Super strak, netjes en handig!!

Snelle levering, mooi verpakt en erg netjes gegraveerd! Top

Snelle levering, mooi product

Ik zag een advertentie voorbij komen en was meteen geïnteresseerd, heb besteld en werd snel geleverd, mooi product Dankjewel

Mooi afgewerkt en zeer snel geleverd!

Cadeautjes voor vaderdag besteld, enkele armbanden en sleutelhangers met gravering gekozen. Waren zeer mooi afgewerkt. Super leuk dat deze al verpakt geleverd worden, en de tekstjes in de doosjes geven dat tikkeltje extra! Dinsdagavond besteld en werden donderdag al geleverd in België, echt top!

Mooi product snelle verzending

Voor vaderdag, de mini schroevendraaiers besteld en laten graveren. Mooi product en de volgende dag al in huis. Mooi en netjes verpakt. Super service dus!

Super mooi!

Heb dit kadootje gekocht voor mijn zus en ze was er super blij mee (wil het armbandje stiekem ook wel om)! Ook zeker goede kwaliteit.

Echt super

Echt heel mooi gedaan het werkt ook zo goed de tekst zit er ook zo mooi op echt een top

Supersnelle service

Heel snel ontvangen!

Geweldige armbandjes

De tweeling heeft van ons , de armbandjes met klavertjes gehad. Voor het behalen van hun diploma . Ze waren super blij en het product is fantastisch . Ze hebben het omgedaan en niet meer afgedaan . Dus een succes bij de dames.

Hele snelle service en prachtige artikelen. Onwijs leuke Vaderdag cadeaus besteld ( sleutelhanger schroevendraaiers) gegraveerd en wel. Heel erg blij mee!

Ik vind het mooi, alleen was er een beetje gekraast op de sleutelhanger. Maar voor de rest is het snelle levering en toch mooi bedrukt.

Snel,mooi product en netjes verpakt

Goede service,heel snel,netjes verpakt

Het was precies wat ik wou.

Snelle service, mooi ingepakt.

Onverwachts goed

Super snelle levering mooi verpakt Gravering letter type mocht wel groter zijn Maar Verder super tevreden

Top service!

Helaas was de armband die ik kocht te groot. Ivm graveren dacht ik dit wordt niks. Maar gelukkig kreeg ik binnen een uur een reactie met daarin de tip hoe ik het bandje kleiner kon maken.

Mooi en snel

Mooie sleutelhanger gekocht en suppersnelle service

Het was perfect

Levering was snel en het cadeautje was super de papa was er super blij mee

Super leuke armband

Wat een leuke armband,goede communicatie en snel verzonden. Ook echt gaaf dat er cadeau papier bij zit,ik kan er nu een mooi cadeautje van maken voor mijn man.

Zeer snel

De bestelling had ik zeer snel binnen ben er echt super tevreden mee

heel mooi

heeel mooi is de ketting zelf alleen jammer geven ze aan dat het niet verkleurt maar na een paar dagen verkleurt het helaas wel! o

Snelle levering, prachtige kwaliteit en leuk dat je een persoonlijke boodschap erbij kunt doen. Zeker een aanrader!

Zeer snelle en goede levering

Goede aflevering..snele bezorging en het product is perfect.

Goede service en duidelijke website

Door de corona heb ik 1 dag langer moeten wachten dan op de site vermeld stond, waar jullie niets aan kunnen doen natuurlijk! Voor de rest een heel overzichtelijke site en super leuke dingen om te kopen! Ik bestel in de toekomst zeker nog eens bij jullie!

Super tevreden!!!

Kort maar krachtig: goede service en prachtige produkten.. Super tevreden..

Prachtige juwelen snel geleverd

Ik heb zeer snel mijn bestelde juwelen geleverd gekregen. Mooie piek fijn in orde juwelen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst