Super product en snelle levering.

Goede kwaliteit! En een snelle levering, ondanks de drukte van de feestdagen.

Snelle topservice

Dag erna geleverd en alles zag eruit zoals op de site. Netjes afgewerkt. Ik was aangenaam verrast!

Mooi ingepakt, armband zag er goed uit en mooi gegraveerd! Zelfs met gravering volgende dag in huis.

Happy

Mijn vriend was helemaal blij met zijn cadeautje! Snelle levering en ook erg mooi!

Snel maar kleiner dan verwacht

Het sieraad is mooi, snelle service. Maar is de helft kleiner dan verwacht. Helaas! Ik zou het wel opnieuw kopen naar was fijn geweest als de afmeting er duidelijker bij staat.

Fantastisch!

Mooie juwelen, goede kwaliteit, super snelle service... Origineel kadoo en blije gezichten bij de ontvangers er van!

A ray of sunshine in the dark

Punctueel response en snel levering. Precies zoals afgesproken en keurig op tijd.

Snelle levering, gravure prachtig en kwaliteit

Prachtige armband geleverd gekregen. Overtrof mij verwachtingen! Snelle levering en mooi verpakt. Erg blij mee want een mooi kado om te geven!

Geweldig, snelle levering en je krijgt precies wat je verwacht.

Hele mooie armband

Ik heb voor mijn man een zwarte armband laten graveren. Heel erg netjes gedaan en mooie stevige kwaliteit armband (leder) De bezorging was ook best snel ( net voor kerst )

Top top top

Wat een super snelle levering en dat tijdens de feestdagen. Sleutelhanger is zeer mooi gegraveerd en tevens zeer mooi verpakt. Was een super mooi cadeau.

Mooi

Was voor mijn kleinkind . Jammer was een kenteken vergeten Boven de e van leonie.

Goede webshop, snel ontvangen.

Top ervaring

Dezelfde dag bezorgd en het goede kwaliteit.

Zeer fijn

Erg leuke armband besteld met een leuke tekst, de levering was ook uitstekend!

Goeie service & snelle levering

Ik had zelf een domme fout gemaakt met mijn bestelling, had er direct een mailtje voor gestuurd, deze werd in no-time beantwoord en gecorrigeerd. Waarvoor erg veel dank, TOP!

Super snel geleverd!

Super snel geleverd en mooie kwaliteit! Heel fijn!

Goede en snelle service. Echt een aanrader!

Hele snelle service, mooi armband en super netjes gegraveerd. Echt een aanrader!

Kinderen waren er erg blij mee

Mooi en dierbaar

Mijn vriend vond het een prachtig cadeau. Ik had een gevlochten armband met inscriptie aan binnen en buitenkant. Ook het artikel over het bepalen van de maar was handig.

Mooie leren armband en topservice!

Vlak voor kerst besteld en nog voor kerst ontvangen. Via e-mail buiten openingstijden nog contact over een detail in deze hectische tijd. Zeer dankbaar voor. Prachtige armband en een blije echtgenoot!

Bangelijk

Ze vonden het een prachtige kadoo.

Meer dan ik mag verwachten als klant

Toen de levering uitbleef ging de klantenservice direc5 navraag doen en volgde het bezorgtraject tot levering. Top!

Fantastisch!

Prachtige sieraden en snelle levering!

Top! Precies wat ik in gedachten had!

Zeer tevreden! Snelle levering en heel mooi gemaakt!

Buskesdries 3

6673DP Andelst