Super service

Ik ben er super blij mooie armband

heel mooi en snel geleverd ♡

super goed geregeld

nog nooit via DRKS iets besteld maar het is zeer goed bevallen. Kado viel ook erg in de smaak. Zal er zeker weer naar kijken als ik een waardevol kado nodig heb.

Topservice en geweldig product.

Ik wilde het product pas na de geboorte van onze dochter laten graveren. Via de mail heb ik hiernaar geïnformeerd en ik kreeg snel een hele vriendelijke reactie terug dat het geen probleem was. Het product werd zeer snel geleverd en zowel de armband als het doosje zijn van zeer mooie kwaliteit. Het inpakpapier kwam compleet met sticker en lintje. Echt een topcadeau!

Superservice!

Voor vaderdag laat op een maandagavond een gegraveerde armband besteld, woensdagochtend al in huis. Zag er super uit, goede kwaliteit, leuk verpakt, leuk inpakpapier erbij. Mijn vader was heel erg blij met zijn cadeau! Heb al veel mensen over jullie verteld!

Super snel service.

Geweldig makkelijk site en duidelijk. Ik was erg blij dat zo snel kon bezorgd worden. Ik heb mijn vriendinnen die probleem hadden met vaderdags cadeau meteen jullie site aangeraden. Nou zij zijn ook ingeslaagd. Blije klant.

super!

armband besteld voor mijn vriend, in kadoverpakking. Erg snelle levering en hele mooie verpakking Heel erg blij mee!

Fantastisch echt een aanrader !

De kwaliteit is top ! De bezorging ging snel Ik zou zeker anderen aanraden om bij DRKS te bestellen

Super en vooral heel snel!!

Super mooi!

Uitstekend!

Voor het eerst een bestelling gedaan bij DRKS, Zeker niet de laatste! Goede kwaliteit! Bedankt!

Goede service!

Mooi siradendoosje, mooie oorbellen en erg leuk ingepakt!

Snelle levering van een super mooie armband.

Ik kwam de advertentie tegen op Facebook. Als volgt heb ik meteen een armband voor me man besteld voor vaderdag. Deze was makkelijk te bewerken online en alles werd duidelijk uitgelegd. Vervolgens was de armband zoals beloofd de volgende dag in huis. Mijn man was er blij mee!

Volgende dag thuis met cadeau en cadeau verpakking!

Super service!!

Mooi product, snelle levering geheel naar wens

Mooie oorbellen, leuk verpakt geïndividualiseerd met een eigen geschreven persoonlijke tekst. Leuk cadeau!!

In één woord: Prima!

Mooie sieraden, snelle levering!

Super cadeau

Goede keuzes, mooie cadeaus. Ik heb schroevendraaier sleutelhanger. Mooi gegraveerd. Alles naar wens. Prachtig ingepakt in kunststof doosje en ook nog in cadeaupapier. Snelle levering. Gisteren besteld en vandaag geleverd.

Uitstekende service

De service is uitstekend: snel en goede kwaliteit. Mooi in een doosje verpakt.

Kwaliteit & levering top!

We hebben de armband een paar dagen voor vaderdag besteld. Een drukke tijd, maar inderdaad de volgende dag netjes door de brievenbus bezorgd! Armband is netjes afgewerkt, inscriptie precies zoals gewenst en in mooi doosje geleverd.

Super mooi en snel geleverd

Ontzettend blij met de heren armband. Mooi alle eerste letters van gezinsleden erin gegraveerd. Mijn man was heel blij verrast toen hij deze met vaderdag kreeg.

Super !

Nette armband besteld voor vaderdag snelle levering dus heel betrouwbaar Zeker een aanrader!

Mijn bestelling was netjes bezorgd en op tijd, heel tevreden.

Super tevreden

Super tevreden over het product en bezorgen

Goede en snelle service met een prachtig resultaat

Donderdags besteld, vrijdags in huis. Mooi gegraveerd, maat valt perfect! Prachtig en dierbaar Vaderdag cadeau! Met een verpakking om zelf in te pakken! Perfect.

Mooi

Mooi armbandje