Snelle levering en mooi product

Was heel blij met het resultaat

Het was perfect!

Hij was superblij

Hi ervaring was goed! Dacht alleen zelf de tekst op het doos werd ingegraveerd met zit los in de doos. misschien goed dat beter te omschrijven

Goede ervaring!!

Voor Valentijnsdag bij DRKS besteld, ondanks de drukte en de weersomstandigheden de volgende dag (zoals beloofd) in huis!! Goede kwaliteit en precies zoals op de foto. Ik ben heel tevreden over mijn ervaring met DRKS en zal hier in de toekomst ongetwijfeld vaker bestellen.

Doen wat ze beloven

Snelle levering, goede kwaliteit, mooi afgewerkt! Prijs kwaliteit, waar voor je geld!

Goede kwaliteit

Snel bezorgd en goede kwaliteit. Het geld is zeker de moeite waard.

Snel & top!

Heel snelle levering. Ik was heel last minute voor valentijn aan het kijken en nooit gedacht dat het zo snel zou aankomen. Heel mooie armband! Binnenkort ga ik trouwen en weet ik al waar ik de geschenkjes ga kopen.

Fantastisch producten en super snelle levering

Ik heb inmiddels 2 bestelling geplaatst bij deze webwinkel. Bij beide bestelling zeer goede ervaring. Mooi product en snel geleverd. Ik bestel in de toekomst zeker weer

Perfect valentijnscadeau!

Goede service en een super leuke armband met gravering! Ziet er mooi uit en zelfs een sieradendoosje met eigen tekst erin, perfect voor je valentijn!

Snelle levering en mooi product

Ik moes snel nog wat hebben voir valentijnsdag. Iveral duurde het 2 weken en hier had ik hem binnen een paar dagen in huis! Top service!

Super mooi

Helemaal weg van de sieraden

Supper

Hele mooi producten stoer en mooi tegelijk voor mooie prijzen echt mega tevreden

Duidelijke site, snelle levering, pakje netjes verpakt.

Super snel en fijn

Goed, snel, naar verwachting

Goede service waarbij gestelde vraag snel werd beantwoord. Product is ook netjes en zoals omschrijving. Dus helemaal tevreden

Snelle levering, voldoet aan verwachting

Zeer snelle levering, product valt jammer genoeg wel iets groter uit. Verder mooie kwaliteit.

super

Ik heb een sleutelhanger gekocht die gegraveerd was. Super mooi! Wanneer je gewoon initialen wil graveren worden deze op mooie grote gegraveerd. Hoe meer tekst, hoe kleiner gegraveerd. Dus let daar wel op!

Super snel geleverd en exact wat ik wilde!

De 2 armbandjes zijn na 2 dagen al geleverd en mijn dochter was heel blij met de moeder-dochter armbandjes.

Uitstekende verzending

Top kwaliteit en snelle verzending

Ik ben heel blij met mijn bestelling. Heb nu al 2x besteld. De levering is snel en dat ondanks Corona. Het is altijd mooi en zorgvuldig verpakt. Dat maakt het openbaar des te leuker. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Mooi product, super snelle levering.

Onwijs snel geleverd en product is zoals verwacht voor een zeer leuke prijs.

Echt geweldig!

Super leuke sieraden voor een betaalbare prijs! Altijd netjes verpakt en super snelle verzending. Erg tevreden

Makkelijk te bestellen

Zeer tevreden snelle levering. Ga zeker nogmaals bij jullie bestellen. Kwaliteit heb ik nog niet kunnen beoordelen zaterdag is mijn man jarig... Nogmaals heel erg bedankt

Fijn en overzichtelijk bestellen.

Snel en netjes werden mijn vragen beantwoord.

STERK AANBEVOLEN !!!

Stijlvol en elegante juwelen, zeer duidelijke site, supersnelle levering, zeer mooie verpakkingen en er werd meegedacht (2 armbandjes met geschenkverpakking besteld en ze werden subtiel gemarkeerd zodat ik wist welke de gegraveerde was)...TOP!!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst