Mooi product

helaas is de armband eigenlijk te klein voor mijn man. Maar ik moet erbij zeggen dat ik gegokt heb op de maat aangezien het een cadeautje was voor hem. Verder mooi en duidelijk gegraveerd ❤

Prachtige armband en snel geleverd!

Ik had een graveerbare leren armband besteld. De gravering ziet er mooi uit en de armband is een goede kwaliteit

Geweldig, volgende dag in huis!

Precies zoals ik gehoopt had. Product was de volgende dag in huis en was heel netjes verzorgd.

Duidelijke website, makkelijk bestellen en goede service. Prijs vind ik aan de hoge kant

Snel, top service en super mooi!

De bestelling online plaatsen ging zeer snel en gemakkelijk, ook de online betaling was een voordeel. De armbandjes waren zeer mooi verpakt en het extra tekste in de doos maakt het af. Ik ben zeer tevreden en zal zeker en vast in de toekomst nog aankopen doen.

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en allen maar lof voor dit bedrijf. Zeer goede klantenservice! Had wat vragen gemaild en werd supersnel en vriendelijk te woord gestaan. Ook is de gegraveerde heren armband werkelijk prachtig! Zeker ook als je naar de prijzen kijkt is de prijs/kwaliteitsverhouding écht boven verwachting . Levering netjes de volgende dag zoals aangegeven, mooi doosje eromheen en zelfs de bijgeleverde inpak attributen zijn een feestje. Bedankt voor de goede service, en de prachtige armband! Ik zal jullie zeker aanbevelen, keep up the good work!!

Je krijgt precies wat je verwacht, heel mooi! En super snel aangekomen in België. Ik bestel zeker nog bij jullie.

Perfecte service

Supersnelle levering en goede service!

Mijn oorbellen voor onze trouwdag zijn snel geleverd en net zo mooi als op de foto's...boven verwachting...heel blij mee! Heb zojuist de bijpassende armband besteld en een setje voor mijn dochter.

Meerdere bestellingen gedaan. Manchetknopen (gegraveerd) en cadeautjes voor de bruidsmeisjes. Levering ging echt heel snel, zelfs met graveren. Ook wordt het allemaal erg mooi ingepakt. Heel tevreden over DRKS!

Levering zoals afgesproken, product zoals op afbeeldingen

Super Snelle Levering en antwoord op mijn Mail !!!

İk ben enorm tevreden met de aankoop. Er was met de bancontact betaling misgelopen met dubbele betaling. En jullie hebben de ordernummet direct geannulleerd en het bedrag na 2 dagen direct gestort op mijn rekening!!!! İk ben enorm tevreden!!! En cadeau was prachtig!!!!! Zeer Tevreden!!!! Super snelle Levering in België.. Ik raad zeker aan !!

Mooi

Mijn bestelde artikel was mooi ingepakt en helemaal zoals ik verwacht had. Er was me echter wel beloofd dat ik gratis een paar oorbellen ging krijgen maar deze waren niet meegeleverd. Ik vind het jammer want had er wel naar uitgekeken.

Goed en snel geleverd

De oorbellen zijn zwaar en vallen voorover. Beetje jammer...

Mooi spullen en snel geleverd

snelle levering, mooi verpakt en mooie armbandjes. Zeer tevreden

Super leuke sieraden

DRKS verkoopt verschillende super leuke sieraden van goede kwaliteit en de service is ook nog eens snel. Topp

Zeer tevreden!

uitstekende service Mooie producten, correct gegraveerd en geleverd zoals beloofd incl. cadeauverpakking

GEWELDIG!!

Supersnelle levering en goed product!!

Super snelle levering en het armbandje dat ik heb besteld was in het echt nog mooier dan op de foto's! Super leuk ook dat je een gratis eigen tekst in het cadeaudoosje kunt laten maken.

Erg snelle levering! Duidelijke site en een erg mooi eindresultaat! Netjes verpakt! Erg blij mee!

Mooie armband

Leuke site Alleen het verzenden klopt niet duurde 2 dagen . Had het ruim voor 6 uur besteld . Dus had mijn cadeau voor iemand te laat .

Super mooie armband gekocht voor mijn nicht haar verjaardag, heel handig dat je er gratis tekst bij kunt zetten en het word heel erg mooi in gepakt met goude kadopapier. Zeker een aanrader voor mooie sierraad cadeautjes.

Geweldig!

mooie spullen snelle en correcte levering! Aanrader ! Wij blijven hier alvast bestellen..

Mooi product en snelle levering

Goede prijs kwaliteit. Duidelijke website en een snelle levering. Ideaal voor een last minute cadeautje.

Top service! En inderdaad voor 17u besteld, de volgende dag in huis! Echt top! En kwaliteit en erg mooi! Ook fijn nog een extraatje te mogen ontvangen! Bedankt!

Buskesdries 3

6673DP Andelst