Uitstekend!

Zoals op de foto is weergegeven, het product is beter dan op het foto. Ben er ontzettend blij mee!

Exact wat ik voor ogen had!

Wilde mijn vriend een mooie armband met inscriptie geven voor valentijnsdag. Op tijd besteld en sneller binnen dan gedacht. Het resultaat is waanzinnig. Nu nog wel even de reactie van mijn vriend afwachten. Maar heb er alle vertrouwen in dat hij hem geweldig vind!! Mijn volgende bestelling word iets voor de 18e vjdag van mijn dochter. Dus dan is die €50,- heel erg welkom....

Mooie producten en snelle levering

Top, mooie producten, snelle levering.

Zie hierboven

Uitstekend en mijn vrouw is fan!

Uitstekende ervaring met de bestelling(en) die ik bij DRKS heb gedaan. Prijzen, verzending, snelheid van, etc, alles in orde. En mijn vrouw is blij. Dat is het belangrijkste eigenlijk :)

Mooie producten met zorg verpakt en supersnelle levering...echt een cadeautje

Positief

Jullie maken mooie producten. Erg goede service hebben jullie. Je kan een persoonlijk bericht achter laten in je cadeautje en het laten inpakken maakt het helemaal af. Jullie doen net een beetje meer moeite als andere bedrijven

Geweldig super mooi product!

De kwaliteit en de manier waarop de ketting gegraveerd is die ik heb gekocht is super.

Super snelle levering, top kwaliteit en mooie verpakking

Erg tevreden.

Geweldig, heel erg fijn en goed geholpen!

Ik heb manchetknopen besteld met persoonlijke boodschap erop gegraveerd. Ik wilde het net even anders dan anders, na mail overleg, welke snel en uitgebreid/duidelijk werd beantwoord de manchetknopen besteld. Volgende dag al in huis en helemaal zoals ik bedacht had, zo gaaf! Het cadeau is enorm goed ontvangen en zal een bijzondere aanvulling zijn op onze dag! Bedankt voor alle mogelijkheden, snelle hulp en vriendelijke service! Op naar nog meer bestellingen :-)

Zeer goede service

Naar aanleiding van een gebroken juweel in mijn bestelling, contacteerde ik de klantendienst. Zéér goede en snelle respons en ik mocht zeer snel het juiste juweel ontvangen in mijn brievenbus. Heel leuke website, vriendelijke mensen!

Mooie sieraden en super service!

Vooral in deze corona tijd kan ik niet anders zeggen dat de beloftes waar gemaakt worden qua service en bezorging Xxx

Snel en mooi

Ik had twee gegraveerde armbandjes besteld waar ik erg tevreden mij ben. Ze zijn snel aangekomen en zien er goed uit. Ook is de omtrek van het bandje is erg verstelbaar wat betekent dat die veel mensen zal passen

Super snelle service

Je hebt heel veel keuze, en krijgt een snelle en vlotte service. Snelle levering Ik ben heel blij met de armband en zal mijn partner een enorm plezier doen voor zijn valentijn

Een super leuk armbandje weten te scoren, is snel geleverd en ziet er super mooi uit! Kortom top service :)

Goede service, snelle levering, mooi product!

Heel tevreden. Mijn eerste bestelling en ben heel blij met de armband, gravering en levering!

Super mooie juwelen

Ik heb nu ondertussen al enkele juwelen gekocht bij DRKS en ben echt super tevreden. Zeer mooie, kwalitatieve juwelen. Zeker aan aanrader!

Heel mooi

Heel mooi in gepakt kwam de volgende dag gelijk binne , ben er heel blij mee

Snelle levering en mooie producten

Volgende dag in huis en heel erg mooi. Graveren is erg netjes.

Snelle service en mooie kwaliteit

Vragen worden snel beantwoord. Vervolgens vond ik de bestelling via internet heel makkelijk gaan. Armband werd snel verzonden en is heel mooi geworden.

Snelle levering en ziet er top uit !

De levering was erg snel! Zelfde dag nog verstuurd! Het product ziet er mooi uit! Een mooi geschenk met toch een beetje iets van je zelf er bij!

TOP!

Bij vragen kreeg ik heel snel een antwoord! Ook de bestelling verliep heel vlot! Van een snelle service gesproken! Heel correct! De armband was in perfecte staat! Een aanrader!

Een gegraveerde armband omdat ze in mijn hart gegraveerd staan!

Ik was er wat vroeg bij dit jaar ... Door de corona omstandigheden ben ik mij meer bewust van de mensen dichtbij mij. Daarom wou ik hen een attentie geven. Geen gewone attentie,maar echt eentje op maat. De persoonlijke tekst die je erbij kunt schrijven zorgt ervoor dat ik de boodschap kan overbrengen die ik niet altijd gezegd krijg. Ik hoop dat ik hen hiermee een momentje in de spotlight kan geven zoals zij mij verschillende sprankelende momentjes geven. Bedankt om zo'n persoonlijk en mooi cadeau te creëren.

Mooi juweeltje, snelle service!

Buskesdries 3

6673DP Andelst