Bestellen ging vlot, Het graveren is heel mooi gedaan en geheel naar verwachting. Kortom een prachtig verjaardag cadeau!

Supersnelle levering en top kwaliteit!

Overzichtelijke site met daarbij een ruim keuze aan producten! Daarnaast uitstekende snelle en nette levering van wat ik had besteld. Bedankt!

Snelle verzending

Goed!

Snelle en correcte service

Bestelling gedaan en dag nadien al geleverd!! Zeer goede service....

Mooie kwaliteit

Super mooi armbandje.

Mooie producten en snelle levering!

Ik heb twee sieraden besteld die in een mooie doosjes binnen kwamen. Ideaal cadeau en wat snel geleverd wordt!

Wauw!

Ik kende deze webshop niet maar omdat hier het kettinkje het goedkoopste was toch geprobeerd. Super snelle levering, ook ondanks de kerst. Hele mooie typography en precies zoals ik verwacht had. Super leuk dat je het doosje kunt personaliseren. Ben er erg blij mee en zou deze ketting echt aanraden!

Gemakkelijke site, betrouwbaar , goede kwaliteit en duidelijk foto's.

Wederom 1000% tevreden!

Snelle levering, mooie verpakking, handige websiyte, topproducten! Leuk dat er veel voorbeeldfoto's zijn, zodat je steeds weet wat je koopt. Draag al jaren de juwelen en zijn nog steeds even mooi als toen ik ze ontving. Kwaliteit tegen een mooie prijs. Meer van dat zou ik zeggen! :-)

Super mooi gedaan

Geweldige armband voor mijn vriend laten graveren, super mooi gedaan echt blij ermee

Snelle service maar te weinig oog voor detail

De gravering staat niet mooi in het midden. Een armbandje lag gewoon los in de verzendenveloppe, zonder doosje. De gratis oorbellen waren niet meegeleverd, hier was enkel een leeg doosje te vinden :(

Erg goed

prima bedrijf

snel geleverd, snelle reactie klantenservice

Geweldig!

Mooi verpakt, mooie tekst in het doosje, snelle levering en armbandje erg mooi en sterk!

Mooi product. Snelle levering! Top!

Mooi product. Snelle levering! Top!

Ik ben blij met de ketting met bedels.er aan

Makkelijke website, eenvoudig te zoeken en bestellen, aantrekkelijke prijzen

Ik heb laatst besteld via de site en de ketting is echt heel mooi, geweldig !!!

Ge-Wel-Dig MOOI...

Wij hebben voor onze bruidsmeiden prachtige armbandjes besteld & laten graveren... Voor de bruid zo'n zelfde armband met innitialen gegraveerd en voor de bruidegom manchetknopen met dezelfde gravure ❤️ Een prachtige set, welke we met heel veel liefde gaam dragen op onze dag...

Super tevreden!

Heel mooi juweeltje en supersnelle levering

Super fijn ervaring, lieve klantenservice!

Hele snelle en vriendelijke reactie. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Mooie kwaliteit

Erg mooie armband van goede kwaliteit Ik had alleen verwacht dat je de armband kleiner kon maken (18 t/m 20 cm). 18 cm zou perfect zijn, 20 cm is nu eigenlijk te groot. Ik kan nergens vinden of ik hem naar 18 CM kan verkleine als minimale grote.

Snelle levering, ook in de drukke kerstperiode. Artikel voldoet geheel aan de verwachtingen!

Het product werd erg snel geleverd, ondanks dat er nu een topdrukte heerst rondom kerstinkopen. Het artikel zelf ook keurig netjes afgeleverd en de gravuren zien er ook netjes uit! Kortom, het artikel voldoet geheel aan de verwachtingen!

Heel mooi resultaat van de gepersonaliseerde herenarmband. Goede kwaliteit en zeer snelle service!

Zeer mooi

Heb een zeer mooi bandje besteld met gravering is echt super mooi en ook de levering ging heel snel

Super!!!

Snelle levering, mooi ingepakt, duidelijke webshop, kortom een aanrader!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst