Fijn.

Ik genoot er erg van om de armband nu in het echt te kunnen zien. Ook werd ik zeer blij van hoe het cadeau was ingepakt. Mijn complimenten.

Prima gedaan!

Heel goede service! Bestelling ontvangen dag an bestelling. Mooi ingepakt en betrouwbaar.

Super mooi!

Kwaliteit is super mooi!

Netjes

2 armbandjes besteld met gravering. Een voor man en andere vrouw. De bandjes zijn mooi alleen was ik wel teleurgesteld over hoe klein de gravering was. Het is amper te lezen.

Snelle levering, fantastisch product(en)

Zowel mijn man als dochter deze kerst blij gemaakt met een nieuwe armband. Beide met gravering. Staat er super netjes op. Mijzelf ook verblijd, want mijn dochter kreeg de moeder/dochter armbandjes met het hartje. Ook erg netjes gedaan en qua lettergrootte precies mooi, zodat de korte naam met 3 letters, toch heel goed uitkwam.

Super mooi...

Goede kwaliteit. Jammer dat de lettertype klein was. Kon wat groter. Voor de rest prima product.

Wauw!

Ik had 2 gegraveerde sleutelhangers besteld , deze zag er heel mooi uit . Waren snel geleverd , ivb met de feestdagen hadden we gekozen voor levering met redjepakketje . Daarnaast waren ze ook nog eens super mooi ingepakt . Je kon het gelijk mooi onder de boom leggen.

Goede kwaliteit

Een hele mooie ring met initialen binnen gekregen. Ondanks alle feestdagen duurde het wat langer voor het binnenkwam. Goede en snelle service

Snel en verzorgd!

Ingepakt als cadeautje!!

Leuk, persoonlijke bandje

Heel snel geleverd! Mooi afgewerkt en persoonlijk bandje

Prettige ervaringen!

Bestellen gaat makkelijk, ik ben goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Het product is netjes en mooi afgeleverd, ook hoefde ik niet lang te wachten op de levering, ondanks de drukte omtrent de feestsagen. Ik heb nu twee keer besteld hier en beiden keren een goede ervaring, de producten zagen er mooi uit!

Mooi en snel

Het product was mooi en snel afgeleverd

Leren gegraveerde armband

Snelle levering en kwaliteit armband. Leuk verpakking met tekst. Alleen ivm kleine letters niet te veel laten graveren

DRKS is een echte aanrader!!!

Heel goede service, snelle levering (zelfs tijdens de topperiode van de feestdagen), goede kwaliteit en prijs

Mooi product

Het product wassen mooi gegraveerd en van goede kwaliteit. Ook de snelle levering was erg fijn.

De namen waren er mooi opgezet mooi kwaliteit

Ik heb een goede ervaring snelle levering mooi geleverd de armband zelf is mooi gedaan

FAN-TAS-TISCH!!!

Ik heb deze besteld 3 dagen voor de kerst en had deze een dag voor kerst netjes binnen gekregen. Ook het sierraad zelf en de graviring zijn netjes. Ik draag de ketting met veel trots en ben er erg tevreden over. Van mij krijgen ze 5 sterren

Prachtig!

Ik heb meerdere items besteld bij DRKS. Een ketting met de initialen van de kleinkids voor mn vader, echt mooi, en een hele blije papa. De zwarte kralenarmband met initialen voor mn vriend, ook super.. alleen net wat te groot. Waardoor hij dus continu omvalt naar beneden.. Wellicht is het een idee om maten te maken? En voor mezelf de oorbellen met initialen. Heel mooi, erg blij mee! Netjes verpakt en wat ik ook erg leuk vond is dat je een tekst kan plaatsen in het doosje zelf! Zo heeft zelfs het doosje een mooie betekenis.. kortom, ik raad jullie bij iedereen aan voor mooie persoonlijke geschenken! Echt prachtig!

Super mooi product. Goede prijs.

Mooi sieraad voor mijn dochter!

Prachtig verpakt en snel geleverd.

Mooie kwaliteit

Super snel geleverd en hele mooie kwaliteit sieraden. Vanaf ik ze heb, draag ik het elke dag en ik zie nog geen verkleuringen of lelijke krassen.

Duidelijke site, snelle levering en goede kwaliteit van het product

Het uitzoeken van het product is makkelijk en duidelijk weergeven via de site. De levering was de volgende dag al en was in goede staat afgeleverd. Tevens is het product van goede kwaliteit en is de bedrukking mooi en verzorgd geplaatst

Aanrader

Snelle levering, mooi gegraveerd. Cadeautje was erg mooi verpakt en leuk dat ik zelf een berichtje kon personaliseren. Kortom erg leuk om cadeau te geven. Tot slot, leuk die korting van 15 procent met kerst.

Super mooie horloges, met een goede service en ook nog eens de mogelijkheid om in termijnen te betalen. De bestelling is ook netjes geleverd.

Uitstekend!

Uitstekende service !