Classy items die je look helemaal afmaken!

Ik heb zelf een mooie initialen armband en heb deze nu ook cadeau gedaan. Buiten dat de sieraden prachtig zijn, is de service ook bizar snel. In de namiddag besteld en in de ochtend ligt die al in de brievenbus.. TOP. Ik raad jullie iedereen aan, want de kwaliteit is echt perfect. Love it.

Verrassend goed

Ik was op zoek naar een mannenarmband die op korte termijn gegraveerd kon worden. Ik kende DRKS totaal niet, maar ik besloot toch iets te bestellen. Een dag later werd het al bezorgd en ik was zeer positief verrast met de bestelling. Niet alleen de armband en gravure waren prachtig, het was ook geweldig verpakt zonder extra kosten. Het was een geweldig cadeau om te geven. Leuk om door een voor mij onbekende webwinkel zo verrast te worden.

Super mooi en snelle levering

Sieraad is super mooi geworden. Gravering precies zoals verwacht en super snelle levering. Zeker een aanrader!

Altijd een feestje wanneer ik mijn bestelling ontvang. Artikelen zien er super goed uit en mijn oorbellen waren echt wauw! Goede kwaliteit en snel geleverd!

Snelle levering! Mooie sieraden

3 armbandjes besteld, gegraveerd. Erg mooi en een snelle levering !

Valt klein

Pakket was er snel. Letterlijk de volgende dag. Maar toilettas was een tegenvaller. Hele andere kleur dan de kimono. De kimono zelf valt echt klein. Dus iemand van maat L kan het niet aan. Jammer!

De bestelde item was zoals aangegeven op de site. Zeer tevreden met de aankoop.

Super kwaliteit

Super leuk ingepakt met de gouden folie. Het sierraad zat ook in een mooie kwalitatieve doos verpakt. Sierraad zelf is van degelijk materiaal gemaakt en de gravering is echt heel mooi gedaan! Gewoonweg zonder woorden, top kwaliteit!

Perfect verlopen bestelling ! Ik ga nog bestellen in de toekomst dus eens winnen zou zeer fijn zijn !

Snelle levering, zeer mooie producten.! Helemaal verliefd op mijn oorbellen, met daarbij een bijpassende armband. Het maakt mijn trouwjurk helemaal Af!!

Goede kwaliteit

Snelle levering met een goede kwaliteit en precies zoals afgesproken

Supersnelle levering, goede kwaliteit

Ik heb een pennenset voor onze bruiloft besteld in de namiddag, en de volgende ochtend had ik ze al in huis, gegraveerd en een mooi doosje, super service!

Armband is heel mooi, netjes gegraveerd en zeer snelle service

Perfect!

Super snel bezorgd, en precies hoe ik in gedachten had. Heel leuk dat je zelf een boodschap toe kan voegen aan je sieraden doosje. De perfecte cadeautjes voor mijn getuigen en ceremoniemeester!

Geweldig!

Super leuke armband besteld voor ons 10 jarig huwelijk. Kan alles graveren, wat je maar wilt. Armband kwam top op tijd! Open gemaakt en was echt blij verrast. Gravering was super mooi geworden en het was precies zoals ik had gehoopt. Mn man was dol gelukkig toen hij hem cadeau kreeg en kreeg er tranen van in z'n ogen. Dus voor ons een zeer geslaagd cadeau. Onwijs bedankt!

Geweldig!!!

DRKS is snel en geweldig! Mijn nicht ging trouwen in het buitenland en kon daar nergens haar Bruid ochtendjas kopen dus heb ik voordat ik vertrok een besteld en ik had 2 dagen tijd...maar was echt niet nodig bestelling was op tijd en mooi ingepakt. Bedankt TOP

Mooi product!

Voor Vaderdag een sleutelhanger met gravering gekocht. Kreeg het super snel binnen en was ook mooi ingepakt! En paps was er heel blij mee!

Heel mooi en snelle levering

Heel mooi en stijlvol!

Op donderdag besteld en de volgende dag al in huis. Leuk met de persoonlijke tekst erin. Armbandje zag er ook mooi uit. Een super leuk cadeautje voor mijn dochter.

Met een cadeau vervaardigd door DRKS.nl kun je voor de dag komen! :-)

Zeer gevarieerd en leuk assortiment, veel mogelijkheden naar persoonlijke wensen, heel klantvriendelijk en zeer snelle levering!

Mijn mooiste dag gestraald dankzij DKRS

Juwelen voor mezelf als bruid en ook voor de grote dochters. Mooi tekstje in doosje laten zetten. Fotograaf heeft dit ook vastgelegd ! We straalden allen dankzij DKRS .Dankzij het gratis armbandje had ik voor de nichtjes en bloemenmeisjes ook een verassing .Ze waren er heel blij mee.Had na 4 bestellingen 4 armbadjes , Top! Ondertussen nog setje besteld voor dagelijks te dragen , helemaal verkocht door d.k.r.s.

Beter had niet gekund! De gegraveerde ketting die ik heb ontvangen is perfect. Ik ben er super blij mee!!

Prijs/kwaliteit/levering/service megaformidastisch

Een ongelooflijke goede service, snelle levering, verzorgde verpakking, prijs/kwaliteit heel tevreden

Fijne site

Mooie spullen!

Snelle en goede levering.

Buskesdries 3

6673DP Andelst