Uitstekende service

Mooie en kwaliteit vol. Snel geleverd. Top service

Supergoed

Goed geregeld , snel en voldoet meer dan aan verwachtingen.. super blij mee !!

Snel

Snelle goede service!

Mooi product en Snelle/ goede levering

Product online besteld, ging allemaal heel erg soepel. Diezelfde dag nog mail gehad dat het op de post ging en een dag later al een huis! Blij met het resultaat en wat een super snelle en goede levering! Mooi product, precies wat ik ervan verwacht had!

Snel.ontvangen precies het zelfde als foto

Heel mooi product ontvangen in een perfecte cadeauverpakking. Zeer origineel cadeau om te geven (gegraveerde sleutelhanger) Binnen 2 dagen al in huis!! Erg tevreden ermee.

Heel mooi

Hele mooie armband maar helaas te klein had iets van 22/23 cm moeten zijn maar gaat maar tot 21 cm. Dus teleurgesteld en niks aan had het willen geven aan mijn man voor ons 17 jaar bijelkaar zijn

Geweldig meedenkend en super snelle service!

Ik had helaas bij de bestelling 1 hartje te weinig laten graveren. Ik heb toen gemaild en kreeg direct antwoord. En totale medewerking. Super goede service.

Ik had nooit gedacht dat ik zo snel mijn pakje ging ontvangen, en al zeker tijdens corona! Zaterdagbesteld en dinsdag al bij mij. En in perfecte staat, zoals ik gevraagd had. Top service

Heel blij met mijn bestelling !

Snelle levering! Mooi ingepakt. Keurige service dus !

erg snelle levering netjes verpakt het sieraad ziet er ook netjes en heel mooi uit

Top!!

Super gaaf! Snelle goede levering

Super kwaliteit en snel

Super kwaliteit en snel

Fijne ervaring

Snel en mooi armbanden iedereen vond ze mooi die ik gekocht heb

Leuke sleutelhanger

Het product is zoals op de foto. Snelle levering

Vriendelijke en snelle service

De bezorg dag was zaterdag helaas werd het maandag en daarna nog later ik heb contact opgenomen met de klantenservice via de mail en werd direct actie ondernomen en een nieuwe bestelling gemaakt en dag later had ik alsnog het pakketje

Hele snelle levering! Leuk en mooi ingepakt.

Prachtig

Heel mooi product dat je aankrijgt. Ze bezorgen het ook op tijd. Het is het echt waard!! Pracht product!

Snelle bezorging, mooi resultaat

Een super gave armband besteld voor mijn man, namens onze dochter voor Vaderdag! Ondanks dat ik er ook nog een gravering op wilde, was de armband de volgende dag al binnen! Netjes met een cadeauverpakking erbij. Wat een super service! Het enige wat ik me nu nog afvraag is of mijn man er blij mee is ;)

Heel erg mooi UAG hoesje besteld en deze is perfect voor de telefoon en heel stevig. Goede bescherming is je telefoon echt waard!

Heel tevreden

Super snelle levering. Heel mooie armbandjes. Die van mij had mss een maatje kleiner gemogen maar ik zat op de rand en nam de grootste. Dochter is super blij met haar zelfde armbandje.

geweldig

De armband paste perfect en het was er echt mooi ingegraveerd, ik heb hem al aanbevolen aan sommige vrienden die de armband ook heel mooi vonden

Supermooie en toffe collectie!!

Steeds tevreden van mijn aankopen en heel vlotte service!

Goede, snelle en mooie service en voor ieder wat wils, zowel qua budget als productstijl!

Een hele fijne webshop met mooie producten/sieraden die zeker niet alleen voor bruidsparen is! Kortom: groot aanbod voor diverse prijsjes en altijd mooi luxe verpakt! Een waar cadeautje om te kopen, krijgen en te geven (ook voor je zelf)!

Snelle levering, mooie armband met gravering en juiste tekst etc. Niks op aan te merken!

Buskesdries 3

6673DP Andelst