Snelle levering en mooie kwaliteit

Het proces ging erg makkelijk en soepel. Snelle levering en goede kwaliteit. De ontvanger van de sleutelhanger was erg blij met haar mooie cadeau.

super !

een top ervaring! mijn vader vond het cadeau zo mooi en werd emotioneel. de leren armband was van top kwaliteit en de namen waren na wens goed dn mooi gegraveerd.

Super mooie gravering, product was de volgende dag al binnen! Perfect gewoon

Wederom mooi!

Weer heel blij met mijn mooie sleutelhanger. Ik heb er nu inmiddels drie. Wel drie verschillende natuurlijk. Precies gegrafeerd zoals ik in gedachte had. Goed gedaan! Dank je wel!

Happy!

Ketting is iets wat stug voor de rest mooi van kleur, net als de hanger!

Top product

Hele snelle levering en super product!

Super persoonlijk cadeautje

Een super stoere en persoonlijke armband van zoonlief voor papa’s 34ste verjaardag! Goede kwaliteit, en snelle levering!

Extreem vlotte en correcte service

Reeds tweemaal een gepersonaliseerd juweel besteld en beide malen heel erg snel aangekomen en voldeed aan alle verwachtingen.

Super goed en super snelle levering

Een leuke taartschep met inscriptie besteld, was al bang dat ik het te laat had besteld, maar tot mij verbazing had ik het pakje de volgende dag al in huis, ondanks de drukte met pakjes in deze vervelende corona tijd. En het voldoet volledig aan de verwachtingen. Super!

De producten hebben een top kwaliteit en snelle levering! Je hebt genoeg keuze en ze hebben meestal leuke aanbiedingen.

Sneller levering Zou zeker vaker bij bestellen

Great service!

Fast delivery and the process was promptly updated. The packaging was also very nice. Happy customer!

Echt super mooi gedaan.

Ik had een bestelling gedaan via deze website en het was er al binnen 2 dagen. Ik had een ketting met een tekstje besteld en het ziet er ook nog eens heel mooi uit.

zeer snelle levering

2 items besteld met een persoonlijke inscriptie, zeer verheugd dit al na 1 dag thuis te mogen ontvangen, ongelooflijk! Mooie oorbellen, mooie taartschep!

Volgens verwachting en super snel en heel mooi verpakt als cadeau!

Super mooi!

Ik heb een armbandje voor mijn vriend besteld met een gravering aan de binnenkant. Het is echt super mooi gegraveerd en binnen 1 werkdag in huis! Ook de binnenkant van het doosje heb ik laten graveren. (kon je iets in laten schrijven.) Echt een hele fijne webshop en goede kwaliteit. Ik zou hier zeker nog eens bestellen!!

mooi

ik vind het heel erg mooi gemaakt en netjes afgewerkt

Zeer tevreden!

Erg tevreden over mijn aankopen zien er mooi uit. Precies zoals ik me voorstelde en ook super snelle levering daarom geef ik jullie 5 sterren. Mvg Jacqueline

Is een woord ook goed? TOP

Zie hierboven.

Top service!

Mijn familie waren zo blij met hun prachtige kado’s, die ze hebben gekregen. Ik ben heel tevreden over de snelle service.

Super mooi!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle bezorging. Armband is precies zoals verwacht. Heel erg tevreden. Zou 100% nog een keer bestellen bij DRKS.

DRKS is geweldig!

Ik had al ervaring met DRKS. Ik heb deze keer kado's voor mijn man gekocht, een zegelring en een QR-Code sleutelhanger. Geweldige kwaliteit, super netjes gegraveerd en super snelle verzending.

Alles netjes en snel bezorgd.

Goed ingepakt.

Snelle levering, mooi product. Mijn man was er blij mee.

Buskesdries 3

6673DP Andelst