Echt mooi...

Sleutelhanger, armband, pen... allemaal gegraveerd... ik ben fan!

Een heel mooi bandje , goeie kwaliteit! Let wel op de maat.

Mooi materiaal, zoals het voorgesteld werd

Zeer goede afhandeling van het product Klare communicatie

Fijn!

Het pakketje kwam vrij snel aan en het product is ook erg goed!

Mooie stoere herenarmband

Snelle levering van een mooi gegraveerde herenarmband. Stevige sluiting die goed vast blijft zitten.

Zeer tevreden met de kwaliteit van de armband en de gravure.

Het was de eerste keer,dat ik iets bestelde bij DRKS,dat is zeker niet de laatste keer. Correcte verzendwijze. Mooi ingepakt cadeautje. Overtrof mijn verwachtingen.

Mooi verpakt. Netjes afgeleverd. Ziet eruit zoals op de afbeelding

Precies zoals besteld en perfecte maat!

Armbandje besteld met gegraveerde tekst. Kwam de volgende dag al binnen! Het ziet er netjes uit en hij past goed!

Super mooi en hoge kwaliteit. En een mooie cadeauverpakking voor een lage prijs.

Snelle levering. Mooi gemaakt

Optimaal tevreden

Mijn oorbellen waren met zorg verpakt en dat stel ik altijd erg op prijs. De levering was snel. Ik ben een tevreden klant.

Prachtige kwaliteit/ Snelle levering

De kwaliteit van zowel de ketting als de hanger is echt super! Ik ben goed geholpen en geadviseerd. Op vrijdagavond heb ik de bestelling geplaats met als keuze hem maandagavond te laten bezorgen de snel service zeg maar. Echter had ik hem nog veel sneller thuis, Zaterdag middag al!!! Echt een aanrader deze winkel. Wij gaan zeker vaker bestellen

Perfecte kwaliteit net zoals op de foto en nog mooier

Heel mooi Product net zoals op de foto en nog beter ..ik ben zeer tevreden, echte aanrader!!

Heel blij mee!

Heel blij mee!

Armband

Armband na 1 dag kapot

Super snelle levering, en top producten!

Snelle levering en mooie armband

Zo prettig dat zij zo snel leveren en dat nog wel voor een gegraveerde sieraad. We zijn heel blij met de armband, die we kado hebben gegeven. Heel leuk en persoonlijk cadeau. Het is nu de tweede keer dat we iets bij DRKS bestellen, gegraveerd en zeker niet de laatste keer!

Super snel en top cadeau

Samen met mn broertje een leren armband met onze naam erin besteld voor onze pa die 50 werd. Hij was er super blij mee!!!

Top service en leuk gedaan!

Goed, pakketje werd super snel geleverd en ben er super blij mee.

Super geweldig

Een heren armband besteld en laten graveren die dezelfde dag nog verzonden werd.

Mooie materialen en snelle levering

Goede ervaring. Mooie prijs-kwaliteit. Snelle levering Veel keuze, voor iedere smaak is er iets beschikbaar

Mooie producten, bijzondere snelle en fijne levering

Mooie producten, bijzondere snelle en fijne levering!

Heel mooi en snel verzonden, helemaal tevreden.

Vlotte afhandeling

Leuke artikelen , snel ontvangen en mooi verpakt

Geweldig!

De oorbellen zijn echt super mooi! Ik heb kado gedaan om m’n vriendin als getuige te vragen. De tekst stond heel mooi in het doosje. Een aanrader!

Buskesdries 3

6673DP Andelst