Heel mooi

Ik had een armbandje besteld met een geboorte steentje eraan. Voor mijn tweelingzusje haar verjaardag, met onze initialen en die van mijn dochter. Het was bizar hoe klein het was gegraveerd echt heel mooi! Ze was zo blij en vond het heel mooi! Heel elegant armbandje Alleen het geboorte steentje zat aan een haakje eraan en die stond iets te ver open, waardoor hij zo van het armbandje af kan vallen. Deze hebben wij wel even goed dichtgeknepen. Misschien een tip? Verder heel positief, en super verpakt. En echt "Cadeautje" om te krijgen!!

Heel positief

Een armband besteld voor mijn vader. Hij was dezelfde dag nog verzonden en binnen gekomen bij hem. Hele mooie armband en hij is er super blij mee!!

Prachtig spul teen goede prijs

Snel geleverd. Ben erg blij mee.

Topproduct die zeer snel geleverd werd

Wat een service! Snel geleverd, mooie kwaliteit en een zeer mooi gepersonaliseerd doosje!

Snelle levering en super product!

Een bruidskimono besteld. De prijs was erg interessant en de kimono is echt prachtig! Ook een super snelle en nette levering.

Zeer mooie producten en snelle levering

Ik zocht een ketting waar namen in gegraveerd konden worden om cadeau te geven. Deze was de volgende dag al binnen en ook super mooi verpakt!

Geweldig.

Heel mooi. Super kwaliteit! Heel snel geleverd. Zeer tevreden!

Hele mooie kwaliteit en snelle service

Een hele mooie armband gekozen en deze was snel gemaakt, mooi ingepakt en super service. Heel blij mee.

Te gek!

Via de facebook van The perfect wedding kwam ik voor het eerst op de website van DRKS. Wauw! Wat een inspiratie en aanbod! De kwaliteit van het graveren is prachtig, de gouden kleur ook top en de cadeauverpakking met eigen tekst erin verwerkt is echt chique. De volgende dag had ik het binnen, top service! Ik ga hier zeker meer cadeau’s voor ons huwelijk aanschaffen!!

Prima !

Hier was het echt waar, ‘s’avonds besteld en de volgende ochtend geleverd. Beide bestellingen zijn m.i. van goede kwaliteit en ik ben er erg blij mee De armbanden zijn een herinnering aan mijn overleden vrouw.

Ben super blij met mijn aankoop!

Mooie sleutelhanger besteld met de namen van onze kids! Vandaag besteld, dag erna geleverd! Super snel! Dik tevreden!

Snelle levering, mooi product

Blij met DRKS. Het product wordt snel geleverd, veel mogelijkheden..mooi product en mooi verpakt! Complimenten..

Bij de bestelling hadden we een verkeerde datum door gegeven en we hebben dit nog net op tijd kunnen aanpassen. Top service!

Ik heb nog steeds geen bedtelling ontvangen

Heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen????

Schitterend

Snelle levering en super mooi afgewerkt en super tevreden

Waar blijft mijn pakje?

Ik heb een ketting besteld op zondag 17 januari heb nog steeds niets ontvangen.. Elke keer schuift de “verwachte levermoment” op.. bij jullie track&trace link staat er dat de zending is voorgemeld bij post NL en volgbaar is.. dan klik ik op deze link en staat er dat de bezorgtijd nog onbekend is en dat het pakket nog niet door post NL ontvangen is en verwerkt..

Super gaaf

De armband is perfect afgeleverd. Mooi gegraveerd en stijlvol

Goede site, snel binnen. In een word geweldig

Erg goed

Er blij met de kwaliteit en hoe het gegraveerd is

Heel mooi,... Super cado voor partner en het leer is kwaliteit eigenlijk alles heel mooi gedaan

Snel en probleemloos geleverd. Mooie sieraden gepersonaliseerd voor een mooie prijs, aan te raden!

Zeer tevreden over het product en snelle verzending!

Product kwam de volgende dag binnen. Was netjes verpakt en zonder beschadigingen. Zeer tevreden over het resultaat. Het armband met gegraveerde tekst wordt nu elke dag gedragen!!

Goede ervaring

Klantvriendelijk. Goede service Snelle levering Kortom ik ben erg tevreden

Super snelle levering en top kwaliteit! Zeker aan te raden!

Supersnel en netjes

Gemakkelijk te bestellen. Vlotte levering. Mooi ingepakt. Degelijk materiaal.

Buskesdries 3

6673DP Andelst