TOP!!!

Super service, super mooie afwerking! Gewoon top!

Geweldig! Snel en super mooi

Op woensdagavond besteld en op donderdag middag binnen. Met de details die ik bij de opmerking had gezet verwerkt!

Ik vind DRKS een super winkel. Ik k heb een bestelling geplaatst en heb het netjes binnen gekregen. De ketting die ik besteld heb bij jullie zag er ook heel mooi uit en had ook alles wat ik via de site had besteld. En ook de mooie boodschap zat er goed bij. Hartelijk dank voor jullie goede service Groetjes Mw Sital

Perfecte service

Mooie jewelz

Super mooi armbandje ontvangen

Snelle levering van een mooi product

Geweldig!

Veel keus, mooie producten en goede webservice

Awsome

De tekst is heel mooi geworden. De armband staat heel sierlijk.

Het is een duidelijke app en snelle levering

Ik vind het heel leuk dat je een gratis tekstje kan typen voor in het sieradendoosje

Heel goed.

Snelle levering (ook tijdens Corona) en heel mooi verpakt!

Supersnel en supermooi

Mijn bestelling heb ik heel snel ontvangen. Het was in een mooie geschenkverpakking en dan nog een in een leuk doosje waarin mijn persoonlijke boodschap aan mijn mama stond. Het hartje was net zo gegraveerd zoals ik gevraagd had. Mijn mama was heel blij met het armbandje. Zo blij dat ze zelfs begon te wenen. Ik ben echt blij dat ik deze site ontdekt heb. Hier bestel ik zeker nog.

Hele mooie armband en snel in huis

Prachtige armband

Prachtige armband met initialen, netjes verpakt en snel bezorgd

110% Top

Super company!!

Snelle levering en mooie armbandjes

Voor Moederdag armbandjes besteld en kreeg ze dezelfde week nog binnen. Mooie armbandjes en iedereen is er erg blij mee.

Geweldig!

Geweldig!!

Super snelle service en top armbandje die perfect past. Super prijs, kwaliteit verhouding!!

Optijd bezorgd en netjes gegraveerd!

Het is optijd geleverd geworden en een schattige verpakking!

Mooi product, snelle levering

Armband besteld met gegraveerde tekst. Product binnen enkele werkdagen bezorgd en naar volle tevredenheid.

Snel leverbaar en mooi kwaliteit En me vriendin is der heel blij mee Zeker vaker beatellen

Hele leuke sieraden! erg leuk om als cadeau te geven aan iemand

super blij

Ben heel blij dat ik het moederdag cadeau nog op tijd heb kunnen ontvangen .

Nu al 3 armbanden en 1 ketting en nog een visite kaarten doosje voor vaderdag besteld. Voor kinderen en vriendinnen super gaaf. En zeker mooi als kado Ik raad iedereen het aan

Mooi produkt

geweldig!

zeer snelle levering en mooi verpakt, ook super goede kwaliteit!

Super site!

Super snel geleverd en heel mooie kwaliteit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst