Erg tevreden over de armbandjes al 4 stuks gekocht en zijn elke keer erg mooi en super goede kwaliteit! Zeker een aanrader. Ook elke keer erg mooi ingepakt en netjes geleverd! Zeer tevreden dus.

Goede communicatie, snelle levering, kwaliteit

Prijs-kwaliteit is perfect!

Prachtige juwelen en een snelle verzending.

Snel en mooo

Supersnelle bezorging en fantastisch mooie sieraden voor mijn dochter als bruid Heel erg blij nee❤

Super te vrede goed kwaliteit. Snelle verzending naar België. Ze doen hier echt op werk! Ik ga er zeker nog bik bestellen.

Leuk kado voor vaderdag

Eenvoudige site waardoor je het makkelijk besteld.

Jullie hebben echt een goede service

Het pakketje was heel rap bij ons thuis, Alles staat er op wat gevraagd is of er moest geen plaats Meer op kunnen dan begrijp ik dat. Als ik bij jullie nog iets leuks zou zien. Zou ik dat zeker kopen door jullie goede service. MVG

De drankfles sleutelhanger is mooie geworden en mooi gegraveerd

Precies wat ik besteld heb

Snelle levering. Heel mooi!

SUPER

Ik heb een ketting besteld met persoonlijke tekst en de dag erna had ik het al ontvangen! Echt super tevreden!

Helemaal top snelle levering , Leren armband bestelt met inscriptie . Mooi gedaan vriend was er erg blij mee

Heel aangenaam

Onmiddellijk bevestiging van bestelling, super snelle levering, zeer mooi resultaat.

Super goed!

Super leuke opties allemaal. Ik vind het heel leuk dat je inpakpapier er bij kan krijgen en dat je een berichtje kan zetten in het doosje. Super snelle levering ook, ik ben heel erg tevreden!

GEWELDIG!

Wat een geweldig snelle levering en dat in deze tijd!! Nog belangrijker, de producten zijn zoals op de afbeelding en de gravering is supermooi! Ook de opmerkingen worden gelezen en opgepakt. Gewoon echt Top!

zeer snelle levering naar Belgie. Tevreden klant ik heb mijn nieuwe webshop gevonden!!!

Netjes en verzorgd

Super goed, Heel netjes verpakt en super snel geleverd. Ik ben echt super blij met het resultaat. Bedankt

Snelle bezorging!

Mijn ervaring was super! Mooie site, redelijke prijzen, Mooi gegraveerd. En een super snelle bezorging!

Origineel cadeau, extreem snel in huis

De schroendraaier sleutelhangers zijn van goede kwaliteit. Echter staat mijn gegraveerde tekst er zeer klein op omdat als je zelf geen enters aanbrengt alles achter elkaar komt te staan. Het was handig geweest als dit aangegeven was bij het bestellen

Mooier dan ik had durven verwachten!

Het was een fijne ervaring! Hele snelle service, netjes verpakt en het kado zelf was meer dan perfect! Wij zullen zeker snel weer wat bij jullie bestellen !!

Uitstekend!

Mooie originele juwelen, snelle levering en alles was super mooi verpakt in een doosje waar je een persoonlijke boodschap in kan zetten wat het nog leuker maakt om als cadeau te geven!

Mooie verpakt, een cadeau om te geven!

Ik had een mooi armbandje besteld om aan mijn moeder te geven en haar te vragen of ze mijn getuige wilt zijn op mijn bruiloft volgend jaar. De tranen kwamen naar buiten, ze vond het armbandje heel mooi en zei ja op de vraag die ik in het doosje had laten drukken. Zeer snel verzonden en goede service!

Super snel en mooi!

Zelf had ik een iet wat te grote armband besteld omdat ik het verkeerd had ingeschat. Maar ondanks dat de armband iets te groot valt, valt deze wel in de smaak bij mijn man. Hij is er dol op en was binnen 1 werkdag geleverd inclusief gravering!

Geweldig!! Moreee

Beste, Ik was super enthousiast! Was een super Vaderdagscadeau! Nu nog eens snuffelen voor men eigenlijk huwelijk om wat te schitteren die dag.

Super mooie producten en heel snel geleverd!

Super mooie producten en echt heel snel in huis, top!

Een bedrijf wat niet meedenkt en snel een verzendbevestiging stuurt zodat je niet kan annuleren

Ik bestel een armband, reken af en zie na de betaling dat de kortingscode niet goed is verrekend (wel ingevuld, is eruit gevallen). Ik mail gelijk, maar krijg direct een verzendbevestiging waardoor je niet meer kan annuleren. Vervolgens daarna een reactie dat de korting niet verrekend kan worden achteraf en ik pech heb. Als ik vervolgens mail dat ik dan wil annuleren, duurt het 1.5 dag voor ik reactie krijg met als antwoord 'hij zit al in je brievenbus'. Wát een onsympathiek bedrijf!!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst