Hele snelle service !

Super snelle levering en een hele goede kwaliteit. Ik ga snel weer bestellen

Geweldig!

Hele mooie das spelden besteld voor onze getuigen. Mooi gegraveerd en ingepakt. Een goed begin van het plannen van onze bruiloft!

Super leuke vrouwelijke juwelen

Super snelle levering en mooie juwelen

Perfect cadeau en mooi ingepakt binnengekregen

Mooi ingepakt en werd vrij snel thuis bezorgd! Zeker een aanrader om voor je vriend te kopen.

Super snel klaargemaakt en gestuurd

Top kwaliteit topservice in een korte tijd!

Top bedrijf wat echt kwaliteit leverd in een korte tijd! Echt een aanrader voor iedereen oud jong kort groot!

Snel bezorgd en mooie kwaliteit.

Ik had het al de volgende dag direct in huis. Het product was erg mooi verpakt en de kwaliteit van het sieraad was ook niks op aan te merken. Ik vind dat ze mooier graveren dan andere sieraden winkels en ik zou hier dan ook zeker weer iets bestellen!

Mooie duidelijke site, snelle levering, super tevreden

Mooie website waar je duidelijk alles kan vinden. Ik zocht wat voor mijn bruiloft en kon dit goed aanklikken. Het pakket werd snel verzonden en geleverd. Mooie doosjes met tekst, geweldige herinnering!

Leuk assortiment, snelle service!

Snel een leuk gepersonaliseerd cadeautje

Supermooie kwalitatieve juwelen voor een faire prijs

Ik ben zo blij met mijn setje van oorbellen en armbandje! Kan al niet wachten om dit te kunnen dragen op mijn trouwdag

Verbluffend resultaat

Bedankt om mij te helpen, het resultaat is verbluffend en oogverblindend. Is voor mij al een plezier om dit kado met gans mijn hart te geven.... Wat ik in gedachten had is werkelijkheid.

Fantastische service

Hele mooie armband ! Ook netjes de namen gegraveerd! Ga zeker nog wat bestellen!

Ik ben echt tevreden. ik had de bestelling snel.nodig ,besteld en 2 dagen later in huis. Echt fijn. Grt Wendy de Geest

Prachtige juwelen, levering trager dan beloofd en verder werden de gratis oorbellen niet geleverd

Prachtige juwelen! Net zoals op de foto’s! Persoonlijk tekstje in het doosje is ook heel fijn. Levering iets trager dan verwacht. Op zich is dat voor mij niet zo erg. De gratis oorbellen werden niet geleverd. Intussen heeft DRKS laten weten dat ze de oorbellen nog zullen opsturen. Bedankt voor de snelle hulp!

Precies zoals te zien online :-)

Snel, gemakkelijk, prachtig, vergelijkbaar en veel keuze ;-)

Super mooie en goede service

Goede snelle service!

Helemaal tevreden

Mooi sieraad, top verpakt.

Prima site en heel vleug de bestelling in huis.

Op de site is alles prima te vinden en de aflevering aan aan huis is snel en netjes verpakt.

Snelle service, mooi juweeltje

Geweldige

Top service vooral voor als Kadoverpakking heel mooi en netjes., dank je wel. Echt een aanrader

super mooi top kwaliteit

zeer bij met mijn vriendschapsarmbandjes bedankt

Zondag avond een zakhorloge online besteld, met persoonlijke gravering. Maandag al bericht dat het verzonden werd Dinsdag reeds thuis. Mooi werk, snel, zeer tevreden van!

Niets op aan te merken!

Goede service en gebruiksvriendelijk. Enkel de levering had iets vlotter kunnen verlopen.

Snel duidelijk een netjes

Snelle levering met mooi resultaat. Ik ga stralen tijdens de bruiloft.

Erg mooie armband, wel leek hij op het plaatje iets groter.

Ik ben erg blij met de armband, wel leek hij op het plaatje iets groter ❤️

Buskesdries 3

6673DP Andelst