Super gave gepersonaliseerde sieraden en snel geleverd

Super gave betaalbare en gepersonaliseerde sieraden die super snel geleverd worden. Heb iemand super blij gemaakt!

supersnel geleverd & heel mooi armbandje!!

Binnen 2 dagen was mijn bestelling al geleverd. Heel mooi armbandje & leuke verpakking erbij!

Leuke producten, snelle levering, doen wat ze beloven

Voor vaderdag heb ik een mooie armband besteld. Het bestellen gaat snel, de website is overzichtelijk en de producten zien eruit zoals op de website staat. Jullie doen dus wat jullie beloven, erg fijn! Ook wat de levering betreft, vandaag besteld is morgen in huis. Bedankt voor jullie mooie armband!

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Ik vind de kwaliteit goed en het was snel en ik ben der Meer dan tevreden mee

Gewoon super

Ik had een heren ketting besteld met de naam van onze dochter. Het was de volgende dag al in huis!! En precies zoals verwacht. Lengte perfect en grote ook. Goeie kwaliteit. En manlief was er ook blij mee =)

Snelle levering en een mooi product!

Ik heb een mooie, gepersonaliseerde armband ontvangen die voldeed aan mijn verwachting en hij werd de volgende dag al geleverd. Kortom, een aanrader waard!

wat een leuk cadeautje voor vaderdag!

het is een leuk cadeautjee

Hele goede ervaring!

Artikel besteld en naar afspraak binnen gekregen. Een pen voor vaderdag met gravering. Papa was erg blij. Ik ben tevreden over service en product.

Prachtig

Mooi braceletje met het perfecte lettertype, geen fouten en heel snel geleverd. Een site om aan iedereen aan te raden

Snelle service. Top!

Goed product. Letters wat aan de kleine kant, maar wel leesbaar. Snelle verzending: vandaag besteld, volgende dag in huis ! Best tevreden met mijn bestelling. Zeker een aanrader!

Super snelle levering en onwijs leuk product.

De site werkte prettig. Ik had nog niet eerder wat besteld bij jullie. Maar de levering was super snel ondanks dat het vlak voor Vaderdag was. Ik had het niet verwacht, maar een dag later hadden we het kado al binnen. Top top top. Goede kwaliteit ook. Helemaal tevreden. Zeker dat we nog eens wat bestellen. Bedankt.

Mooi, Bijzonder, Kwaliteit, ontroerend

Hoii, Ik wil jullie via deze weg bedanken voor de prachtige armband. Mijn vader heeft deze gekregen voor vaderdag en de tranen stonden in zijn ogen. Afgelopen september is mijn moeder plotseling overleden toen ze samen met mijn vader op vakantie was in Griekenland. was en is een hele heftige tijd. Papa wou eigenlijk al eerder een leren armband. Maar mama en ik konden nooit echt een mooie vinden. Dussss toen ik jullie advertentie tegen kwam op Instagram en ook nog zag dat ik mama's naam in de sluiting kon graveren was dit echt het ideale cadeau!! Een van de eerste dingen wat die riep was: Deze gaat noot meer af. Zo fijn om hem zo gelukkig te zien met zo iets kleins maar ook zo iets dierbaars. Nogmaals super bedankt. Groetjes Carmen Rosink

Super kwaliteit en service

Heb nu 2 armbandjes besteld, hele goeie kwaliteit en de volgende dag al in huis! Super tevreden!! Aanrader !

Geweldig!

vaderdag armband laten maken, na 1 dag super mooi en lief ingepakt ontvangen en papa is er heel erg blij mee!

Snelle en correcte levering!

Voor het eerst bij DRKS besteld en ben erg tevreden. Product is erg snel geleverd en het voldoet aan mijn verwachting. Ik zou hier zeker een volgende keer weer bestellen!

Top vaderdag cadeau!

De service was echt heel snel, wat prettig was omdat het al vaderdag bijna was. Na dat het cadeau bij mij thuis afgeleverd was, was ik eigenlijk onder de indruk van de kwaliteit van het item. De sleutelhanger met schroevendraaier is erg stevig en is heel erg goed ontvangen als cadeau bij mijn vader.

Mooie kwaliteit snelle service

Mooie armband, netjes gegraveerd

Mooie armband, goed van maat. Super gegraveerd, mooi verpakt en heel leuk met de tekst in het doosje. Snelle levering

Heel blij met snelle levering, prijs en kwaliteit!!

Binnen 1 dag bezorgd, zelfs vlak voor vaderdag en bedrukt. De gratis inpakservice was ook ideaal en nu kwam het dus helemaal mooi binnen. De armband ziet er goed en stevig uit en vader is er helemaal happy mee. Helemaal top dus!

Goede kwaliteit snelle levering

Armband voor vaderdag besteld. Andere dag in huis. Goede kwaliteit mooi gegraveerd en ontzettend leuk verpakt

Super mooie armband

Mooie armband. Netjes gegraveerd. Supersnelle levering.

Netjes en snel

Hele leuke producten op de site. Had wat gezien voor Vaderdag. Gebeld omdat er voor mij wat verwarring was over een leestekentje die ik wel op de foto zag, maar niet als zijnde toe te voegen aan mijn tekst. Vriendelijk geholpen aan de telefoon, vervolgens besteld en de volgende dag nog binnen! De papa was er ook erg blij mee!

Super, alles zoals verwacht en mooier!

Snelle service, mooi resultaat

Snelle service, mooi resultaat

Super bedrijf!

Goede ervaring. Service. Vriendelijk. Duidelijk. Verpakking. Extraatje. Kwaliteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst