Weer een mooi sieraad van DRKS

Ik heb al een paar mooie sieraden van DRKS. Voor mijn huwelijk maar ook voor zo... de laatste is een fijne ketting, mooi van eenvoud en finesse. Ik ben er weer helemaal blij mee.

Het is een mooie armband

Maar was wel even zoeken om het wat kleiner te maken een tip een briefje met de uitleg

Snelle en goeie service

Heel mooie producten van uitstekende kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs! 2 bestellingen geplaatst en steeds dezelfde dag verzonden, volgende dag in huis! Super!

Snelle service prima kwaliteit

Snelle service/ prima kwaliteit

Super en strakke service

ik heb het al zeer goed ervaren , afbeelding maken en uploaden ging hartstikke makkelijk, daarna de order geplaatst en een week later had ik mijn mooie naafstickers in huis. Ze pronken nu op mijn vw beetle. Prijs en kwaliteit zeer goed.

Mooi en snel

Een super snelle levering van een heel mooi product. Erg mooi ingepakt.

mooi, met zorg opgestuurd

snelle levering, mooi verpakt! goed leer, sluiting goed, maar weet niet hoe lang dat materiaal goed blijft

Goede website alles is duidelijk prijzen zijn goed niet te duur is gewoon betaalbaar en je word goed op de hoogte gehouden ik ga er zeker vaker sieraden bestellen

Super snelle service en prachtig product.

Ik wilde graag een sleutelhanger voor vaderdag laten graveren. Op de pagina vond ik een hele mooie die aan twee kanten kon worden gegraveerd. Het invullen van de tekst gaat heel makkelijk en alles wordt stap voor stap uitgelegd. De dag erna had ik het pakketje al ontvangen, mooi ingepakt en in een prachtig doosje. De kinderen konden niet meer wachten en hebben het al aan papa gegeven. Mijn man is er heel erg blij mee en heeft het gelijk aan zijn sleutels vast gemaakt. Al met al, top en snelle service, prachtige producten en het graveren wordt mooi gedaan. Bedankt!

Super snel geleverd mooi verpakt en een uitstekend cadeau! Netjes gegraveerd! Ik zou hier zo weer bestellen.

Het was erg leuk dat ik bij me bestelling nog een gratis set oorbellen kreeg. Snelle verzending en het werd ook goed doorgegeven ( verzendgegevens etc.) Ik ben zeer blij met mijn aankoop!!

snelle service en sieraad is zoals mijn verwachting.

mooie website, veel mogelijkheden voor graveren. veel keus. Snelle service.

Zeer snelle levering . Mooi ingepakt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

gaat niet snel kapot

Is super mooi, je kan er mee zwemmen en roest niet. Ik heb me armband al zins moederdag niet meer afgedaan en hij is nog even mooi!!!!

Uitstekende service

Product voldoet aan verwachting, netjes verpakt. Bezorging op tijd. Aanrader om cadeau te geven door de mogelijkheid een persoonlijke tekst toe te voegen.

Super service en erg mooi!

Snelle levering Goede kwaliteit Genoeg keuze Geweldig eerste Vaderdag kado!

Ruim assortiment, goedkoper dan andere winkels, snelle leveringen een uitstekende klantenservice.

Super snelle levering

Pakket was heel snel binnen. Nog niet uitgepakt ivm vader dag kado

Armband voor mijn man besteld . Wauw kan niets anders zeggen. Snelle levering, gravering was top. Op en top zoals het moet.

Super snelle levering maar product viel tegen...

Snelle levering, goed op de hoogte, maar product, gegraveerde sleutel ganger schroevendraaier vind ik erg tegen vallen (kwaliteit /prijs)

Snelle bezorging, en mooie producten

Super leuke dingen, niet al te duur en snelle levering! Helemaal top en tevreden

Wauw

Wat een makkelijke manier om te bestellen! En wat een mooi resultaat toen de armband binnen kwam. Mooi lettertype precies wat ik wilde.

Top service, eenvoudige overzichtelijke website, snelle/goede levering en top kwaliteit artikelen. Meer dan tevreden!

Super nette service en leuke producten!

Het product was precies volgens verwachting! Heel kwalitatief en mooi ingepakt. Ik heb daarnaast verzocht om een tekst in het doosje en het ontvangen van cadeauverpakking ‘apart’. Allebei top gedaan! Daarnaast was het een brievenbuspakje, dus de buren gelukkig ook niet gestoord. Ik heb mijn bestelling de volgende dag ontvangen. Super super happy (en de jarige ook :) )!

Op en top!

Prachtige sieraden! Goede en snelle service.

Buskesdries 3

6673DP Andelst