De armband heeft een mooie robuuste uitstraling.

Aan de telefoon ben ik fijn geholpen mbt de maatkeuze. Armband zelf is erg mooi en robuust. Solide sluiting. Gewoon helemaal tevreden! Bedankt.

Geweldig cadeau voor mijn vriendin geleverd!

Mooi gegraveerd met de geboorte datum van mijn zoon en zijn naam!

Zeer tevreden van mijn gegraveerde armband! Super snelle levering en de bestelling was tiptop in orde! Bovendien is het ook nog eens mooi verpakt. Zeker een aanrader en altijd een origineel cadeautje. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bestel!

Echt geweldig❤️

Verwachtingen overtroffen!

Snel geleverd! Super mooi verpakt en product als omschreven

De levering was binnen enkele dagen binnen desondanks post nl spits. De verpakking met de eigen geschreven tekst maakte de verassing extra speciaal. De oorbellen waren precies zoals op de website afgebeeld. Hartelijk dank!

Heel goede service top

Heel mooie armband

Snel geleverd. Mooi gegraveerd

Spullen zijn snel geleverd. Zien er mooi uit en mooi ingegraveerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super mooi horloge + netjes gegraveerd

Ziet er mooi uit. Alleen jammer dat hij alleen in zilver verkrijgbaar zijn.

Snelle levering,mooi gegraveerd

Snelle levering,mooi gegraveerd, mooie armband

Gewoon...perfect

Alles ging zoals het hoort te zijn. En mooi ingepakt.

Fijne service wel helaas wegens topdrukte pakketje later ontvangen dan gewenst en beloofd volgens de site. Maar kan gebeuren.

Super mooi arm band binnen gehad en war super mooi ingepakt ik ben tevreden super bedankt!!

Makkelijk en snelle levering en het ziet er goed uit!

Prima product, snelle levering

Mooie herenarmband, en ondanks de online drukte toch snel geleverd

Snelle bezorging goed artikel dus ZEER GOED!!!

De armband was precie wat ik er van verwachtte en de levering zeer snel en goed!!

Goede service, snel geleverd. Product ziet er goed uit.

Wauw!!

Ik heb het perfecte kerstcadeau met eigen waarde kunnen kopen voor mijn vriend!! Bovendien heb ik er ook een persoonlijke boodschap kunnen bijdoen, dit maakt heel het cadeau persoonlijk en speciaal!

Top cadeau om te geven en supersnelle levering.

Mooie armband binnengekregen met een gravure. De levering was super snel! Ik heb nog nooit zo snel een product met gravure binnengekregen. De armband zat in een mooi doosje met een persoonlijk briefje erbij. Al met al een top ervaring.

Mooie armband!

Snelle levering en mooi gegraveerd.

mooie artikelen, prima service

Ik was zeer blij met het resultaat en kan niet wachten om de cadeautjes met de feestdagen te geven

Mooie armband, snel geleverd

Makkelijke site, mooie armband besteld. Was snel binnen en mijn man is er blij mee!

Snelle service en product komt overeen met de verwachting

Snelle service, mooi verpakt en product komt overeen met verwachting.

WAUW

Wauw, prachtig gewoon ! De setjes waren op foto al heel erg knap, maar toen ik ze in het echt zag was ik helemaal in mijn nopjes ! Wat ga ik stralen op onze mooie trouwdag met deze prachtige sieraden van DRKS, die ook nog eens geweldig leuk verpakt waren. Zo kan ik ze netjes bewaren tot onze big day !

Netjes en snel

Mooie prodructen, netjes en snel geleverd

Buskesdries 3

6673DP Andelst