Snelle levering, mooi product!

Ik twijfelde al een tijdje om hier te bestellen, want ik kende DRKS niet. Na kort onderzoek naar DRKS las ik alleen maar heel veel lovende reviews over hun service en producten. Ik heb dus besteld en ook ik ben zeer positief. De levering is snel, het product is mooi, goede prijzen en de gravering ziet er keurig uit. Fijne website en goede berichtgeving. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen!

Ik heb een armband voor mijn vriend besteld met gravering aan zowel binnen- als buitenkant van de sluiting. De gravering staat er goed in, de armband was op tijd geleverd en mijn vriend is er erg blij mee. Dankjewel!

Heel erg fijn en verzorgd bedrijf

Ik heb een ketting besteld voor mijn vriend. Heel erg mooi afgewerkt. Geen vingerafdruk of niks te zien op de ketting zelf. Gravering heel tof! Netjes uitgewerkt en precies hoe ik het wenste. Heel fijn dat de verpakking erbij kan worden verstuurd en het doosje met tekst is echt een extra pluspunt! Heb al vaker iets besteld en zal dit ook zeker blijven doen.

Mooi, opvallend sierraad.

Met de glamourday deze sieraden met een mooie korting kunnen scoren. Ik had ze bij iemand anders gezien in de zilvere variant en vond deze prachtig. Ik heb zelf de rosé-goude kleur gekozen. Ze zijn prachtig, echter vind ik de kleur wel vrij oranje ogen. Ik had gehoopt op een iets subtielere rose-goude kleur. Ik weet dus nog niet of ik ze ga dragen op onze trouwdag. Zou ik ze aanbevelen? Ja, ik denk het wel, mits ze niet te opvallen overkomen wanneer ik mijn trouwjurk aanheb. Het is dus nog even afwachten, ik neem ze mee naar de volgende pasafspraak.

Subliem

Ondanks dat mijn beiden producten gepersonaliseerd zijn met tekst waren ze ontzettend vlug geleverd. De kwaliteit is werkelijk subliem en de personen voor wie de verrassing bedoeld waren zijn beiden ook enorm blij met hun geschenk! Dit is nu de tweede keer dat ik hier een bestelling plaats en het zal niet de laatste zijn! Maar de volgende keer zal het wel eens voor mezelf zijn ;-)

Wat je besteld is wat je krijgt

Heel tevreden van pakketje, was ook ingepakt zoals gevraagd en zag er heel mooi uit zoals op de foto’s. Kortom tevreden !

Geweldige ketting ontvange wat ik heb besteld

Geweldige mooi gegraveerd super netjes en zuiver van goede kwaliteit ik ga nog meer bestellingen doen in de toekomst beveel jullie zowiezo aan Superkwaliteit!!

Goede service en levering

Na mijn vraag aan de klantenservice een super snel en goed antwoord. Snelle levering en leuke verpakking, zelfs de optie om inpakpapier los te leveren! Super!

Was netjes mooi verpakt

Hele mooie sieraden!

Dit is nu de tweede keer dat ik armbandjes besteld heb bij DRKS. De eerste bestelling (voor moeder en zus) is al ruim een jaar geleden en het armbandje blijft gewoon mooi, het materiaal(rose goudkleurig) blijft glanzend en wordt niet dof. Dus toen ik voor mijn eigen dochter ook een moeder & dochter armbandje wilde bestellen, ben ik direct naar de website van DRKS gegaan. En we zijn nu de trotse bezitters van een klavertje vier moeder & dochter armband. We zijn er echt heel blij mee! Ik raad deze website bij iedereen aan!

Snel super

Dag van te voren besteld volgende dag in huis...bestel zeker vaker

100% Geweldig

Dit was het mooiste cadeautje dat ik iemand kon geven voor zijn overleden moeder, met haar naam en de datum waarop ze ons heeft verlaten gegraveerd op een armband, een armband dat hij altijd zal dragen. Altijd zal hij zijn moeder bij zich hebben, op elk moment en op elke plaats. Ik wil jullie hartelijk bedanken DRKS!! voor jullie kwaliteit en de snelle levering! Nogmaals bedankt, ik ben zeker super tevreden. Dat was mijn eerste koopje en zeker niet de laatste

Super goed

Mijn ervaring is heel goed het was er super snel en zag er ook nog eens goed uit ben echt heel erg tevreden

Geweldig en snel

Mijn bestellingen kwamen echt super snel en precies zo als omschreven super super blij geen stress om de angst of het optijd kwam ben heeeeel tevreden

Snelle levering en prachtig sieraad!

Super snelle levering. Én het sieraad is erg mooi in een leuk doosje waar je een tekst in kan laten zetten.

Superleuke persoonlijke sieraden, betaalbaar en snelle service

Mooie armband laten graveren met een leuke korting. Snelle levering. Al vaker besteld en goede service.

Tevreden ouders

Ik heb 2 armbandjes besteld voor de ouders van mijn metekind. De levering was heel erg snel, ondanks dat ik in België woon. De ouders waren zodanig ontroerd en blij dat er een traantje aan te pas kwam. Ook ik ben tevreden met het uitzicht van de armbandjes, ziet er heel kwalitatief uit. Tijd zal uitwijzen of dit ook zo is.

Fantastische service

Prachtige armband, mooi gegraveerd en de volgende dag al binnen. Ik ben zeer tevreden

Vlotte service, top prijs kwaliteit

Zoals beloofd vóór 17u besteld is dag daarna geleverd! Heel mooi verpakt. Mooie, fijne armbandjes. Top prijs, kwaliteit!

Erg mooi

Mooi en snel geleverd

Juist binnen, netjes de initialen erin en in een leuk doosje!

Juist binnen, netjes de initialen erin en in een leuk doosje!

Gegraveerde producten

ben zo blij met de bestellingen en super snelle levering een geweldige site raad hem anderen aan

Prachtig

Het is zo leuk. Levering is kei snel. Je ziet uit de doos dat het zorgvuldig is gemaakt. Er is moeite daarvoor is gedaan.

Ik heb gepersonaliseerde items besteld en die waren meteen de volgende dag al geleverd. Supersnelle service. Ik kom zeker terug!

Mooie spullen en een snelle en nette afwerking. Voor herhaling vatbaar.

Buskesdries 3

6673DP Andelst