Goed op de hoogte gehouden snelle leverings

Een kwalitatief goed product voor een mooie prijs, waarbij er een enthousiaste sfeer hangt rondom site en mail.

Goed en snel bezorgd

Ik heb besteld nog geen 2 uur later kreeg ik dat me pakketje al verstuurd was. Dinsdag besteld donderdag al in huis. Super snelle service. Mooi ingepakt. Weet nog niet hoe het er verder uit ziet want het is een cadeau Haha. Maar service is goed :)

Snel, professioneel, mooi

Ik heb voor mijn vriend een armbandje besteld net gravering, voor dat ik de levertijd zag verwachte ik dat het wel lang zou duuren maar nee hoor! Het was de volgende dag al verzonden en wat een kwaliteit! Het armbandje is zoals op de aangeven informatie en foto's. Ook het doosje met tekst maakt het echt af en maakt het exstra persoonlijk. Dus alles samengevat echt heel goed gedaan. Ga zeker vaker dingen hier bestellen supper!!

Echt een aanrader!

Super leuke mogelijkheden om een armband of iets dergelijks te personaliseren. Een erge snelle levering, sneller dan verwacht en je krijgt echt wat je besteld. Ook is de prijs goedkoop en zeker de moeite waard.

Erg blij mee!

Goede service. Foutje gemaakt met de maat maar kon netjes gecorrigeerd worden.

Supper snel en supper mooi ook mooi ingepakt

Het was supper

Super leuke leren armband!

Persoonlijk, stoer en precies zoals staat beschreven!

Eerst twijfel over de sleutelhangers hoe ik deze het beste kon bestellen. Een mailtje gestuurd en super snel antwoord, echt top! Sleutelhangers besteld en waren heel mooi! Zou zeker nog een keer bestellen.

Mooie armband maar moeilijke sluiting

Mooie armband, kwaliteit en prijsverhouding is OK. Mooie gravering ook. Echter vond ik het vrij lastig om de armband om mijn pols te krijgen i.v.m. de sluiting.

De site verloopt vlot en duidelijk

Het verloopt allemaal goed, de betaling is vlot en duidelijk. Het materiaal is van mooie kwaliteit en de levering is goed.

Mooi sieraad met waardevolle betekenis

Erg snel verstuurd en ook snel bij ons binnen. Superblij mee. Heel netjes verpakt een echte verrassing.

super snel bezorgd

Helemaal top

Goed en mooi

Makkelijk gemaakt snel besteld en supper mooi gegraveerd maar echt wouw men vriend zou er blij mee zijn

heel mooi

heel mooi armbandje, ook mooi ingepakt

Geheel naar verwachting

De site is gemakkelijk in gebruik waardoor de bestelling in een mum van tijd gerealiseerd kan worden. Levering van artikelen is netjes verlopen en werd goed op de hoogte gebracht van de verwachtte levertijd. Product is geheel naar wens, luxe uitstraling, gravering is netjes vormgegeven en geeft een chique effect. Erg blij met mijn aankopen.

Met Drks zie je er weer schitterend uit!

Mijn ervaring met Drks is zeer positief. De bestelling die je plaatst wordt heel serieus en zorgvuldig behandeld. en verwerkt. Ook bij retournering kwam alles goed. Er is een ruime sortering en mooie aanbiedingen. Dank voor de persoonlijke begeleiding!

Ben heel tevreden over

Ik heb al paar dingen gekocht. En ze zijn super mooi. Ze blijven mooi. En ze zijn stevig.

duidelijke website, goede service en levering

Super leuk om te geven en krijgen

De kurkentrekker met gravering is een super leuk cadeau, waardoor je bij elke opening terugdenkt aan het moment van krijgen! DRKS geeft goede updates omtrent bestelling, levering en ontvangst (postnl).

Die lach op mijn vaders gezicht

Ik was op zoek naar een persoonlijk verjaardagscadeau voor m’n vader. Niet te opzichtig, maar wel veelzeggend. De gegraveerde muntketting van DRKS was het helemaal. Top dat je beide kanten kan laten graveren. Heel netjes ingepakt en de letters zijn duidelijk te zien. M’n vader heeft ‘m trots omgedaan, echt heel blij mee.

Super tevreden.

Ik ben erg tevreden over het artikel wat ik besteld heb. Snelle levering en prima via de mail met track en trace op de hoogte gehouden van de levering. Super...!!!

Super leuke armband om iemand cadeau te geven!

Het kwam super snel binnen en het armbandje is van goede kwaliteit ik ben er super blij mee

Website is duidelijk en leuk dat je sieraden kan laten graveren. Super prijs-kwaliteit verhouding. Heel erg blij mee. Verzending heel snel.

Mooie letterafdruk en geen onzorgvuldigheden. Ben er ontzettend blij mee! Uiteindelijk zelfs mooier dan ik had verwacht. Dus zeker een aanrader.

Prachtig sieraad

Dacht in 1e instantie dat de steen wat klein was maar ik had beter moeten lezen want het was wel duidelijk aangegeven.

Buskesdries 3

6673DP Andelst