Super blij met het resultaat

Ik heb een gepersonaliseerd armbandje laten maken om mijn vriend te verrassen. Ik ben super blij met het eind resultaat en het was mega snel binnen! Zeker een aanrader.

Top service!

Super blij met artikel, snel geleverd ! ook goed contact gehad met klantenservice.

Mooi en snel

De armband werd snel en mooi geleverd.

Had een sieraad gekocht staat heel mooi.

Armband met hart

Super blij met onze armbandje, mooi fijn armbandje, aanrader!

Kei tof gedaan

Mijn vriend is er bij met de ketting

Fantastische sieraden en hele goede service

De foto’s zijn duidelijk en geven een goede indruk van grootte en kleuren. In het echt zijn ze nog mooier dan op de foto. Mijn pakketje werd supersnel verstuurd en was mooi ingepakt!

Super snelle levering en prachtig afgewerkt !

Ik ga zeker nog een keer bestellen bij drks. Top service.

Uniek gepersonaliseerd cadeau!

Armbandje besteld die onze kindjes aan mijn man geven voor Vaderdag. Levering was heel snel, kreeg diezelfde dag nog een bevestiging dat het al was verzonden, volgende een gepersonaliseerd cadeau in huis. Fantastische service, super mooi cadeau voor de leukste papa! Kunnen niet wachten om het cadeau te geven.

Mooi en goede service

Snelle levering. Bij vragen heel snel en duidelijk antwoord. En natuurlijk heel mooi armbandje !

Prachtig gewoon!

Gekocht voor vaderdag maar mijn man was eerder thuis dus ja Hij was er superblij mee Is niet bling bling maar valt toch mooi op . Zeker een aanrader

Mooie armbandjes, super snel geleverd

Twee mooie armbandjes besteld. Ze waren super snel bezorgd

Bestellen en de volgende dag in huis gegraveerd en al. Top

Overweldigend!

Tuurlijk als je online kijkt is het altijd maar afwachten wat je krijgt. Maar wat is het armbandje mooi! En prachtig gegraveerd!. Het is het kadootje voor mijn man. Dat we 5 jaar samen zijn en hij vader is geworden. De persoonlijke tekst die je kan toevoegen in het doosje vond ik geweldig. Maakt het echt af!

Origineel

Zo leuk om iets te kunnen geven wat origineel is met een persoonlijk tintje.

Super!!

De armbandjes zijn geweldig.

Moeite waard om te bestellen

Het is de moeite waard om het te bestellen. Mooi product en kwalitatief product! Je krijgt waarde voor je geld!

Geweldig mooi en super snel ook!

Ik had een armband bestelt (gegraveerd) Het kwam de dag nadat ik hem had besteld al binnen. Hij is ontzettend mooi en het is uiteraard fijn dat hij zo snel binnen kwam.

Super snelle levering en mooie oorbellen

Binnen een paar uur kreeg ik al een mail dat de bestelling verzonden was en de dag erna lag mijn pakketje al in de ochtend in de brievenbus ! Sneller kan niet. Oorbellen zijn exact zo als op de plaatjes, super mooi, ben er heel blij mee !

Super snelle service en levering!

Ruime keuze in mooie sieraden. Geweldig dat je ook gratis een persoonlijke boodschap kan plaatsen voor in het sieraden doosje.

Snelle top kwaliteit!

Zeer fijn om zo snel de levering te ontvangen. Het pakket is zo als beschreven. Ik zou het iedereen aanraden.

Perfecte, rappe levering en zeer goede en toffe producten!!

Zeer tevreden van het product én de levering. Vlot en gemakkelijk !! Zéker aangeraden. Top site !

Super overzichtelijke site, top levering!

Ik ben super tevreden! De site erg was overzichtelijk en de levering was super! Snel en mooi verpakt!

Armbandje besteld en netjes de volgende dag geleverd. Leuke kortingscode i.v.m. Moederdag. Fijn werkende website. Ik zal er zeker nog is bestellen.

Uit de kunst. Werkelijk.

Snelheid en service fantastisch .

Buskesdries 3

6673DP Andelst