Prachtig!

Voor de verjaardag van mijn man heb ik een lederen armband besteld. De twee namen van onze kinderen staan er in gegraveerd. De armband is hartstikke stevig en ziet er super mooi uit! Het heeft ook een hartstikke stevige sluiting, hierdoor is de kans klein dat je de armband verliest.

Zelfs telefonisch contact was uitstekend

Kan alleen schrijven dat ik goed en klantvriendelijk ben geholpen en dat de bestelling heel snel binnen is gekomen

Super goed!

Snelle levering, mooie oorbellen

Leuke producten en supersnel geleverd

Mooie herenarmband en zo snel geleverd.

Betekenisvol en dankbaarheid

Hartstikke mooi, leuk en persoonlijk cadeau voor mijn vriend. Een klein gebaar waar hij heel blij mee is. Echt top!

2 fantastische armbanden

2 hele mooie armbanden besteld voor de oma's voor moederdag. Ze zien er top uit. En ook goed verpakt en een leuke verpakking dat je zelf de tekst kan bijvoegen ze wordt het nog extra persoonlijker.

Zo snel & zo mooi!

Super service! Prachtig ingepakt! Persoonlijke boodschap die in het doosje geprint word! Echt heel mooi!

Geweldige service!

Je wordt zeer goed geholpen, met tevredenheid het juiste cadeau gevonden. Graveren is geen probleem en wordt zeer netjes gedaan! Ga zo door!

Zo blij ermee

Heb luipaard oorbellen besteld. Ze zijn nog leuker dan op de foto ben erg blij mee.

Erg snel geleverd en mooi product!

Erg tevreden

Is niet de eerste keer dat ik bestel bij DRKS en ben nog steeds super blij met de juwelen die ik heb ontvangen. Zij vertonen geen verkeuringen, zelfs niet bij langdurig dragen. Top-kwaliteit en perfecte service.

Mooie sieraden, goede service & erg snel geleverd!

Heel erg tevreden! Op dit moment 2x erg mooie cadeautjes besteld voor vriendinnen. Snel geleverd en mooi gegraveerd. Erg blij mee, thanks :)

Geweldige prijs-kwaliteit verhouding

Supersnelle verzending en netjes verpakt. Was aangenaam verrast met de kwaliteit van het product. Erg mooi en sterk!

Snelle en kwalitatieve levering.

Ik bestelde en ketting voor mijn beste vriendin. Wat een verrassing! Het ziet er nog mooier uit dan op foto. Daarnaast was de levering ook heel vlot! Ik heb geen enkele bemerking.

Ik heb eerst van te voren gebeld om wat advies. Telefonisch waren ze goed bereikbaar en vriendelijk. Hartjes ketting besteld voor verjaardag rond 17.20 besteld en inderdaad de volgende dag in huis. Waar ik heel blij mee was want had het nodig die dag voor de verjaardag. Hele mooie graveerwerk heel duidelijk. Alleen het hartje had iets groter kunnen/mogen zijn. Schoonmoeder helemaal blij met haar kado en wij ook. Super service, volgende keer bestel ik weer hier. Ga zo door!!

Heel tevreden!

De verzending was heel snel en de oorbellen zijn er heel mooi uit! Het was ook heel mooi verpakt. Je kunt een tekst in het doosje laten zetten, hiervoor heb ik onze trouwdatum gebruikt wat het extra bijzonder maakt!

Mooie armband

Mooie armband, precies zoals ik had verwacht!

Heel mooi en snel geleverd!!!

Een heel mooi kado voor mijn getuige

Mooie oorbellen snel ontvangen

Mooie oorbellen .

Snel geleverd en precies zoals op de foto! Blij met de aankoop! :)

Supermooie producten en snel geleverd!

Zeker een aanrader, ze hebben supermooie spullen. Ik heb een goude gegraveerde pen gekocht en dit werd binnen 2 werkdagen geleverd! Superblij mee en ik zal in de toekomst hier zeker bij blijven bestellen.

Mooi armbandje

Klopt met de omschrijving

Super goed!

Het is zeer betrouwbaar & het kwam super snel aan. De armbanden zijn zoals gegoten! Ik zal zeker nog bestellen! Echt een aanrader!

Superleuk

Superleuk en snelle levering Zorgt echt voor een uniek cadeau

Heel professioneel

Snele levering. Heel mooi verpakt. Ik ben heel tevreden.

Buskesdries 3

6673DP Andelst