Mooie gravering

Mooie gravering en mooie ketting...

Super snel geleverd. Ziet er van een goed kwaliteit uit en mooi netjes afgewerkt. Ik moet hem nog cadeau geven, maar ik Ben er al erg blij mee!

Heel positief !!

Ik heb een bestelling gedaan als cadeautje voor mijn broer. Ik had het pakketje binnen 1 dag thuis en was ook heel tevreden met hoe mooi het ingepakt was ! Ik kan niet meer als tevreden zeggen !!

Niet ontvangen

Ik heb nog steeds niks ontvangen

Top service!!!!!!!!!!

Op woensdag een armband besteld plus graveren en volgende dag in huis!!!! Hoezo snelle levering!!!! En PRACHTIG!!!!!!!! bestel hier zeker vaker

In de avond mijn bestelling geplaatst volgende ochtend al mijn verzend bevestiging ontvangen. Product netjes verpakt en gemaakt. Een hele fijne ervaring!

Snelle fijne service en super kwaliteit al meerdere sieraden besteld en heel erg tevreden mooi persoonlijk en degelijke kwaliteit

Mooie sieraden! Snelle service!

Mooie sieraden besteld! Dag erna al in huis! Zéér tevreden!!

Prachtig

Onwijs mooi armband met prachtige ingravering. Heel leuk dat in het doosje ook nog een tekst gezet kon worden en mooi ingepakt . Snelle levering en een prachtig eind resultaat. Zou zeker nog eens wat bestellen. Perfect kado.

De armband met persoonlijke graving is heel erg goed bevallen als cadeau door mijn zusje, prachtig sieraad voor een mooie prijs!

Snelle levering, fantastische oorbellen!

Keurig netjes verpakt, heel leuk ook de tekst op het doosje! Ik hoop te gaan stralen op onze trouwdag!

Heel mooi en een goeie kwaliteit

Een fijne website alles is duidelijk. Ook een snelle levering. Stadt netjes bij mijn vriend

Perfect om sieraden de personaliseren!

De kwaliteit van hun producten is erg goed, en het is eenvoudig om op de site aangegeven hoe je je product gegraveerd wilt hebben. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en houdt hun merk zeker in gedachten!

Goede aankoop, snel bezorgd

De website was duidelijk en overzichtelijk. Mooie dingen. Ik had drie sleutelhangers met ieder een andere tekst besteld en in laten pakken. Bij elke verpakte sleutelhanger zat een nummer die verwees naar de nummers op de factuur, zodat ik wist welke welke was, zonder te ze hoeven openen. Héél prettig!

Mooi sieraad, goede service

Erg mooie ketting met naam muntje besteld. Mooi lettertype. Levering binnen 1 dag! Fijne goede service. Heel blij mee!

Netjes en snel

Netjes en snel. Had graag groter assortiment.

Fantastisch!

Super snelle en ontzettend nette levering. De sieraden zijn prachtig, serieus waar boven verwachting. Ik kan niet wachten om mijn verloofde om ver te blazen Hartstikke bedankt!

Heel gemakkelijk op te maken en bestellen. En nog beter dan verwacht.

Ik zocht een heel mooi sieraad met een persoonlijke boodschap dat zeer subtiel is voor mijn partner. En dit sieraad overtreft mijn verwachtingen. Kwaliteit en super mooi ! Dank je wel !

Super tevreden

Tevreden klant

Fijne service, vragen worden snel beantwoord en bestelling is snel binnen! Erg unieke producten.

Top!!

Helemaal super

Snelle, levering van hoge kwaliteit

Ik heb DRKS als zeer prettig ervaren. Dezelfde dag was mijn bestelling al opgestuurd. Het was precies zoals verwacht en ik ben er erg tevreden over de service.

heel mooi en snel geleverd

het was mooier dan verwacht en heel erg snel geleverd!

Tevreden

Tevreden over het aanbod, het gebruiksgemak van de website, het contact en de verzending! Ik had een taartschep besteld. Erg leuk dat je die kan personaliseren :) De kwaliteit van het materieel en grootte van de taartschep vielen me wel iets tegen.

Uitstekend!

Top armband gehaald. Volgende dag gelijk binnen en gegraveerd, super snel dus! En goeie stevige kwaliteit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst