Het perfecte Kado als je iets speciaal wil geven aan iemand speciaal

Het perfecte Kado als je voor iemand speciaal iets speciaals wil kopen! Top!

Super tevreden!!

Mooie sieraden, en snelle bezorging. Een aanrader om vaker bij jullie een bestelling te doen, toppie... Groetjes Angel

Snelle levering en super mooi!

Super duidelijk en snel

Binnen een paar dagen toestel binnen, goede vervolgstappen, duidelijke website.

Heel erg tevreden!

Ontzettend blij met de gegraveerde sleutelhangers voor vaderdag, ik ga zeker vaker bij jullie bestellen! Mvg, Sauvana de Haan

Origineel vaderdagcadeau!

Heb 3 bestellingen gedaan waarvan 1 tje wat minder .. al gauw werd er een andere verstuurd zonder moeilijk te doen na mijn mail! Nu Zijn mijn kado's allemaal even mooi en verzorgd! Echt super blij met 2 pocked wach en sleutelhanger. Zeer mooi gegraveerd en verpakt! Zeker aanrader!! Bedankt DRKS

prettig!

Leuke klantenservice

De producten zijn snel geleverd en ook netjes verpakt!

Geweldige service

Product zag er mooi uit, en de gravering was precies zoals ik het voor ogen had. Snel geleverd in een mooie verpakking :)

Gemakkelijk en goede service!! Top!!

Gemakkelijk en goede service!! Top!!

perfect

mooie armband met zeer mooi afwerking!

Zalig!

3x een bestelling geplaatst en 3x met zorg afgewerkt en geleverd! Hier zijn de grootouders alvast heel blij mee!

Snelle levering goede service

Mooi product , betaalbaar en snelle levering

Geweldige service

Super snel geleverd en mooie kwaliteit

Super snel geleverd

Prachtig verjaardagscadeau

Geweldig mooi vadersdagcadeau en zo snel geleverd. Top!!

Mooi product en snelle levering

Geweldige service

Heeel snelle afhandeling van de bestelling. Ziet er super uit

Snel en goed!

Heel snelle service en mooi sieraad. Ook heel leuk verpakt!

Snelle levering. Mooi product en goed verzorgd qua verpakking en versiering voor cadeau. Ik ben zeer tevreden over alles bij elkaar!

Super geholpen...echt top service

Super mooie armband zeer blij mee

Goed product

Ik was al een tijdje op zoek naar een heren naam armband en kwam bij DRKS terecht. Op de site heb je een ruime keuze en je kan zelf de namen plaatsen op de voor of achterkant van de armband. De armband vind ik van zeer goede kwaliteit en mooi afgewerkt. De belofte vandaag besteld morgen geleverd maakt DRKS volledig waar. Qua prijs is deze shop ook prettig. Al met al, een aanrader!!

Zeer goed!

Super snelle levering, mooi product!

Goed mooi bandje

Heel mooi bandje netjes gegraveerd mooi doosje en verpakking

Fijne snelle levering

Ik dacht: “ik bestel op tijd voor Vaderdag” maar het cadeautje had ik razendsnel in huis :).

Buskesdries 3

6673DP Andelst