Mooie producten, geweldige levering

Superservice in een topverpakking

Geweldige service en topjuwelen!

Liefdevolle juwelen

Voor moederdag kreeg ik van mijn kinderen een armband met hun initialen. Zo heb ik hen altijd dicht bij mij. Nu kocht ik zelf de halsketting met hun initialen. Oogt mooi en geen allergische reactie. Dank om de liefde tussen moeder en kinderen zichtbaar te maken. ❤️

Tevreden

Mooie leren armband. Met naam. Mooie snelle levering. Dik tevreden mee.

Super service.

Super service en echt leuke armbanden.Geen belachelijke prijzen en echt kwaliteit.Heb al een paar keer bij DRKS bestelt en het is wat ze beloven en echt vandaag voor 5 uur bestelt volgende dag in huis.

Mooie oorbellen in mooie doosje. Snelle levering.

Helemaal geweldig!

Mijn moeder was helemaal in de wolken met onze armbandjes! Zo superleuk!!

mooie bagagelabels

Goed contact met de klantenservice over de mogelijkheden, snel verzonden en ontvangen. Mooie gepersonaliseerde bagagelabels die ik aan mijn verloofde cadeau doe op onze huwelijksdag

Snel, goed, mooi, dus gewoon top!

Heel tevreden over deze webshop. Ik zag een sierraad dat ik kado wilde doen. Kon het zelfs nog laten graveren en een tekst in het doosje laten drukken. Echt super leuk en de volgende dag lag het al in de brievenbus! Precies op tijd voor de verjaardag. De ontvanger was er ook super blij mee! Mijn ervaring is dus top! En zal er vast en zeker vaker aankopen doen!

Mooi

De gravering is super mooi gezet!! Mijn vriend vond het een heel mooi band en was er blij mij zo als ik !!! Zeker een aanrader !

Top service!

2 X al iets besteld en telkens mooi op tijd geleverd met de mooie cadeauverpakking bij. De graveringen mochten voor mij persoonlijk iets groter, maar aangezien dit gratis is kan ik hier echt niet over klagen!! Bedankt DRKS

Mooi gegraveerd zoals wij het hebben wilden. Ook snelle levering. Ik raad het iedereen aan om hier te bestellen.

Goeie ervaring.

Makkelijk besteld, mooi ingepakt en snel geleverd.

TOP

Super snelle levering. En een heel Mooi product!!! Super tevreden, kan niet anders zeggen!!

Prachtige gepersonaliseerde armbandjes

Prachtige armbandjes, super fijn en snel geleverd.

Geweldige kwaliteit en snelle levering!

Erg tevreden over mijn bestelling, de kwaliteit is super en de levering was erg snel. Al met al heel blij met mijn bestelling. We kregen er ook nog een leuk cadeau bij.

Prachtig cadeau!

De leren armband voof mijn vriend was geweldig! Hij was erg tevreden, vooral doordat je een gepersonaliseerde tekst kan opzetten aan de binnenkant (een geheime boodschap) Enkel jammer dat het doosje zo klein was in vergelijking met de armband.

Snelle levering, artikel beschadigd

Levering was snel en goed. Het artikel heeft een beschadiging en dat is jammer.

Goed product

Goed product, goede site , razendsnele levering, voor 17.00 besteld , dan is het ook ECHT de volgende dag bezorgd. Heb 2x besteld en netjes en goed verpakt gekregen . Top leverancier !!! Zal deze ook aan andere aanbevelen

mooie gravure. Snelle super netjes i gepaktre levering

Snelle levering. Perfect afgeleverd. Cadeaupapier zat netjes in de doos was niet gekreukeld. Super leuk cadeau

Fantastische kwaliteit

Armband voor een man besteld en laten graveren, de kwaliteit van het leer en het graveren zijn echt top. Ook heel mooi zeker om het cadeau te geven

Snelle levering, leuke producten, kwalitatief!

Na lang snuisteren op jullie site toch beslist te bestellen. En wat was het snel geleverd! Ik heb de roze kimono ‘bride’ en een gepersonaliseerde dasspeld gekocht. Producten zijn zoals op de foto, ik ben een zeer tevreden klant!

Super snelle levering en heel mooi!

Heel positief!

Juweeltjes zijn volledig naar verwachting. En supersnel geleverd!!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst