Prachtige oorbellen van goede kwaliteit en niet zwaar!

Erg tevreden, ook over de snelle levering en het mooie bijgeleverde doosje.

Topservice

Prachtig geboortearmbandje voor mijn metekindje gekocht. Super snelle service, ook tijdens coronatijden!

Stevige, nette armband voor heren

Dit sieraad past goed om de pols en is met elke outfit te combineren. In combinatie met mijn zilveren horloge valt dit sieraad goed op. Ik zou dit product zeker aanbevelen!

Prachtig item, precies zoals verwacht!

Mooie letter graveringen, erg duidelijk. We zijn zeer tevreden. En ook supersnel verzonden. Top !

Fijne service en mooie sieraden!

Voor mijn bruiloft was ik op zoek naar een mooie sieradenset. Ik hou zelf niet van ‘too much’ en ik heb bij DRKS precies gevonden wat ik zocht! Ook had ik een vraag over een bepaald soort oorbel en ik werd hierbij erg positief geholpen. Toen de sieraden (al snel) thuis werden bezorgd was ik uiterst tevreden. Precies zoals op de foto’s. Als de grote dag net zo goed zal verlopen, dan ben ik een hele blije bruid!

Mooi product! Snel geleverd!

Zeer tevreden en snel in huis! Mooie armbandje ♥️

Helemaal wat ik er van verwachtte

Vlugge levering en heel mooi

Super goed

Ik heb een ketting gekocht voor moederdag. hij is super mooi/netjes ingepakt en goede kwaliteit. het is een aanrader.

Zeer mooi en enorm snelle levering

Artikelen zijn zeer mooi, ze zijn ook goed verpakt voor verzending en zijn geleverd de dag nadat ik de bestelling plaatste. De kwaliteit is meer dan prima. Zeker waar voor je geld. Ook klopt de uitleg/foto's met hetgeen je daadwerkelijk krijgt. Zal de juwelen zeker met veel plezier en genot dragen op mijn bruiloft als deze doorgaat deze zomer (corona). Bedankt!

Super toffe ervaring!

Ik heb dit gekocht voor moederdag en mijn mama was heel tevreden heeft zelf een traantje weggepinkt!! Echt heel blij met deze aankoop ook heel optijd met de levering en super kwaliteit! Zeer tevreden Grtjes xx

Super mooi en persoonlijk geschenk!

Ik heb voor de eerste keer hier besteld, een gegraveerde taartschep. Deze is echt super mooi en origineel! bedankt ook voor de snelle service!

Prachtige armbandjes en snelle levering

Voor een moeilijke tijd een set moeder dochter armbandjes besteld. In hey doosje een bijzondere tekst laten drukken. Armbandje wordt mooi verpakt in het doosje en de mogelijkheid van een eigen tekst maakt het geheel heel persoonlijk. Verder werden beide doosjes heel mooi ingepakt en middels een brievenbuspakketje geleverd. Heel tevreden!

Super goed!

Ik bestelde een armbandje voor mijn man en zo leuke service dat je er een klein tekstje bij in het sieraden doosje werd gedaan, dat maakt het kadootje iets persoonlijker. Ook fijn dat het al ingepakt geleverd werd. En het is ook super snel geleverd (vandaag besteld morgen bezorgd) ondanks dat het speciaal gegraveerd moest worden. Hele goede ervaring met dit bedrijf! Bedankt nogmaals!

Heel mooi

Heel mooi product zoals vermeld en was op tijd geleverd.

Na de eerste bestelling wil ik elke dag wat bestellen ;)

Leuke trandy sieraden met een unieke touch. Het kunnen graveren van de sieraden maakt het allemaal net wat persoonlijker. Er zijn vaak leuke acties en de service is top! Het wordt ook nog eens super snel bezorgd en prachtig ingepakt. Ik denk dat ik snel de hele collectie thuis heb...

Snelle levering en mooi in gepakt!!!

prachtig!

Zó mooi cadeau voor moederdag

Nog mooier dan verwacht!

Heel fijn

Heel mooi juweeltje gekregen, de kwaliteit kan ik nog niet zeggen, dat zal ik gewaar worden. Zeer snelle levering

Prachtig!

Ik zocht iets om een overleden vriend toch dichtbij te hebben. Dit vond ik in een armband bij DRKS. Zeer tevreden van het resultaat met gravering.

Goede kwaliteit sieraden en snelle levering

Het wordt snel geleverd, ondanks de coronacrisis. Het zit mooi verpakt en ik zou zeker vaker bij een mooie gelegenheid hier een aankoop doen.

Kwaliteit is altijd 5 sterren waard!

Meerdere malen sieraden gekocht bij DRKS, altijd even goede service en kwaliteit. Sieraden blijven mooi en zijn snel geleverd. I love it <3, Groetjes Pia

Snelle en uitstekende service

Ruime keuze. Snelle service naar België en binnenkort een gelukkige zus als getuige. Een dikke 10 waard!!

Ik had een cado voor me moeder gekocht en hij is echt heel mooi!!

Ik had een cadotje voor me moeder gekocht en hij is zulke goeie kwaliteit niet normaal! Ook dat je iets in het doosje kon schrijven hardstikke leuk! Ik ben een hele te vrede klant! En werd ook goed op de hoogte gehouden waar en wanneer me pakketje kwam

Buskesdries 3

6673DP Andelst