Goede service, snelle levering

Heel makkelijk te bestellen en leuke producten. Snelle levering en goede kwaliteit.

Super moeder-dochter armband en snel geleverd

Armbandje voor mijn tweede kleindochter. Moeder en zus hebben hem al, dus deze moeder-armband is voor oma...

Super mooi juweel. Rechtstreeks bezorgd bij mijn beste vriendin. Top

Heel mooie ketting!

Ik heb de graveerbare gouden ketting gekocht met twee letters in gegraveerd. Deze is heel mooi en dat doosje met persoonlijke tekst is altijd een fijne meerwaarde.

Snelle levering!

Mooi artikel ontvangen en snelle levering!

Blij met een snel geleverd en mooi product!

Prachtig mooi en classy zakhorloge. De ingegraveerde tekst is mooi en subtiel. Zoals beloofd heel snel bezorgd. Mijn vriend is erg blij met zijn nieuwe sierraad!

snel verzonden , goede kwaliteit

Het product was snel verzonden, duidelijke uitleg in de mail. goede communicatie !

Gewoon geweldig

Tweede keer besteld en beide keren binnen twee dagen in huis. Mooie producten en goede graveringen. Echt een aanrader

Mooie gebakschep met gravering

Deze gebakschep had ik heel snel in huis. De gravering is mooi en netjes gedaan. Erg leuke herinnering.

super! top service

mijn ervaring met DRKS is top! Super snelle service, ook heel snel in het beantwoorden van uw vragen. Prijs kwaliteit heel goed.

Mooi

Mooie juwelen

Super, mooie sleutelhanger!!

Het begint al met de site van DRKS, die is heel fijn en werkt makkelijk. De sleutelhanger (4 x 2,5 cm) die ik heb besteld en tevens heel mooi is gegrafeerd. Het pakketje is ook nog netjes en met aandacht ingepakt. He-le-maal top!! Zo blij met de sleutelhanger!! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Van bestelling tot levering, zeer goed.

De oma ketting met keurig gegraveerde muntjes zie er zeer verzorgd uit. Ik ben er zeer content mee.

Heel goed!

Manchetknopen mooi gegraveerd. Kimono goede kwaliteit! En vr weinig geld mooi ingepakt. Heel tevreden over alles!

Snel, nauwkeurig en klantvriendelijk

Super snelle levering, ik kon mijn bestelling een paar uur later al ophalen. Wat een super service!

Mooi product, super snelle levering!

Mooie armband van leer. Kwaliteit is heel goed en je kunt hem zelf personaliseren. Super snelle levering!

Goed product, prima prijs, snelle service

Vrij snel moest ik een kado hebben; vond in jullie uitgebreide assortiment precies wat ik zocht en de prijs was ook nog eens heel redelijk. Ook erg aardig dat voor een paar centen er een persoonlijke boodschap op de kadoverpakking gezet kon worden. Kado is vervolgens de volgende dag keurig verpakt en op tijd ontvangen. En de gelukkige die het kreeg was er zeer content mee. Iedereen blij, wat wil een mens nog meer.

Goede kwaliteit en vriendelijke klantenservice

Snelle levering, snel en uitgebreid antwoord van de klantenservice, prachtige gravering en super dat je in het doosje ook gratis iets kan graveren. Ook een goede prijs!! Bij twijfel zou ik zeggen doen!

Een betrouwbare en trendy webshop met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

De webshop heeft een breed assortiment aan artikelen. Prachtige sieraden en fantastische ideeën om iemand te verassen. DRKS onderscheid zich wat mij betreft door de mogelijkheden om de artikelen te personaliseren. Daarnaast zijn de artikelen mooi verpakt en altijd op tijd binnen. Goede service! Je krijgt waar voor je geld!

Bestellen was eenvoudig

Artikel op tijd gekregen en goeie kwaliteit

Gemakkelijk kunnen bestellen met duidelijke site. Was al snel onderweg en meteen volgende dag bij mij thuis. Ontzettend fijn!! Het product was mooi en precies zoals ik in gedachten had :) Dankjulliewel!!

Volgende dag binnen ziet er heel mooi uit. Mijn vriend en ik zijn er erg blij mee!

Zeer mooie kwaliteit erg snel geleverd

Leren armbandje voor mijn man besteld met de namen van de kinderen. Erg snelle levering en mooie kwaliteit! Aanrader!

goed produkt tegen een redelijke prijs en snel geleverd.

goed produkt tegen een redelijke prijs en snel geleverd. alleen jammer dat manchetknopen niet in zilver te krijgen zijn

Snelle verzending, mooi ingepakt en super mooi kwaliteit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst