Super snel geleverd... mooie verpakking met persoonlijke tekst zodat het een echt kadotje is om te geven

Mooi

Snelle levering en mooie armband zoals verwacht zeer netjes

Geweldig mooi product en komen de afspraken na

Heel erg prettig! Wordt zelfs in de tijd op tijd bezorgd, nou dat is tegenwoordig met uitzondering dan regel. Ik beveel het iedereen aan om hier iets te bestellen. Mooie producten

Prachtig

Heel blij met de moeder dochter armbanden. Ze zien er heel mooi uit. Snelle levering en prima service. Zeker de moeite waard. En ook nog leuk een korting ontvangen

Simpel, snel, prima kwaliteit.

Ik liet een taartschep graveren en was verbaasd over het gemak en de snelheid. Had verwacht dat dit wel een week zou duren. Binnen een dag was ie geleverd. En ook nog eens vrij goedkoop. 5 sterren :)

Toppie

Ziet er netjes uit

Mooi afgewerkt en netjes verpakt

Fantastisch!!

Ik ben super blij met de sieraden. Heel lief van jullie heb ik alles naar wens thuis gekregen en nog een cadeautje erbij ♥️ Erg bedankt

Signed sealed delivered

Via mobiel armband met gravering besteld. Super makkelijk proces en binnen 48u in huis. Werd mooi ingepakt geleverd

Super mooie sleutelhanger!

Wij hebben de sleutelhanger schroevendraaier besteld.. en wat is die mooi geworden! En ook nog een plus punt, het was de volgende dag al in huis! Wij gaan dit kado met een grote glimlach aan mijn vader geven voor vaderdag..

Super service!

Ik had mijn tekst verkeerd ingevuld voor het graveren, dit werd direct opgelost! Super bedrijf!

Super mooi, kwaliteit en snel geleverd!

Voor Vaderdag een armband besteld, super snel geleverd en heel leuk dat er ook een tekst in het doosje van de armband staat. De armband is ook heel mooi & de tekst erin staat mooi en juist gegraveerd. Weet zeker dat hij er blij mee gaat zijn!

Geweldig en mooi

De armband besteld, een dag later in huis, precies zoals op de afbeelding ! En super leuk ingepakt

Snelle levering, mooie kwaliteit, leuk ingepakt!

Super !!

Laat in de middag besteld ! Volgende dag al binnen

Mooi product, snelle service, top!

Mooi product en super snel geleverd.. mooi ingepakt, zodat ik het meteen cadeau kon geven.

Goed!

Ik heb samen met mijn zus voor vaderdag een sleutelhanger besteld met de schroevendraaiers. Dit is van ons voor mijn vader ook een emotioneel cadeau. Onze zus is namelijk 11 mei komen te overlijden maar we hebben haar naam er toch op gegraveerd. Onze vader is een klusser, door de sleutels straks aan zijn sleutelbos te doen heeft hij altijd een schroevendraaier bij de hand. Een emotioneel en handig gebaar in een dus! DRKS heeft een ruim aanbod aan producten die je kunt graveren, voor ieder wat wils! Het was een snelle levering dinsdag besteld en woensdag in huis. Ik was erg tevreden over het eindresultaat.

Snelle en makkelijk !

Snelle service. Duidelijke website.

Snelle levering, mooi sieraad

Ik wilde mijn dochter snel verrassen met een nieuw armbandje. Binnen een dag was dat geregeld

top

snel en goed

Makkelijk te maken en snel geleverd

leuk idee voor vaderdag. Ik heb de zwarte leren armband besteld en de namen van onze kinderen erin laten graveren. De gravering is heel subtiel, had iets groter/duidelijker gemogen maar het ziet er netjes uit. Leuk dat je er een persoonlijke tekst bij mag zetten, maakt het nog specialer. Hoop dat de armband lang mooi blijft.

Hele mooie armband besteld voor vaderdag!

In een woord geweldig. De prijs is echt niet normaal voor wat je krijgt. Zo persoonlijk met een mooi doosje met persoonlijke tekst. Persoonlijk was ik echt verbaasd hoe goed de kwaliteit is. Ga hier zeker vaker bestellen!!

Netjes en heel mooi verpakt

Heel mooi en netjes verpakt binnen 3 dagen binnen

SCHITTEREND!

Wij zochten een origineel cadeautje om onze zussen als getuige te vragen. "diamants are a girl's best friend" !

Buskesdries 3

6673DP Andelst