Snel en mooie kwaliteit

De levering ging super vlot. Het cadeau’tje was stijlvol verpakt!

Snelle levering, zag er allemaal super netjes uit. Had het laten inpakken, ook helemaal fijn!

Vlug geleverd na 1 dag

Ik had mijn bestelling voor 17.30u besteld en de dag nadien had ik mijn pakje al super tof en mooi ingepakt

Super tevreden

gemakkelijk te bestellen, snelle levering, precies wat ik verwachtte, heel tevreden met het resultaat

Goede kwaliteit armband, mooi gegraveerd!

En een snelle levering. Heel fijn!

snelle levering en mooi product

Snelle levering en mooi product

Ik had laatst een bestelling bij jullie geplaatst voor mijn vriends verjaardag heb ik een armband als een cadeau gehaald en hij is er dik tevreden mee ! Hij zag het niet aankomen vooral met gegrafeerde letters en datum en een armband die niet vaak denk ik voor komt. Ik zal zeker met bijzondere dagen weer een bestelling willen doen vooral nu na mijn eerste bestelling dat ik tevreden ben gebleven. Bedankt voor de service ! Groetjes.

Super !

Binnen 1 dag kwam de armband voor mijn vader al binnen. Armband ziet er mooi uit.

Geweldige verassing voor mijn vriendinnen

Voor mijn bruiloft op 19-06-2021 heb ik mijn vriendinnen, moeder en schoonmoeder leuke oorbellen gegeven. Met super leuke persoonlijke teksten. De oorbellen vielen geheel in de smaak het was super leuk om zulke mooie cadeaus te mogen geven. Helemaal mooi ingepakt door DKRS. Nu nog sieraden voor mezelf uitzoeken voor de grote dag!

Zeer tevreden met het Vaderdag cadeau voor mijn kindjes hun papa. Prachtige dogtag met hun namen en datums op. Makkelijke site, overzichtelijk en duidelijk. Zeer mooie kwaliteit, snel geleverd en zeer correcte prijs.

Goede kwaliteit en goede service

Erg blij met mijn bestellingen. Goede service en zeer makkelijk te bestellen. De sieraden zijn van goede kwaliteit en aan iedereen aan te raden.

Mooi

Vlotte correcte levering. Mooi en niet duur!

Snelle levering, makkelijk te bestellen en goede kwaliteit!

Binnen 2 werkdagen was mijn gegraveerde armband in huis, mooi verpakt en precies zoals ik had verwacht. Heel tevreden!

Mooie betaalbare producten met een persoonlijk tintje en goeie service!

Als je bij DERK een cadeautje bestelt, heb je keus uit mooie betaalbare producten, kun je een persoonlijke tekst toevoegen en heb je het de volgende dag in een mooie verpakking in huis. Hoe leuk is dat!

Tevreden

Snelle levering en netjes verpakt.

Super blij

Mooie sieradenset

Heel mooi, boven verwachting.

Ontzettend leuk en origineel. Heel leuk verpakt door de persoonlijke boodschap die je kan bijvoegen. Armband erg mooi en het grafeerwerk is top!

Snel en super levering

Pakketje snel ontvangen met kado papier om de persoon in kwestie te mogen verassen.

Mooi product

Kado voor mijn zoon, leren armband met inscriptie, snel geleverd en erg mooi!

snel, goede kwaliteit,goede prijs

Goede service en prima product

DRKS verleent een goede service en ze verkopen prima producten.

Top product en service!

voor vaderdag heb ik een armband besteld met de twee namen van onze dochters erin gegraveerd! De volgende dag was het al binnen! Een prachtige armband en voor een hele mooie prijs! Super blij mee, nu hopen dat papa hem ook mooi vind.

Super leuk en mooi product

Super mooi en leukmproduct. Een mooi aandenken

Leuke cadeaus voor een leuke prijs

Makkelijk zoeken en leuke artikelen

Netjes, persoonlijk, vriendelijk, snelle levering

Mooie sieraden die met zorg zijn verpakt. Mooie persoonlijke boodschap er bij. Klantenservice was erg vriendelijk toen ik belde om een foutje te herstellen. Snelle levering, zelfs met een geraffineerd sieraad.

Buskesdries 3

6673DP Andelst