Slecht

ik heb een ketting besteld blijkt die ketting kapot te zijn geld weg Moederdag cadeau weg BEDANKT DRKS mijn dag verpesten mooiste nog is ze leveren hem kapot aan huis en ik moet betalen voor retouren

Het bandje was een cadeau voor mijn vriend. De prijs en kwaliteit komen zeker overeen! Ben zeer tevreden!

Prachtig

Ik had een moederdag cadeau gekocht en ze vond het prachtig ben super blij dat ik bij jullie een bestelling heb gedaan

Heel goeie service en heel snelle levering!

Mijn moeder blij gemaakt met deze top kwaliteit sieraden!!

Gemakkelijk te bestellen en super mooi en blij mee!

Mooi product en snel geleverd

Supersnelle levering en de armband is precies zoals verwacht!

super service!

we zijn heel blij met onze mooie juweeltjes, snelle levering, alles tip top in orde!

Prachtig product snelle levering en keurig verpakt

Mooie sieraden, top service en een hele snelle levering!

Product voldoet geheel aan mijn verwachting. Inscriptie prachtig. Heel snelle bezorging.

Vlotte snelle bediening!

Mooie producten Snelle levering

Heb het voor een verjaardag besteld Heel mooi en mooi ingepakt Optijd ontvangen De ontvanger is super blij mee

Binnen een dag mijn bestelling ontvangen,prima geregeld,en precies zoals ik besteld heb.

Ik heb een super mooi kettinkje in de bus gekregen wat zeker voldeed aan mijn verwachtingen! Ook de levering was tip top in orde en precies dezelfde leveringsdatum als vermeld, wat ik zeker in deze tijd fantastisch vind. Ik heb geen enkele negatieve opmerking. Hartelijk bedankt en ik ga zeker nog zaken bij jullie bestellen.

Supergebruiksvriendelijk, mooie producten voor fijne prijs

Ik was -ietwat aan de late kant- op zoek naar een mooi, maar ook wel beetje betaalbaar cadeau. Die heb ik hier gevonden! Wat een fijne website, heel gebruiksvriendelijk. Ook erg snelle service, heb mijn cadeautje met ingegraveerde tekst ontvangen en de kwaliteit is supergoed - ziet er erg mooi uit, had dat niet zo verwacht omdat de prijs niet eens zo hoog was. Ook goede klantenservice! Heel fijn ook, de optie dat inpakpapier los kan worden meegeleverd :) Al met al top dus!

Snelle levering.

Netjes binnen 2 dagen geleverd.

Geweldig goede service en mooie sieraden

Jaar geleden oorbellen gekocht en afgelopen november gedragen tijdens onze huwelijksdag. Helaas was ik de "dopjes" kwijt geraakt waardoor ik ze niet meer kon dragen. Na een mailtje met de klantenservice hebben ze ons nieuwe dopjes opgestuurd. Zelfs kosteloos... Zo'n goede service hadden we niet verwacht en bevelen DRKS zeker aan!! Voor nieuwe sieraden komen we zeker terug!

Zeer mooi, een vlotte levering

Ik de armband met tekst gekregen voor mijn moederdag, dit was zeer mooi verpakt, In het doosje was er ook een tekstje, zalig cadeau

Super mooi!

Precies zoals ik had verwacht. Goede kwaliteit.

Geweldig!

Snel geleverd, heel leuk om weg te geven als cadeau. Wordt mooi ingepakt en leuke tekst die je erbij kan schrijven. Producten zijn ook goede kwaliteit en heel mooi, zeker een aanrader!

Erg mooi sieraad! Supersnel verzonden.

Ik heb een aantal armbandjes gekocht voor Moederdag en de geboorte van mijn nichtje. Superleuk hoe er ook erg mooi verpakkingsmateriaal meegestuurd werd om hem eerst zelf nog even thuis te kunnen bekijken voordat je hem zelf (heel gemakkelijk) inpakt. Inclusief sticker en lintje. Zoiets heb ik nog nooit eerder mee gemaakt. Kortom erg blij met het sieraad en alles er omheen. Een aanrader!

Snel en mooi

Ik ben heel blij met mijn bestelling ! Sleutelhanger schroevendraaiers voor Vaderdag !! Er snel geleverd en heel netjes gegraveerd! Ben er heel blij mee ! Hopelijk papa van de kids ook

Top product, snelle levering

Ik heb voor het eerst bij drks een moederdag cadeau besteld en mijn moeder was er onwijs blij mee. Het was een hele orginele kadootje. Ze loopt elke dag met haar moederdag cadeau rond.

Super goed en super mooi

Snelle leveringing, veel keuze en super mooie kwaliteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst