Snelle en goede levering. Heel erg tevreden en leuke producten.

Supermooie armband voor Vaderdag met inscriptie van de dochter. Strak, netjes, snelle service.

Juiste service met een snelle levering.

Het aanschaffen van oorbellen voor de bruiloft is nog nooit zo makkelijk geweest. De oorbellen zijn precies zoals ze beschreven staan. Ben enorm tevreden, de volgende dag was daadwerkelijk mijn pakket al thuis. Extra leuke service is de inscriptie in je sieradendoos, top!

Snel geleverd en ziet er goed uit

geweldig

Perfect en aangezien dat de vader van mijn kids ook timmerman is komt dit ook nog van pas. Geweldig die snelle service Bijv: dinsdag besteld woensdag in huis

Super top

Het was mega makkelijk om te bestellen, ook mega makkelijk de tekst in te voeren zoals ik het wilde hebben. Cadeauverpakking netjes meegeleverd, zodat ik het eerst kon controleren en zelf netjes in kon pakken. De levering was super goed te volgen en werd allemaal heel netjes gemeld. 100% tevreden

Snelle levering en leuke producten

De bestelling is zeer snel geleverd en wat leuk dat het sieradendoosje een persoonlijke tekst heeft gekregen!

Snel verzonden en in huis!

Het pakketje in zijn totaliteit maakt het echt een cadeautje!

Snelle levering en het gratis inpak papier en het gratis kaartje maken het echt tot een top cadeau! Super bedank!

Product is mooi en wordt mooi verpakt

Snel en mooi !!

Super product en service

Kort maar krachtig gezegd: Ruim aanbod, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goede service!

Mooi gegraveerd Mooie armband Snel geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, en mooie taartschep! Ik ben heel tevreden!

Mijn man is herl blij met de sleutel hanger. Hij ziet er ook heel mooi uit. Voor de volgende keer weet ik waar k mijnn bestelling moet doen

Mooie armband

Mooi gegraveerd

Mooie juwelen, prima service!

Ruime keuze aan prachtige juwelen. Uitstekende, snelle en behulpzame klantenservice. Erg tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne service

Mooie sieraden!

Slechte servers aan de telefoon

Voelde me niet gehoord erg teleurgesteld je koopt een sieraad en dan heb je er niks aan er wordt gezegd kunnen we niks aan doen

perfect!

het was echt een geweldige ketting, met een prachtige gravering bedankt voor de perfecte service!!!

Heel mooı

Is heel mooi en van goede kwaliteit

Ik ga nog bij jullie bestellen. Heel goede kwaliteit en hele rappe service

Top service en producten

Zeer tevreden, goede en snelle service.

Nichtje in Canada heeft een baby gekregen. Ik vond het een mooi idee om een kado te sturen met een herinnering. Vandaar gekozen voor een moeder/dochter armband. Alles was snel geregeld bij DKRS. Heel mooi ingepakt en wat heel bijzonder was dat ik er een persoonlijke tekst bij mocht doen.

Zeer goede ervaring

Product ziet er goed uit en de bestelling werd op het aangegeven tijdstip bezorgd. Voor nu zeer tevreden en hopelijk blijft het product op de langere termijn ook mooi. :)

Buskesdries 3

6673DP Andelst