Het is een heel mooi product en snel geleverd.

Het product is heel mooi en van een goeie kwaliteit ik ben er heel blij mee, het was heel netjes ingepakt en het was heel snel geleverd.

Goede kwaliteit en super snelle levering!

Een mooi product binnen gekregen. De volgende dag hadden we het al in huis.

Fijne ervaring

Ik had voor moederdag een ketting besteld met namen er in gegraveerd, super mooi geworden & kwam in een super mooi en luxe verpakking. Verder was de ketting zelf ook heel erg mooi en was het super snel geleverd echt top service !

Goede snelle service

Ik zocht een mooi sieraad voor mijn beste vriendin, omdat haar moeder was overleden. Ik vond dit een heel mooi sieraad en prachtig dat ook de binnenkant gegraveerd kon worden.

Mooie Zilveren Armbandjes

Samen met mijn vriend armbandjes besteld, zijn leuke armbandjes. Erg blij mee. Mooi gegraveerd!

Snel geleverd, mooi gedaan en correct

De levering was super snel. De gravering is mooi gedaan en correct geschreven. En ook met het doosje met de extra boodschap is heel leuk om als kdo te geven.

Leuke site , super snelle levering .

TOP! Sneller service mooie producten

Snelle service. Pakket ontvangen zoals beschreven. Meeste webshops zeggen morgen in huis maar komen de afspraken niet na. Ik dacht dit zal vast weer zo zijn maar nee hoor hij kwam als afgesproken!

Razend snelle bezorging ook in deze tijd van de Corona. Heel mooie juwelen, goede kwaliteit. Mijn mama gaat tevreden zijn voor haar Moederdag

Geweldig!

Het bestelde artikel was in goede staat, en heel mooi verpakt. Niets op aan te merken.

Prachtige armband besteld voor me man! De dag erna al in huis. Echt top service!

Ik heb een ketting met hangers besteld. Het ziet er echt fantastisch uit, ik ben er erg blij mee 😊 Goeie kwaliteit en een hele snelle levering.

Super goed en snel bezorgd

Ik bestelde een armbandje bij jullie hij was der in 1 dag en hij was super gaaf ik zou der snel weer 1 kopen

Super leuk ingepakt en ik kan niet wachten om het te geven!

Was heel erg mooi verpakt ik raad het zeker aan en ben benieuwd wat ze ervan zou vinden.

Super mooi geworden

Ik heb een armband besteld met daarop de naam van onze dochter. Kwaliteit van de armband is super en de naam + geboorte datum is mooi geworden

Zoals een bestelling hoort te gaa

Snelle levering, mooi verpakt, wat wil je nog meer!

Uitstekend kwaliteit

Ik ben heel tevreden met armband voor mijn man, heel goede kwaliteit en snel service.

Uitstekende ervaring

Snelle levering, super mooie kwaliteit en het ziet er netjes en verzorgd uit. Ook de tekst in het doosje is precies zoals we het wilden hebben!

Zeer tevreden met het mooie bestelde artikel

Goede communicatie, snelle levering, mooie artikel.

Goed verzorgd cadeautje!

Pakketje kwam mooi ingepakt aan. Leuk dat de tekst in het doosje staat. Punt ter verbetering is een optie om een armband aan de ander te sturen en eentje aan jezelf. Nu kwamen ze beide aan bij mijn vriendin en dat is niet de bedoeling.

Naast het feit dat ze hele mooie sieraden hebben, is ook hun klantenservice super! Binnen een dag was mijn mailtje beantwoord en een dag later kreeg ik bericht dat mijn bestelling verzonden was. Voor mijn bruiloft vorig jaar heb ik voor mijn vriendinnen oorbellen gekocht met een persoonlijke boodschap erbij. Ze waren blij verrast! Nu heb ik weer oorbellen besteld, voor een verjaardag, en ook dit keer weer een snelle levering met mooi inpakpapier erbij. De sieraden zijn exact zoals ze op de website worden aangeboden. Een echte aanrader!

fantastisch

mijn bestellingen die ik reeds heb gedaan, daar ben ik zeer tevreden over

twee keer iets gekocht en zeer tevreden

Ik heb twee keer een cadeautje gekocht bij DRKS en het is perfect! Het graveren brengt iets persoonlijks aan. Dit maakt het cadeautje meteen speciaal om aan iemand te geven. Dan kan je ook nog een boodschap of berichtje nalaten in een doosje of op een kaartje, wat ook super leuk is. Je kunt dan ook nog kiezen of je het cadeaupapier los erbij wilt laten bezorgen, zo kan je checken of het er goed uitziet. Ik ben zo ontzettend blij met het eindresultaat en jaloers op diegene aan wie ik het geef ;)

Super alleen aan het verkeerde adress geleverd

Buskesdries 3

6673DP Andelst