Is heel erg mooi

Ik ga zo wie zo nog dingen bestellen ben er echt te vreeden van heel mooi gedaan

Goede en snelle service. Pakketje goed afgeleverd.

Vriendelijke medewerker die snel en duidelijk vragen beantwoordde!!

Topkwaliteit

Snel geleverd en product voldoet aan mijn verwachtingen. Mooie kwaliteit en netjes verzorgd afgeleverd.

Snelle service en mooi product

Ik heb een armband besteld en aan beide kanten laten graveren. De armband voldoet helemaal aan mijn verwachting en de persoonlijke opdruk die ik in het doosje heb laten zetten maakt het net iets specialer. Ik weet zeker dat mijn man heel tevreden zal zijn met zijn kerstcadeau!

Snel levering, goede kwaliteit, kleine prijs

Heel veel leuke dingen, die je ook persoonlijk kunt maken. Daarnaast supersnelle verzending.

Super service

Hele mooie sieraden en ptachtig gegraveerd! Top!

Shine bright like a diamond

I am really happy to receive the order very quick , my wedding is hopefully in May 2021, it was postponed due to the pandemic situation in Rotterdam . I already bought something last year , but now I felt I should upgrade myself with jewelry, it really shines bright like a diamond !!! The free gift earrings that came along are also great , I will take that as my birthday gift .

Fantastisch!

Goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding, mooie gravering, snelle levertijd, zorgvuldig ingepakt

Duidelijke site, snelle levering

Bestelde item snel ontvangen

Snelle levering!

Ik had zelf nog niet eerder van de website gehoord, maar inmiddels 2 items mogen bestellen. Allebei in 1 week, apart van elkaar besteld en zeeeer snel geleverd! Door de Singles Day actie ook nog een mooie korting kunnen gebruiken

Kwaliteitsvolle producten, vriendelijk en snelle service

Ik Ben heel erg tevreden over de website

Verzending gaat snel is zoals op de foto je wordt goed op de hoogte gehouden

Uitstekend!

Heb voor het eerst een bestelling geplaatst en de service was uitstekend! Hele snelle levering en alles was mooi/veilig verpakt. Ik had het me niet beter kunnen voorstellen! Heb direct nadien een 2de bestelling geplaatst. DRKS is zeker een aanrader voor snelle, professionele, betrouwbare service waar je daarnaast kan rekenen op zeer mooie elegante juwelen en geschenken voor elk gelegenheid!

Super snelle levering van een kwalitatief mooi product

Het gepersonaliseerde armbandje werd de dag na bestelling al mooi ingepakt afgeleverd!

Snelle levering en goede kwaliteit M’n dochter en schoonzoon waren er heel blij mee

zeer tevreden!

‘S avonds een ketting besteld voor mijn vriend met de naam van ons zoontje & mijn eigen naam. Volgende dag meteen een mail gekregen dat ze aan de slag gingen met de gravering voor de ketting en dezelfde dag meteen op de post gedaan! volgende dag voor dat mijn vriend klaar was met werken de ketting al binnen gekregen. Mooie verpakking en een mooie tekst erbij op een briefje wat ik heb verzonnen. De 2 namen van ons mooi en netjes en past precies op de ketting! en betaalbaar ook! super site. mvg Jezzlyn Blaaupot.

It’s all about detail!

Vol spanning heb ik gewacht op mijn bestelling! En wat is ie mooi! Prachtige elegante oorbellen voor mijn bruiloft met een persoonlijk tekstje op het doosje als finishing touch! Love it! It’s all about detail!

Maat klopt niet/ niet duidelijk

Voor een armband (met tekst) voor mijn vriend heb ik de maat van zijn pols opgemeten en deze maat gekozen. Het armbandje die ik heb gekregen is alleen te groot. Dit omdat jullie denk ik de maat van het slotje er niet bij hebben gemeten en dit niet hebben vermeld. Jammer, want nu moet ik het zelfde armbandje nog een keer bestellen maar dan een maat kleiner. Veder ben ik er wel heel blij mee, vind ik het echt een heel mooi armbandje en lijkt het ook goede kwaliteit te zijn! Dus nee niet aanbevelen qua maatgeving, als dit goed was geweest had ik jullie zeker aangeraden.

Kwaliteit top!

Prijskwaliteit is heel goed. Altijd tevreden met mijn bestellingen en service.

Super blij met mijn nieuwe oorbellen

Afgelopen week voor de 2e keer een bestelling gedaan bij DRKS, top service en snelle levering. Ik had de volgende dag al mijn bestelling in de brievenbus liggen.

Snelle service en super mooie sieraden!

Ik had een ketting besteld voor een vriendin en binnen twee dagen was deze binnen. Het was mooi verpakt en verder zag de ketting er zelf prachtig uit!

Prachtig

Erg vlugge service en zou het zeker aanraden voor mensen die nog vlug een cadeau willen scoren.

Oorbellen besteld ze zijn prachtig zo blij mee nu is mijn setje compleet voor mijn bruidloft. Ze werden snel geleverd.

Ik had een ketting laten maken voor mijn vriend en ze is fantastisch!! Super blij mee en mega snelle levering!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst