Mooi, netjes en snel geleverd

Na mijn bruidssieraden en de gegraveerde manchetknopen knopen voor mijn aanstaande te hebben besteld bij jullie. Nu ook mijn gepersonaliseerde kousenband bij jullie besteld. En wederom geheel tevreden. Netjes verpakt en snel verzonden. De producten zijn allemaal even mooi en van een goede kwaliteit. Wij zijn er erg blij mee en kunnen niet wachten tot onze dag. DRKS bedankt dat jullie onze dag een stukje mooier maken.

Snelle verzending en nette producten , erg blij mee

Super snel levering en kwaliteit product

Goede en snelle service!

goede en snelle service, prijs en kwaliteit heel netjes en mooi!

Mooie armbandjes, goede kwaliteit

Kwaliteit ziet er goed uit. Mooie gravering. Erg tevreden!

Snelle en nette levering

Binnen twee dagen binnen(i.v.m. Bestelling avonduren) Alle sierraden zaten netjes verpakt of op aanvraag ingepakt. Ook nog een leuk gratis setje oorbellen erbij!

Zeer mooi armbandje

Zeer mooi armbandje , zeer mooi gegraveerd en prachtig gepersonaliseerd doosje!! Top service!!

Top materiaal top service!

Echt heel goed! Super snelle levering in mooie giftbox en mooi materiaal.

Goede en snelle service

Oorbellen bestel.. eerst een vraag via fb gesteld die snel beantwoord was en de levering binnen een dag is na gekomen. Oorbellen waren prachtig, dit heeft de dag afgemaakt

Uitstekende service.

Ik vond de site erg duidelijk. Het cadeau was onwijs mooi en het was erg snel binnen. Over het algemeen een hele fijne ervaring!

Super goeie en duidelijke service evenals website, gegraveerde ketting besteld en de volgende dag meteen in huis. Ketting verkleurt niet en is prachtig. Zeker een aanrader!!

Wat een mooie producten en super snelle levering!

Om onze ceremoniemeester te vragen had ik een spiegeltje besteld die gegraveerd werd. Dezelfde dag werd mijn bestelling verzonden en de volgende dag al geleverd! Een super snelle service en een heel mooi product! Nu maar hopen dat ze ja zegt!!

Super goede service!

Ik heb een gegraveerde armband voor mijn vriend besteld. Deze kwam erg snel binnen, echter was er een klein onderdeel kapot. Daarna heb ik de klantenservice gemaild en kreeg ik meteen een nieuwe armband opgestuurd. Erg klantvriendelijk en een fijne en snelle service!

Supertevreden!

Mooi armbandje voor mijn dochter van 5 maanden met gravering op voor en achterkant. Duidelijke site en bestelmogelijkheden, snelle levering en een mooi eindresultaat. Wij zijn supertevreden!

Geweldig goed, en heel mooi resultaat.

Ik vind het heel leuk dat je door middel van sieranden mensen kan vragen. Zo heb ik m’n zusje gevraagd m’n sleep te dragen. En m’n zus gevraagd om de ringen te geven. Echt super leuk! Ook zijn de sieraden erg mooi. Al meerdere mensen de tip gegeven bij jullie te bestellen. En iedereen is enthousiast

Mooie herenarmband, snelle levering

Heb al 2 x een herenarmband besteld. Ze zijn heel mooi en goed van kwaliteit. Goeie sluiting en makkelijk dicht te doen. Top service

Product is perfect! Ingravering was super!

Het product is precies zoals afgebeeld op de website! De gravering was ook perfect. Ik kan haast niet wachten tot mijn huwelijksdag om hem weer tevoorschijn te toveren! Super blij ermee

Snelle service en goed kwaliteit

Snelle service en goed kwaliteit

Super blij met mijn bestelling

Ik heb 2 moeder dochter armbandjes besteld en tekst in het doosje laten zetten. Het werd de volgende dag al geleverd en de tekst was zo neergezet dat het niet achter het armbandje viel. Ook de armbandjes zelf zagen er super uit. Ik ben helemaal blij en mijn dochtertje binnenkort hopelijk ook met haar armbandje. :)

Perfecte service en kwaliteit

3 voor half 6 besteld volgende dag in huis. Mooie kwaliteit ziet er luxe

Super service

Super service snel en mooie kwaliteit

Super tevreden!

Super tevreden. Hele snelle levering. Ik had alles de volgende dag in huis en het is goede kwaliteit.

Helemaal geweldig

Mijn bestelling heb ik geplaatst in de avond en de volgende ochtend netjes in mijn brievenbus ontvangen! Heel mooi verpakt overigens. Het was een cadeau voor mijn moeder en ze vond het geweldig! Helemaal blij met DRKS. Binnenkort vast en zeker nog eens bestellen als ik een cadeau nodig heb!

Super mooi

De armband die ik heb besteld kwam super snel binnen, ik kon kiezen voor gratis in laten pakken maar had nooit verwacht dat het zo mooi ingepakt zou worden! Daarnaast is de armband die ik heb besteld heel netjes! Zeer tevreden tot nu toe

Mooie producten, geweldige levering

Buskesdries 3