Snelle levering en helemaal naar wens♡

Super tevreden!

Ontzettend snelle levering en een hele mooie gegraveerde armband. Mijn vriend heerlijk verrast ermee!

Prachtig product en super snel in huis

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle service

Super juweel

Het juweel is echt heel mooi en ook heel leuk verpakt. Super snelle levering en op het eerste zicht lijkt de kwaliteit ook heel goed! Hopelijk blijft mijn laatste gedachte zo! Alleszins een heel mooi juweel!

Snelle service!

Duidelijke site en snelle service. Wel jammer dat er niet bij vermeld dat de grootte van de namen afwijkt van elkaar.

Super!!!

Snelle levering Super leuk ingepakt. Ik ben een zeer tevreden klant,mijn zus heel blij gemaakt!!! Ga zo door!!!!

Top!!!

Simpel om te bestellen en snel geleverd! 100% tevreden :-D

Heel leuk cadeau

Snelle bezorging

Meer dan tevreden.

Bestelling was erg mooi ingepakt het was echt een verrassing cadeautje voor de bruid.

Prachtige ketting, snelle service

De ketting is echt prachtig. Super snel bezorgd, fijn zo'n goede en snelle service.

Goed product

Duidelijke site, mooie armband Meer emoticon opties had leuk geweest.

Mooi product, snel geleverd

Heel blij met het haarsierraad dat ik heb gekocht. Nog even afwachten hoe dit gaat staan in mijn bruidskapsel, maar ik heb er alle vertrouwen in. Helaas wel iets te snel gekocht, net daarna kreeg ik een e-mail waarin alle producten met 20% korting werden aangeboden. Maar dat is mijn eigen gebrek aan geduld...

Super snelle levering, leuke cadeau verpakking en producten zoals foto's omschreven.

Ik heb meerdere huwelijk bedankcadeaus besteld. Zakhorloge's voor de mannelijke getuigen en een spiegeltje voor de vrouwelijke getuige. Laten graveren en inpakken, super leuk en betaalbare herinneringen aan ons huwelijk! Toppie! Groetjes Corine

Helemaal naar wens !

Hij is heel mooi uitgekomen, helemaal verliefd erop !

Prima service, snelle levering en super leuk ingepakt!

Ik vond jullie via Facebook en wilde graag iets kopen voor mijn beste vriendin en vond bij jullie leuke armbandjes. Na de bestelling te hebben gedaan waren ze snel binnen en was ik verrast door hoe leuk het was ingepakt, echt een super cadeautje om te gaan geven!

Alles ging goed

Makkelijk te bestellen en redelijk snel in huis (1 dag later dan aangegeven).

Mooie dingen voor de prijs!

Prima !!

Besteld en met dubbele gravure. De volgende dag in huis. En de armband is mooi en de gravure ziet er mooi uit. Hier zeer zeer tevreden.

Goede kwaliteit!

Het product is stevig en goede kwaliteit. Ook de persoonlijke tekst is mooi op het product. Top!

Mooi en snel thuis bezorgd

Binnen 1 dag bezorgd . Leuk kado , mooi, en in een leuk doosje gepresenteerd.

SUPERGOED!!

Ik was heel blij snel in huis goeie ervaring!!

Snelle en zeer klantvriendelijke service

Door een foute adresinvoer was mijn cadeau verkeerd bezorgd en helaas niet meer bij mij aangekomen. DRKS bood uit eigen initiatief een compensatie voor het misgelopen cadeau. Erg netjes!

Fabulous

Top!!! snel en heel mooi ingepakt !!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst