Uitstekende service en onwijs snel thuis! Kwaliteit is ook helemaal top!! Snel weer bestellen!

Perfect!

Ik heb mijn ouders een cadeau gestuurd omdat ze hun kleinkind niet kunnen zien door de huidige situatie. Ze waren erg ontroerd! Super bedankt!

Super service, mooi product verheug me op de reactie van mijn geliefde volgende week.

Eerste ervaring maar meteen tot nu toe een fijne ervaring. Super. Tnx

Prachtig

Ik ben heel blij met mijn prachtige sieraden van DRKS voor mijn Bruiloft. Sieraden kwamen snel binnen. Ook erg leuk dat je in het doosje een eigen tekst kan laten graveren. Helaas zullen de sieraden even moeten blijven liggen tot de corona crisis over is en kunnen wij niet trouwen op 29 mei 2020. Toch werd ik weer eventjes blij door de sieraden te mogen ontvangen/bewonderen.

Prachtige juwelen, snel geleverd

Ik kocht een setje en een kettingkje om cadeau te doen. Zelfs met het personaliseren van het doosje ging de levering zeer snel. Prachtige juweeltjes ontvangen van zeer goede kwaliteit, netjes verpakt. Heel leuk om te geven, om te krijgen en om te houden ♡♡

Helemaa top

Snel, mooi en vrouwtje is bij

Heel mooi

Mooie bedrukking en een mooi armbandje!

Het pakketje was super snel verstuurd en had het na 1 dag al in huis, super leuk ingepakt en heel leuk dat je in het doosje van de sieraden een tekst kan zetten. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen

Goede service en producten

Ik heb de bride kimono samen met toilettas voor bride en groom besteld. Beide waren snel binnen en ook super tevreden erover!

Hele vlotte service!

mooi en snelle levering

aangename ervaring en mooie producten

Très contente du produit commandé reçu ( boucles d'oreilles)

Commande arrivée très rapidement malgré le confinement, et article impeccable ! Je suis très contente et je compte bien recommander sur votre site. Les boucles d'oreilles que j'ai choisi sont encore plus jolie en vrai que sur le site ! Merci à vous. Muriel.

Prachtig haarjuweel en snelle service, blij mee!

Na lang zoeken naar het perfecte haaraccessoire wat past bij mijn bruidsjurk bij DRKS gevonden. Besteld via de website en snel in huis. Het accessoire zit in een mooi doosje en was mooi verpakt, dat was al een cadeautje op zich. Het haarjuweel is precies goed, heel fijn, met zoetwaterpareltjes, niet te groot en erg chique.

Snelle levering en heel mooie sieraden!

Snelle levering, mooie website, paar keer telefonisch contact gehad en hele leuke meiden aan de lijn zeer behulpzaam. De kwaliteit van de producten is ook super!

Snelle en correcte afhandeling

Snelle levering van een mooi product!

Een kimono (bride variant) besteld. Twee dagen later netjes thuisbezorgd. Product is van goede kwaliteit en wijkt niet af van de foto’s die te zien zijn op de webshop. Al met al een top product en levering!

Ik had een top cadeau voor mijn vriend!

Ik had nog snel een super mooie bestelling geplaatst bij DRKS want de dag er na was het mijn vriend zijn verjaardag! Top cadeau! Mooi afgewerkt! Zeer mooie verpakking met gewenste tekst! Snelle levering! ... Tevreden klanten!

Super hulp!

Ik had meerdere vragen en het duurde maar een paar minuten en dan had ik al antwoord op al mijn vragen! Het product is super mooi en de volgende dag al in huis. Super fijne service!

TOP!

Enorm vlotte service. De informatie over de kwaliteit, levertijd e.d. op de website is in perfecte overeenstemming met de werkelijkheid. Mijn armbandje (met persoonlijke gravering aan een zijde) werd de dag erna correct geleverd en was vlot te volgen via de track & trace code van PostNL.

Top! Mooie kwaliteit, leuk verpakt en super snelle levering!

Ik heb nu al 2x besteld bij DRKS. Ik ben hier zeker tevreden over! Mooie kwaliteit, zeer snel klaar, toffe verpakking en dan nog eens heel snel geleverd. Kortom geen klachten. Ik raad het iedereen aan.

Ik heb mijn moeder zo erg verrast dat ze er tranen van in haar ogen kreeg. Bedankt !!

Volgende dag al in huis. Vriendelijke email terug gekregen bij problemen bij het bestellen. Zeker de moeite waard! Mijn aankopen zullen nu vanaf hier gebeuren! Super mooie oorbellen en mooie gravering in de ketting! Zeker een aanbeveler

De eerste keer en meteen een groot succes!

Voor een speciale gelegenheid een mooie armband met gravure laten maken. Het was mijn eerste bestelling ooit bij DRKS. En het is echt een aanrader! Het kado valt enorm in de smaak. Mooi kado in een feestelijke verpakking, zo klaar om te geven!

Buskesdries 3

6673DP Andelst