Sieraden besteld voor mijn bruiloft. De sieraden zijn hier echt geschikt voor en hebben een sjieke uitstraling die je op zo'n dag wilt. Goede prijs/kwaliteitverhouding. De sieraden zijn snel geleverd en zien er heel mooi uit. De steentjes fonkelen ook heel mooi, lijken net diamantjes.

Snelle levering en knap resultaat

Super snelle levering! Er was iets niet helemaal duidelijk doorgekomen dus werd meteen opgebeld hoe ik mijn gravering graag op het product wilde hebben.. erg tevreden over het resultaat, de verpakking en de snelle & goede service.

Mooi product en snelle levering

Prima, product komt overeen met omschrijving en is snel geleverd.

Ik had een armbandje laten graveren, heel erg blij mee. Volgende dag al binnen. Super!

Een leuke verrassing!

Al had ik de armband zelf samengesteld,... Het was voor mij een even grote verrassing als voor mijn partner! Heel tevreden! * Kwalitatieve materialen * Leuke cadeauverpakking * Zeer snelle levering

Super bedrijf voor een geweldig kado

Via internet jullie gevonden, wat een geweldige kado’s hebben jullie voor speciale gelegenheden. Mijn bestelde kado was de volgende dag al in huis, met inpak papier en al super. Nu wacht ik nog in spanning af, wat mijn bonusdochter ervan vindt, maar stiekem weet ik dat ze dit geweldig zal vinden, dank jullie wel, toppers.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Ik bestelde een gegraveerde armband en deze was erg mooi en kwalitatief. Ook het sieradendoosje met persoonlijke boodschap was tip top. De levering gebeurde de dag nadien, perfect zoals beloofd.

Precies zoals ik had verwacht en super mooie verpakking erbij. Was een echt cadeautje om uit te pakken. Daar hou ik echt van.

Prachtig gegraveerde pen

Met deze pen heb ik mijn broer als getuige gevraagd voor ons aanstaande huwelijk volgend jaar. De pen was naar wens gegraveerd en de volgende al geleverd! Goede en snelle service!

Prima!!

Super service en kwaliteit! Ook mooi verpakt!

Hele mooie armband

Het is een hele moois armband met gruwelijke gravering

Mooie kadootjes met persoonlijke touch.

Ik had make up spiegels besteld met persoonlijke tekst boven en onderop. Snelle bezorging, mooi verpakt en de tekst op de spiegeltjes mooi afgewerkt.

Super leuke sieraden met een luxe uitstraling en snelle service!

Zeer mooie producten

Ik heb voor 2 paar oorbellen besteld met een gepersonaliseerd juwelendoosje. De oorbellen zijn zeer mooi en de doosjes zien er erg leuk leuk! Verder ook een zeer gebruiksvriendelijke website, ik zou er in de toekomst zeker nog wat bestellen!

Heel mooi juweel !

Een hele mooie gepersonaliseerde armband, iets jammer dat de tekst heel klein is !

Mooie, betaalbare sieraden

Een gegraveerde geboortearmbandje besteld, ziet erg erg mooi uit en snel geleverd!

Snelle en fijne Service, mooi Product !

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, mooie sieraden

Goede service mooie de namen er op gezet die ik had aan geven en snel geleverd b.v.d

Mooi materiaal, net zoals op de foto. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Snelle levering en prachtige juwelen

Top service!

Snelle levering, goede service en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!

Op tijd geleverd, mooi formaat mooi bedrukt.

Ongelofelijk top!

Super snelle levering, goede service en een perfecte kwaliteit product, zeker aan te raden aan anderen

Buskesdries 3

6673DP Andelst