Super snel en nette levering !!! Mooi ingepakt ... erg tevreden

Bezorging prima.

Hallo De armbandjes zijn mooi.En zat in een mooi verpakking. We zijn tevreden. Zal in de toekomst vast nog een de site bezoeken. Groet

Super mooie kwaliteit, snel geleverd. Top bedrijf!

Hele vlotte en goed service! Zeker een aanrader!

Heel mooie kwaliteit, snelle levering en correcte prijs.

Ik bestelde een armband voor mijn vriend zijn eerste Vaderdag. De kwaliteit en look is beter dan verwacht! Een eerlijke en goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast werd het pakje heel snel geleverd (gegraveerd!) in een mooie cadeau verpakking.

Ongelofelijk snelle levering van een prachtige leren heren armband!

Ik ben meer dan tevreden! Ontzettend snelle levering, want 1,5 dag na mijn bestelling was de leren heren armband al binnen. De gegraveerde tekst ziet er heel mooi uit! Ik ben erg benieuwd wat mijn man van de armband vindt als hij deze op vaderdag krijgt.

Perfect vaderdag cadeua

De levering is erg snel, binnen een dag. Materiaal is mooi en duidelijk gegraveerd. Leuk ingepakt! Kan niet wachten om het te geven. Als hij het niet wil dragen, dan houd ik hem lekker zelf!

Snelle service en mooi product

Mooi product zoals verwacht. Hele snelle levering!

Je krijgt wat je ziet!

Tevreden

Geweldig!

Zo eenvoudig te bestellen en zo’n prachtig cadeau! Ik ben echt heel blij met het eindresultaat, precies zoals gedacht! Het was ook nog eens heel mooi verpakt en ik had het al heel snel in huis.

armband vaderdag

Mijn dochter heeft gekozen voor een armband , voor vaderdag . Mooi en kwaliteit volle armband waar je op het silvere schijfje een eigen tekst kan plaatsen, mooi geschreven en mooi ingepakt met een briefje met eigen tekst

Super tevreden!

Ik zou de kimono zeker aanbevelen

Prachtig sieraad met (persoonlijk) gravure, super snelle levering!!!

Mooi resultaat en snelle levering

Erg blij met het armbandje voor vaderdag

Prettig

Erg snelle verzending. Ook is het zeker betaalbaar, verwachte eerst een wat mindere kwaliteit maar ben meer dan tevreden over de producten die ik heb besteld. Zal hier zeker vaker dingen bestellen !

Erg mooi en goed

Heel goed!

Ik zocht een armband voor mijn vriend met gravering en ik heb er zo een bij DRKS gevonden en hij was precies wat ik wilde. Als je hem te groot hebt besteld met gravering dan is er een handige manier om zelf je armband te verstellen! De klantenservice was top want ik had een vraagje en ik kreeg dezelfde dag nog een goed antwoord wat heeft geholpen. De prijs is niet te duur maar ook niet te goedkoop en ik zou hier zeker vaker iets bestellen en aanraden.

Hele mooie armband met inscriptie! Heb het armbandje binnen 24 uur binnen gekregen, van top kwaliteit en een hele goede pasvorm.

mooi afgewerkt en snel geleverd

Super stoere armband en zeer snel geleverd.

Mooie armband

Het is een mooie armband. Alleen de tekst is heel klein

Goede en snelle service, van prachtige producten.

Precies het armbandje wat ik zocht voor een super prijs!

Heel mooi en snel geleverd

Ben heel tevreden van het resultaat. Bovendien werd de armband in 2 dagen geleverd.

Hartverwarmend

Super idee, mannelijk met een emotionele touch. Vaderdag kan al niet meer stuk ! Een stoer sieraad wat de papa & opa met plezier zullen dragen en zeker met de achterliggende betekenis erachter en leuk dat je zelfs aan de binnenkant nog iets kleins kunt laten graveren. En zelfs op de binnenkant van de cadeauverpakking, de ene verrassing na de andere, hier sla je nooit de bal mis mee !

Wat ‘n mooie oorbellen!

De oorbellen trokken gelijk mijn aandacht. Het komt voor, dat wanneer je het artikel in werkelijkheid ziet, het afwijkt van het getoonde. Dat was zeker nu niet het geval. Sterker, ik vond ze mooier dan getoond. Ik had vermeld dat het ‘n kadootje betrof. Het was in ‘n mooi doosje verpakt, ingepakt in goud papier met ‘n fraai zwart strikje. Degene die het ontving was heel erg blij en wat staan de oorbellen mooi! Zij blij en ik.... fijner kan toch niet?

Erg fijn

Buskesdries 3