Maak mensen blij!

Originele gepersonalideerde gifts, snel en correct geleverd

Super mooi

Mooie zakhorloge en manchetknopen met inscriptie voor me man gekocht Ook heel mooi sjiek verpakt. Dank u wel

Snelle verwerking van de bestelling en telefonisch keurig, duidelijk en correct te woord gestaan.

Zeer snelle levering

Helemaal blij met dit cadeau.

Mijn man was blij verrast.

Doet wat beloofd is

Het product voldoet aan mijn verwachtingen en het werd heel vlot thuis bezorgd.

Uitmuntend.

Geen enkel minpunt aan te merken. Snel geleverd, en dit naar België. De gegraveerde balpen is super mooi geworden. Ideaal geschenkje die m'n zoon kan schenken aan zijn grootvader.

Goede en snelle service!

Mooie verpakt en tijdig geleverd

Toen ik het doosje ontving van UPS bleek het zeer groot te zijn voor een armband. Mijn verrassing was groot dat het binnenin de doos nog eens zeer mooi verpakt was en er nog een kleine doos in stak op formaat van de armband. De tekst was mooi gegraveerd en zonder fouten in rechte lijn met een hartje ervoor en erna net zoals ik het besteld had. Prijs kwaliteit is et zeer goed. Helaas voor de 5e ster want die heb ik niet gegeven omdat de chauffeur een beetje te brut was bij de afhandeling.

top!!!!

top

Mooi product

Mooi product en ziet er leuk uit met de persoonlijke opdruk. Het was mooier als de opdruk iets gecentreerder was op de taartschep. Helaas heeft postNL niet kunnen waarmaken dat het de volgende dag geleverd werd.

De bestelling was mooi en zeer snel geleverd. Helaas miste er een kaartje met tekst erop. Ik heb meteen gemaild en het werd netjes nagestuurd! Wat een goede service! Ik zal hier zeker nog een keer bestellen!

Top en snel

Mooi sieraad en gegraveerd, super snelle levering.

Eerste keer

Ik ben heel erg tevreden en snel geleverd danku wel drks

Hell goed

Enkel vond ik de grootte kiezen van de armband moeilijk en vrees at die te groot zal zijn...nadeel zeker van online iets aan te kopen;-) Maar super snelle service en levering! Wel is de achterkant gegraveerd maar kan je het echt niet lezen...het aantal letters waren teveel voor op die armband is echt onleesbaar!

Super service en kwaliteit

Super mooie armband besteld..snel geleverd en mooi van kwaliteit, als kado weggeven en die gene vond hem erg mooi. Gaan zeker nog eens iets bestellen

Supper mooi !

Supper goede klandizie, supper goede levering, goede uitleg op de website. En heel mooi gedaan!

Toppie

Hele mooie producten Snelle levering Duidelijke mail en track en trace Als mijn budget groter was had ik al veel meer van jullie producten :)

Precies zo als verwacht een mooie ring . Snelle service en zo als gezegt de volgende dag in huis

Mooi en snel!

Super snelle levering en producten zoals op website. Top!

Super product

Snelle service, onwijs mooie producten. Ze leveren exact wat je verwacht.

Al heel snel in huis

Super leuke armbanden. Mooie kwaliteit

Mooie parelarmband besteld. Super leuk om kado te geven!!

Geweldig!

Hele snelle levering zelfs met graveren! Helemaal top!

Niet aan belofte gehouden

Volgende dag in huis volgens de site. Woensdagochtend besteld, zaterdagmiddag bezorgd gekregen. Daarnaast zou een voorbeeldje van hoe de gegraveerde tekst eruit komt te zien op de armband, aangezien dit een stuk lelijker is dan verwacht.

Buskesdries 3

6673DP Andelst