Meer dan ik mag verwachten als klant

Toen de levering uitbleef ging de klantenservice direc5 navraag doen en volgde het bezorgtraject tot levering. Top!

Fantastisch!

Prachtige sieraden en snelle levering!

Top! Precies wat ik in gedachten had!

Zeer tevreden! Snelle levering en heel mooi gemaakt!

Prachtige armband en hele fijne prijs

Mooi en goed product en ook een snelle levering.gewoon super

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Hele mooie armband besteld, de kwaliteit en design is top! Helaas is hij wel te groot, maar ik kreeg snel reactie aan de telefoon aan de klantenservice. Nu wachten op antwoord op mijn mail. Hopelijk kan ik hem ruilen en met veel plezier dragen:) dank jullie wel

Goede snelle service, super mooi armbandje!

Mijn bestelling werd snel geleverd. Het was een kraam kadootje voor mijn nichtje. Een schattig mooi armbandje met haar naam in een hartje. Ook nog eens leuk verpakt in een mooi doosje met gepersonaliseerde tekst! Een dikke 10!

Armbanden voor mij en mijn moeder besteld. Erg tevreden!

Had paar jaar geleden al de moeder dochter armbandjes aangekocht ... voor mezelf, mijn mama en mijn dochter! Deze nu aangevuld met de kinderversie voor mijn petekindje ... en het heeft een speciale betekenis voor ons zo samen verbonden te zijn door zo een mooi armbandje!!! Dus super tevreden over DRKS, geweldige en snelle service!!!

Geweldig!

Prachtig armbandjes en super sneller levering!!

HELEMAAL TOP

Van de verpakking tot het eindproduct was ik helemaal tevreden ermee. Het is echt een aanrader!!! De persoon was ook tevreden ermee.

Snel en goed

Supersnel en goed product!

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit van bandje! Goede en duidelijke gravering

goed product en snelle levering

tekst op voorkant was groot genoeg (goed leesbaar) maar waarom was de tekst aan achterkant zo klein gedrukt (bijna niet leesbaar )?

Super !

Voor mijn vriend gekocht een setje, super blij mee en verkleurd niet !

Snelle en vriendelijke service! Top resultaat...

Super service

Kado voor mijn man besteld was heel mooi ingepakt en optijd afgeleverd

Top organisatie

Een artikel was met schade binnen gekomen., waadoor contact opgenomen met de klantenservice. Een vriendelijke jonge dame heeft me correct en netjes geholpen. Ik heb een nieuwe artikel toegestuurd gekregen. Een top organisatie welke ik zeer zeker zou aanraden!

Snelle service goede kwaliteit

Sleutelhanger voor mn man gekocht super handig.(sleutelhanger schroevendraaier) goede kwaliteit. En snelle service.

Magic

Ik heb bij jullie 2 sieraden gekocht voor mijn ouders hun huwelijk ben ontzettend blij en enthousiast hun hebben ook gelijk een kijkje genomen op de site echt magisch hoe mooi !

A-ma-zing

Net voor kerst een gegraveerde armband besteld en optijd binnen! Een super mooie armband! Snelle levering en goede communicatie! Ik ga zeker vaker bestellen!

Door het Coronagebeuren werden we genoodzaakt om voor kerst online te shoppen in plaats van even naar de winkel gaan. Zo doende kwamen we uit bij DRKS. tjonge, wat een keus en wat een leuke prijs. Dit wordt zeker een tot 'ziens' op de website. Het verlanglijstje is inmiddels alweer aangevuld ;). .

heel goed.

Al 2 keer iets besteld bij DKRS. Snelle bezorging en mooi ingepakt. Ik ben heel tevreden met wat ik heb besteld.

Fantastische klantenservice

Ik had nog last minute een klokje besteld voor kerst maar ik wilde het erg graag ook ingegraveerd hebben. Ze hebben het de volgende dag bezorgd en prachtig ingepakt.

Super goed

Snelle levering en een super mooi gegraveerd armbandje ontvangen

Snelle service, mooi, mooi verpakt!

Buskesdries 3

6673DP Andelst