Top!!

Zeer snelle levering, mooi ingepakt en uiteraard prachtige sieraden. Moeder, dochter, kleindochter dragen nu alle drie dezelfde armband. We zijn er erg blij mee.

Hele mooie ketting

Directe handelen, snelle levering en een pracht sieraad.

Volop keus, altijd iets wat bij jou past! Snelle en goede regeling.Je kan het zo persoonlijk mogelijk maken en krijgt het in een mooi geschenk doosje.

Snelle levering van mooi product.

De dag na de bestelling het product al ontvangen. Goed ingepakt. Mooi product. Zeer tevreden.

Geweldig geleverd de dag dat het gezegd is en mooi gedaan en uitstekende uitslag bedankt

Snelle levering, mooi ingepakt en mooie armband voor mijn dochter haar 16de verjaardag en voor de mama.

Supermooie en kwalitatieve spulletjes, is al mijn 3de bestelling en zeker niet de laatste! Ook super snel geleverd, de volgende dag al.

Goeie kwaliteit, makkelijk besteld en snel bezorgd

Duidelijke site, mooie promoties. Degelijke en tijdige levering. Mooi en eveneens degelijk verpakte juwelen met fijne persoonlijke boodschap.

Snelle levering, ook met gravure. Netjes ingepakt.

Prachtig !!

Levering sneller dan verwacht, prachtige armbanden.

Een armband besteld voor Vaderdag. De volgende dag was de armband binnen. Je kon kiezen of je je cadeau wilde laten inpakken of dat ze cadeaupapier er bij zouden doen zodat je het later zelf kan inpakken. Mijn cadeautje was al ingepakt maar kon het niet laten om stiekem even te kijken. De armband voldeed aan mijn verwachtingen! Ik ben er super blij mee en kan niet wachten om het op Vaderdag te mogen geven.

Op tijd in huis en na verwachting

Netjes gegraveerd en levertijd zoals belooft

Prachtige kimono!

Ik heb een heren armband besteld, Het is van Mooie kwaliteit, Het was echt super netjes gegraveerd en het doosje was ook van binnen netjes bedrukt met de tekst die ik graag wou. Ik ben er echt heel erg blij mee, het is een heel mooi persoonlijk verjaardag cadeau geworden, dankzij de graveer service, Tevens word het ook netjes luxe in gepakt ik hoop mijn vriend er ook blij verast mee is als ik het hem cadeau geef, op 3 juni.

Supercontent

Gewoonwegsuper

Snelle vlotte levering

Ik ben super content! Ik had er 3 besteld en vond het zo mooi en heb de dag erna direct een 4’de besteld! Mega kwaliteit

Goed :)

Fijne webshop en snelle verzending. Al meerdere malen voor verschillende gelegenheden producten besteld. Altijd netjes op tijd binnen en mooi verpakt zodat ik het direct cadeau kon geven.

hele goede en duidelijke contacht

hele goede duidelijkheid over het bezorgen en hele goede levering.

Super mooi!! Echt een top kado om te geven!!

Viel tegen..

Voor Moederdag een ketting besteld met hangertje. In het hangertje lieten wij de voorletters van mijn zusje en mijzelf graveren. Op het plaatje lijkt het hangertje vele malen groter. Het is erg moeilijk te zien dat er iets gegraveerd is. Daarnaast voelt het kettinkje dat je erbij krijgt erg goedkoop. Voor deze prijs hebben wij eerder bij een ander bedrijf een sieraad laten graveren, voor dezelfde prijs. Dit sieraad was kwalitatief beter dan het sieraad van DRKS. Wij weken uit naar DRKS omdat het sieraad dat wij graag wilde bestellen elders, was uitverkocht.

Supersnelle levering! Heel degelijke en mooie juwelen! Een aanrader!!

Fijne producten!

Buskesdries 3