Geweldig cadeau. Ziet er mooi uit.

Ziet er mooi uit, snelle levering. Ben zeer tevreden

Super leuk vindt ook fijn dat track en trace erbij zat

Alles is gegaan zoals we gepland hebben. we zijn super tevreden over het product en ook leuk dat je er zelf een tekst in een doosje kon schrijven!

Heel gemakkelijk, snel geleverd en mama vond het heel erg mooi, ze moest er van huilen!

Voldoende

Ik kocht een armband met knoop met initialen. Ik had er eigenlijk meer van verwacht. Het ziet er vrij goedkoop uit en de randjes van de armband die om je pols heen moeten zijn best scherp en een beetje lomp. Ik had die graag wat mooier afgestompt gezien. Verder stevige armband.

Mijn moeder was er heel erg blij mee

Snelle levering en prachtige juwelen, zeer tevreden!

Super mooi resultaat

Ik heb in totaal 3 armbandjes besteld mrt namen en tekst! Super mooi en duidelijk! Ik ben helema blij met het resultaat!

Mooie sieraden, snelle levering

Ik heb nu al meerdere sieraden besteld en de kwaliteit van de sieraden en de snelle levering zijn top!

Fijn

Was niet duur en mn moeder was er heel blij mee!

PERFECT!

Kadoverpakking was al helemaal on point. Erna de armband zelf, en de gravering en het kaartje... Super mooi gedaan & een geslaagd kado!

Uitstekende service!

Ik had een gegraveerd armbandje besteld voor Moederdag. Ik was versteld van de snelle levertijd! Superfijne service en het armbandje is prachtig!

Mooie producten, super snelle levering

Super mooi en heel fijn werk

Mooie oorbellen en snel geleverd

De oorbellen die ik heb besteld voldoen volledig aan mijn verwachting en konden zeer snel geleverd worden. Leuk dat je gratis een tekst kan laten afdrukken in het doosje. Omdat de oorbellen bedoeld zijn om tijdens mijn bruiloft te dragen heb ik dezelfde tekst laten afdrukken als in de ringen gegraveerd staat. Ik kijk uit naar mijn trouwdag, mede vanwege de mooie oorbellen die ik dan zal dragen.

Snelle levering ondanks deze tijd. Product is super! Ben er heel erg blij mee!

Hele mooie armband binnen gekregen. In het echt nog mooier als dat ik had verwacht. Heel mooi cadeautje voor mn moeder!

Super mooi en persoonlijk!

Mooie sieraden, erg leuk dat je er een persoonlijke tekst bij kunt doen. Geweldig als cadeau, snelle bezorging en goede kwaliteit. Helemaal top!

Een mooie collectie die betaalbaar is. Gemakkelijk om te bestellen en snelle levering. Ik ga zeker nog iets bestellen hier!

Snelle verzending, netjes verpakt, Service is top

Goed,snel,mooi,prijs kwaliteit top!

Snelle levering! Mooie sierraden! Uitstekende kwaliteit! Voor een leuke prijs!

Heel snel Netjes

Prachtig cadeau

Prachtige armband, mooie gravering en snelle service. Helemaal goed!

Goed!

Het product zag er goed uit, en het was snel binnen!

Het werd snel geleverd, het was een nog mooier sieraad dan ik dacht en ook was het super leuk ingepakt. Het was niet duur!

Wondermooi

Wondermooi! Een zeer mooi armbandje met een mooi gevuld hartje met de naam van mijn zoontje. Mooier dan dit kon ik het geschenk voor moederdag niet bedenken! Ben heel tevreden met dit mooie geschenk

Buskesdries 3

6673DP Andelst