Kwalitatief mooie sieraden, snel geleverd!

Super! Snel geleverd, zoals verwacht (komt overeen met de voorbeeldfoto’s) en kwalitatief mooie spullen.

Haarspeld is nog mooier als op de foto! Zeer tevreden!

Ontzettend blij met mijn gegraveerde armbanden! Dag van te voren besteld volgende dag om 12:00 in huis ! Super service !

Snel geleverd hij was erg blij top

DRKS heeft een zeer snelle levertijd. Heel stevige producten, mooie ingraving en afwerking. Zeker een aanrader om iemand of jezelf mee te verrassen!

Snelle levering voor top producten

Ideaal als je snel nog een uniek cadeau in huis wil halen!

Mooie producten en snelle verzending!

De armband die ik heb gekocht was nog mooier in het echt dan in de webshop. Het doosje waar je je eigen tekst in kunt laten zetten is een pluspunt. De verzending was super snel, ik had het de volgende dag al in huis. Zelfs een armbandje cadeau erbij gekregen! Top!

Goede service van de klantenservice bij het beantwoorden van mijn vraag en zeker blij met het eindresultaat!

Super snelle levering!

Een vaderdag cadeau besteld met gravering erin. Smiddags besteld en volgende dag al in huis! Bestelling is geleverd zoals op de foto was afgebeeld en ook nog leuk ingepakt. De letters hadden van mij wel ietsje groter gemogen op het cadeau, maar goed dat is een kwestie van smaak. Verder dik tevreden en zou het aanraden hier iets te bestellen.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en nette mooie producten. Goede prijs

Super overzichtelijke website. De gekochte sieraden werden de volgende dag geleverd. Fantastisch materiaal en het ziet er nog mooier uit dan op de foto. Ik weet jullie de volgende keer weer te vinden. En beveel jullie van harte aan bij familie en vrienden.

Topservice!

De schroevendraaier sleutelhanger is heel mooi, van goede, echte kwaliteit. Het is niet zomaar een sleutelhanger, je kan hem echt gebruiken! De gravering geeft een extra mooie persoonlijke touch, is heel subtiel, mooi duidelijk. Ik was heel tevreden over de snelle service. Een halfuur na bestelling was mijn pakketje al klaar voor verzending. Echt super! Ik was super tevreden en de gelukkige van het pakje was onder de indruk!

Prachtig heel mooi gegraveerd

Snel levering mooie kwaliteit

Super mooi

Snel geleverd. En echt mooi gedaan! Ben er superblij mee

Teleurgesteld

Mooie armband goede kwaliteit. Maar de tekst erop is er teleurstellend!!! Was niet te lezen hopelijk doen jullie hier wat mee?

Top geregeld,snelle levering. Eerste ervaring met jullie was top

Zie bovenstaand

Geweldig!

Echt een hele goede service , ik werd duidelijk op de hoogte gehouden waar en hoever mijn bestelling was! Daarnaast super mooi ingepakt! Echt een geweldig bedrijf!

Super service!

Hele fijne, duidelijke website...Zeer snelle levering. En een mooie armband rijker

Super snelle levering. Mooi en veilig verpakt. Mooi gegraveerd

Super mooi en super snel

Netjes verpakt. Precies wat ik wilde

Geweldig horloge en mooie kwaliteit.

Het is een schitterend zakhorloge. Prachtige kwaliteit. Mooie letters gegraveerd. Goed verpakt en super snel geleverd. Ik zou zeker nog eens iets bestellen.

Mooi en handig product

De sleutelhanger die ik bestelde was heel mooi afgewerkt en is ook super handig om te gebruiken. Mijn vriend heeft nu altijd een schroevendraaier bij.

snel en goed

het armbandje is mooi gegraveerd en is super snel bezorgd, heel handig dus.

Super fijn en leuk echt super tof vader heeft er zeker een traantje om gelaten

Snelle levering, goede service!

Snelle levering, goede service!

Buskesdries 3

6673DP Andelst