKS zeker aanbevelen en vooral nog een keer bestellen.

Sleutelhanger besteld voor oma namens de kleinkinderen. Oma heeft alleen maar gehuild, zo blij was ze

Snelle service, prachtig product!

De bestelling was ontzettend snel binnen. De gravering is prachtig en de artikelen zelf ook. Echt een aanrader en ga hier zeker nog vaker bestellen!

Leuk cadeau, snel geleverd.

Aangenaam

Goede en snelle service.

Alles was goed en snel geregeld. Ook was alles netjes ingepakt.

De website is super! Alles is snel geregeld en snel bezorgd.

Alles op de website is heel makkelijk en staat duidelijk uitgelegd. Als je besteld heb je het binnen drie dagen sowieso wel in huis en dat is heel fijn!

Hele goede ervaring met DRKS. Nu de eerste keer iets besteld, maar dit is zeker niet de laatste keer. Mooie kwaliteit, snelle levering en mooie producten! Zeker een aanrader.

Goed snelle reactie

Prachtig!

Helemaal super blij ermee! Mooier dan op foto. Zeker doen!

Uitstekende ervaring

Super snelle levering en geweldige kwaliteit! Ik ben zeer tevreden. Het is nog mooier dan ik had verwacht.

Perfectie

Ik heb drie bestellingen gedaan, alle drie waren echt beter dan verwacht!

Top snel geleverd. Goede kwaliteit. Mooi doosje met eigen tekst. Gravering heel erg mooi. Mijn partner is heel blij met zijn cadeau.

Geweldig!!!

Vriendelijke site en supersnelle levering. Ik heb nu 5x iets besteld bij DRKS en tot nu toe geen een keer spijt gehad. Ik raad jullie ook aan iedereen aan, ook de sieraden zijn van goede kwaliteit!

Precies zoals verwacht

Precies zoals ik verwachtte, top!

Mooie, kwalitatieve armband

Bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Mooie zwarte leren armband met tekst gegraveerd. Magnetische sluiting is handig in gebruik. Als ik een minpuntje moet noemen, dan is dat er beperkte opties zijn met graveren, zoals midden uitlijnen van tekst of meerdere symbolen behalve huidige hartje of streep. B.v. oneindig teken (omgekeerde 8) zou ook mooie aanvulling zijn.

Valt nog mee

Het is een mooi armband maar er was wel wat zwarte plekken op.

Het artikel was zoals verwacht en is van goed kwaliteit.

Het is een gemakkelijke site om te bestellen, en de levering is super snel.

GEWELDIG

Ik had een mooi armbandje voor mijn tweelingzus besteld. Deze is echt super snel bezorgd! Mijn tweelingzus is er zo blij mee, was helemaal emotioneel❤️ Dank jullie wel

Gewoon wet top

Top kwaliteit en top snelheid qua levering

Super kwaliteit en betrouwbare levering

Ik had 2 jaar geleden oorbelletjes gekregen als cadeau van mijn vriend,altijd met heel veel plezier gedragen maar helaas zijn deze onlangs in handen van de kat geraakt en was er 1tje stuk dus heb ik identiek dezelfde terug besteld en hoop ik hier terug even veel plezier van te hebben, topkwaliteit en niet duur

Buskesdries 3

6673DP Andelst